Jump to content
Oficijalni partneri

pop1806

Administrators
  • Posts

    10,725
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    149

Posts posted by pop1806

  1. Momci i više se ne zakecujte sa pitanja, nego igrajte i uživajte, pustite momke iz edit tima da malo i oni uživaju u svom radu a ne da odgovaraju na vasa pitanje dgj oko instalacije i slicnog. Bar ste trebali dosad da naučite da instalirate peč ili pratite upustva pažljivo. Tako da uživajte u igri.

    • Like 3
  2. On 8/12/2021 at 11:45 PM, Midzi said:

    Zar nije konami najavio da ce "Edit mode" doci sa vremenom u igru? Mislim, nisu ni svi modovi za ovaj PES bili odmah na pocetku tu. Razvice se sa vremenom sigurno razni editori i pravice se razni modovi (skripte), kao i do sad. Problem mi je samo sto je cela ova dosadasnja prezentacija i najava nove igrice sve nesto zbrda-zdola, nista u sustini nije jasno i sigurno. Ceka se Gamescom, gde ce verujem dosta toga objasniti i pokazati.

    Da, ako bude moguće da se editije sigurno ćemo editovati. Mi smo tu da to editujemo i prilagođavamo našem regionu. 

     

    On 8/12/2021 at 8:17 PM, allen7 said:

    ako vec necete pravii 2HNL jel mozete napraviti barem HNK Cibalia Vinkovci pa ga baciti tamo u other teams? bio bi jako zahvalan a i to je jedan od all time top 5 hrv klubova...

    Biće samo ako uđe u 1 HNL onda će biti, ne isplati se samo jedan tim koji se takmiči u nižim ligama jer  ima mnogo posla oko toga.

  3. 28 minutes ago, Plavac_3110 said:

    Jedini ti momak se javljas i prijavljujes da je instalacija "previse komplikovana". To sto si ti sakat, ili ti je mrsko sjesti pa detaljno korak po korak odraditi onako kako su ljudi napisali, to je tvoj problem. Momci se tu trude, koriste svoje slobodno vrijeme, da bi mi svi mogli da igramo, JEDINI Balkan Patch, i ti se napravio pametan da drzis tu predavanja kako treba da se napravi isti. Ako imas imalo stida i pameti, obrisat ces sam svoj komentar

    Lepo si mu reko i odgovorio, ali bih molio bez vređanja, nemoj tako više jer bićeš udaljen na neko vreme sa foruma. A on je mogo da se potrudi da pogleda kako se instalira. 

    • Like 1
×
×
  • Create New...