Jump to content
Oficijalni partneri

Fk Crvena Zvezda (Nastavak sampionskog niza)


Wolfff
 Share

Recommended Posts


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

1631623935155-MSPORT-LOGO.png

Stankovic napustio Zvezdu!

Mrkela "Dosao je kao gospodin,tako i odlazi"

439092-javor-zvezda-47380-f.jpg

 

Doskorasnji strateg sampiona Srbije napustio je klupu svog tima samo nekoliko dana nakon istoriske odbrane duple krune,i odlicnih rezultata u Evropi.Svoju odluku mladi strateg kaze nije doneo preko noci,sa celnim ljudima razgovori su obavljeni jos zimus i opcija da napusti Zvezdu vec tada je predocena upravi.Ako je do toga kada je trebao da napusti klub Deki je to uradio u pravom momentu sampionski okicen napusta klub i ostaje u srcima svih navijaca kao jedan od najboljih u poslednjoj deceniji.Deki je u Zvezdu dosao 21.decembra 2019. godine kada uopste nije bilo lako sesti na klupu posle niza uspeha Vladana Milojevica,ali je tada razlika na tabeli u odnosu na vecitog rivala bila +11 tako da je olaksavajuca okolnost itekako postojala.Deki je radio napravio niz odlicnih poteza,bilo je i gresaka naravno ali puno vise dobrih stvari.Okicen sa tri sampionske titule 2 kupa,nekoliko igranja u Ligi Evrope ove sezone cak 1/8 finala gde mu je malo falilo za prolaz.Da je doslo do zasicenja i emotivnog praznjenja sigurno jeste,dosta je davao sebe ekipi i uvek najveci pritisak preuzimao na sebe.Za sada kako kaze nema ponudu zeli da vreme provodi sa svojom porodicom u Italiji i da se odmori.

 

"Gazice Zvezda godinama,bilo je suza,Zvezda je emocija"

1631968665-Dejan-Stankovic-Foto-FK-Crven

"Verujem da ste svi vec culi za moju odluku,kako red nalaze zeleo sam poslednji put u ovoj ulozi da vam se obratim i posle svega zahvalim na saradnji koju smo imali predhodnih godina.Nije uvek odnos vas i mene bio idealan,ali mozemo reci da je u vecini slucajeva bilo korektno.Ja kada sam dolazio govorio sam da je ova institucija kao sto je Zvezda nesto sto moze da te tera da dajes iznad svog maksimuma.Ja sam se uvek trudio da dajem sebe najvise moguce ekipi,da pokusamo da igramo dobar fudbal da osvajamo bodove u Evropi da nastvimo trofejni niz.Mislim da smo igrali takmicarski,mozda ne uvek lepo za oko ali izgarali smo na terenu davali maksimum i kada to nije bilo dobro na sta sam ponosan.Ponosan sam na sve moje igrace,to sam im rekao u svlacionici kao i sto sam rekao da u njih verujem da se trofejni niz nastavlja,jednostavno po organizaciji kluba,igrackom kadru i svemu ne vidim ko moze da prekine nasu dominaciju uz duzno postovanje ostalih ekipa.Tesko mi je bilo iskreno suza je bilo na poslednjem treningu,ali i na proslavi kako kupa tako i titule.Mislim da smo bili dobar kolektiv,ratnici pravi koji su sebe davali za ovu svetinju.Odlazim ponosan sto sam bio trener mog kluba,ovde sam ucio odrastao odavde sam otisao u svet.Kada se pogleda ove je moja druga kuca moj zivot vezan je za Zvezdu.Zahvaljujem se Zvezdanu,Miti(Mrkela) i svim ljudima oko i unutar kluba igracima,posebno nasim vernim Delijama.Molim tonca da pusti pesmu kojom bi zavrsio ovo izlaganje,zapamtite svi "Zvezda mi je sve..."-uz suze zavrsio je popularni Deki.

 

 

"Nema mesta panici trener stize,Dekiju kapa dole i bravo majstore"

540x-850mrkela-5f46558c4f0c0.jpg

"Ja sam neko ko je predhodnih godina dosta vremena provodio sa Dejom Stankovicem puno dobrih i losih stvari prolazili smo zajedno,radili smo kao tim nastojali da klub dignemo na jos jednu stepenicu vise a drugi ce suditi koliko smo u tome uspeli.Deki je ziva legenda kluba,od igrackih dana sada i kao trener mnogo je dao klubu odlazi kao trofejni trener neko ko je publiku navikao na sampionske titule.Za mene licno ovo je specifican trenutak,ali profesionalac sam i moram da gledam napred i da trazimo najbolje moguce resenje za klub.Dejanu u svoje ime i u ime kluba zahvaljujem na svemu sto je dao i uradio za nas klub,svaka cast i kapa dole majstore zasluzio si ovaj aplauz.Navijacima porucujem da mesta panici nema,idemo napred novi trener uskoro potpisue za sada necu o imenima bicete zvanicno obavesteni kada dodje do dogovora."

 

 

SUSKA SE,SUSKA....Potencijalni kandidati za klupu Zvezde Muslin,Lalatovic,S.Djordjevic

1631623935155-MSPORT-LOGO.png

ashrafmks-stadion-crvena-zvezda2.jpg

Par sati nakon zvanicnog saopstenje i odlaska Dejana Stankovica mediji su poceli da spekulisu o tome ko ce naslediti popularnog Dekija.Najrealnija su imena poput Slavoljuba Muslina(68)  Nenada Lalatovica(44) Slavoljuba Djordjevica(41).Svakako da su prva dvojica daleko draze resenje Zvezdinom Severu ljudi koji su se u svom poslu dokazali dok je mladi strateg Djordjevic do sada radio u Surdulici gde je imao korektne rezultate ali poslednja epizoda u Vojvodini nije bila sjajna.Ostaje da se vidi koga ce uprava dovesti,ali da vidimo ko su i sta su uradili treneri o kojima se spekulise.

 

Muslin.jpg

Spoiler

Slavoljub Muslin (68) kao najstarijeg od pomenutih trenera,ali i trenera sa najvisom reputacijom od pomenutih kolega.Trenersku karijeru poceo je u Brestu,gde je kao igrac okacio kopacke o klin.U ekipa Po-a prove je tri sezone,zatim odlazi u ekpu Bordoa 1995.godine.Sa timom koji je imao veliki potencijal i odlicne igrace kao sto su Lizarazu,Dugari i buduca zvezda svetskog fudbala Zinedin Zidan Muslin je zabelezio dobre rezultate u UEFA Cup-u 95/96 osiguravsi mestu u 1/4 finalu.Medjutim dobio je otkaz u prolece 1996.godine zbog losih rezultata u prvenstvu sto znaci da nije vodio ekipu u 1/4 finalu Uefa Cup-a,gde su Zirodinci izgubili od favorita Milana.Muslin je preuzeo FK Lans leta 1996. godine. Vodio je tim u Prvoj ligi, sve dok nije dobio otkaz 11. marta 1997.Godine 1997., preuzeo je FK Le Man, ali posle svega nekoliko meseci dobio je otkaz novembra 1997.U sezoni 1998/99, preuzeo je FK Vidad iz Kazablanke.

Njegov bivši klub Crvena zvezda, pozvao ga je leta 1999. Muslin je preuzeo ekipu 20. septembra, koja se nalazila u teškoj situaciji posle otkaza Miloljuba Ostojića zbog lošeg starta u ligi i sramnog poraza „kod kuće“ rezultatom 0:1 (utakmica je odigrana u Sofiji zbog zabrane letova nad FR Jugoslavijom zbog NATO bombardovanja) od strane Monpeljea u sezoni 1999/00. Pored toga što nije uspeo da pobedi francuski tim i da se plasira u 2. kolo (njegova prva utakmica), Muslin je osvojio duplu krunu (ligu i kup) na impresivan način.

Osvojio je titulu i naredne sezone, ali je izgubio u finalu kupa od večitog rivala, Partizana.

Podneo je ostavku 30. septembra 2001. godine iz nepoznatih razloga.

Marta 2002. godine Levski iz Sofije otpustio je trenera usred sezone i ponudio Muslinu posao, a on je to na najbolji način iskoristio, osvojivši ligu i kup. Dobio je otkaz aprila 2003. zbog zaostatka Levskog od 8 bodova za vodećim timom. Tim je kasnije osvojio kup.

U junu 2003. godine, Crvena zvezda ga je pozvala ponovo, posle odlaska Zorana Filipovića. Proleća 2004. godine, Muslin je osvojio novu duplu krunu. Razlaz sa Crvenom zvezdom je i ovaj put bio pun kontroverznih izjava. Posle osvajanja titule, Muslin je želeo da više učestvuje u dovođenju igrača, direktno insistirajući da mu se povećaju mogućnosti u radu kluba, kao što je to slučaj sa menadžerima u Engleskoj. Predsednik Crvene zvezde, Dragan Džajić, nije želeo ništa da čuje u vezi toga. U jednom trenutku, Džajić je izjavio medijima kako je Muslin „najgora osoba koju je ikad sreo“

 

Metalurg

Sledeći klub kojeg je preuzeo Muslim je bio ukrajinski Metalurg, kojeg je vodio osrednje uspešno u sezoni 2004/05. Dao je otkaz 8. marta 2005., a kao razlog je naveo ne saglasnost sa upravom u vezi budućnosti kluba. Njegov otkaz je došao posle 17. kola kada je Metalurg zauzeo treću poziciju u Premijer ligi.[2]

Lokeren

U maju 2005. preuzeo je Lokeren gde se zadržao do decembra iste godine.

Lokomotiva

Decembra 2005, Muslin je preuzeo Lokomotivu. Sa zvezdom kluba Dmitri Sičevom kao vođom tima, Lokomotiva je započela Premijer ligu u sezoni 2006. u velikom stilu, preuzevši prvo mesto od početka i ne izgubivši meč 18 uzastopnih utakmica. Prvi pratilac je bila ekipa CSKA Moskva, sve do sredine oktobra, kada je ekipa Lokomotive izgubila vodeću poziciju. Muslin je već bio pod pritiskom zbog rane eliminacije u UEFA kupu, a posle izgubljene vodeće pozicije dobio je otkaz oktobra 2006.

Lokeren, po drugi put

26. novembra 2006., Muslin se vratio u FK Lokeren. Stigao je usred loše forme ekipe koja je zauzimala 13. mesto. Međutim, Muslin nije uspeo da podigne formu ekipe ali je ipak na kraju izbegao ispadanje iz Prve lige završivši na poziciji 16. (od 18 timova). Leta 2007, Muslin je zamenjen.

Himki

7. septembra 2007., Muslin je predstavljen kao novi trener FK Himki. U vreme kada je došao, Himki je zauzimao 11. mesto u Premijer ligi, samo tri boda iznad zone ispadanja. Pod njegovim vođstvom, Himki je sezonu završio na 9. poziciji, pet bodova više od zone ispadanja. U sezoni 2008., posle 5. kola, Himki je zauzimao poslednju, 16. poziciju izgubivši od Rubina. 14. aprila 2008., Muslin je dobio otkaz.

Dinamo Minsk

17. septembra 2008. godine, Muslin je postavljen za novog trenera Dinama Minsk, ali samo deset meseci kasnije, 27. jula 2009. godine, Muslin je dobio otkaz u Beloruskom klubu.

Anortozis

7. avgusta 2009. potpisuje ugovor sa Anortozisom, jednim od najpopularnijih kiparskih klubova, timom koji je prethodne sezone imao fantastičan nastup u Ligi šampiona. Dobio je otkaz 2010, zbog eliminacije u 1/4 finalu nacionalnog kupa, iako je tim zauzimao drugu poziciju u prvenstvu.

Krasnodar

2011. potpisuje za ruski Krasnodar. Ovaj tim je trenirao do avgusta 2013 godine.

Amkar Perm

17. juna 2014. Muslin je imenovan za novog trenera Amkar Perma. Ali nakon završetka prvog dela sezone 2014/15, otpušten je zbog slabih rezultata.

Standard Lijež

5. juna 2015. postavljen je za novog trenera Standarda iz Liježa. Na klupi ovog kluba je bi svega nepuna tri meseca, tačnije do kraja avgusta.

Srbija

Početkom maja 2016. godine, postavljen je za novog selektora reprezentacije Srbije. Tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji beležio je dobre rezultate sa nacionalnim timom. Srbija je te kvalifikacije završila kao prvoplasirana u grupi, ispred Republike Irske. Uprkos tome, njegov mandat na mestu selektora Srbije okončan je krajem oktobra 2017. godine.

Al-Feiha

Oktobra 2018. preuzeo je saudijski fudbalski klub Al-Feihu. Na klupi ovog tima se zadržao do februara 2019. godine.

Uspesi

Kao igrač

Kao trener

  •  

 

Lalatovic.jpg

Spoiler

Nenad Lalatovic (44) je bivši srpski fudbaler, a sadašnji fudbalski trener. Trenutno je trener ekipe Radničkog iz Kragujevca.

 

Klupska[uredi | uredi izvor]

Lalatović je trenersku karijeru počeo na klupi Srema iz Sremske Mitrovice 2010. godine, naredne dve sezone vodio je Proleter iz Novog Sada, a u sezoni 2013/14. je po šest meseci bio trener Voždovca i Napretka.

U junu 2014. Lalatović je postavljen za trenera Crvene zvezde.[5] Sa crveno-belima je u sezoni 2014/15. osvojio drugo mesto u Superligi Srbije sa 7 bodova zaostatka za Partizanom, dok je u Kupu Srbije tim eliminisan već u osmini finala od Rada. Klub nije nastupao u evropskim takmičenjima zbog kazne UEFA. Na kraju sezone Lalatoviću je istekao ugovor pa je napustio klupu crveno-belih.[6]

Krajem juna 2015. Lalatović je postavljen za trenera Borca iz Čačka.[7] Zbog teške finansijske situacije u klubu on je napustio Borac 10. novembra 2015. godine.[8] U momentu njegovog odlaska Borac je beležio sjajne rezultate i nalazio se na drugom mestu u Superligi Srbije.

Samo dan nakon što je napustio Čačane, Lalatović je predstavljen kao novi šef stručnog štaba Vojvodine.[9] Sa Novosađanima se zadržao do 16. decembra 2016. godine kada je podneo ostavku. Vojvodina je sa njim kao trenerom stigla do poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a u Superligi Srbije 2016/17. je na kraju jesenjeg dela šampionata bila na trećem mestu sa devet bodova manje od Crvene zvezde, a tri od Partizana. Pod njegovim vođstvom, tokom 13 meseci i četiri dana, Novosađani su odigrali 54 zvanične utakmice u prvenstvu, Kupu Srbije i kvalifikacijama za Ligu Evrope. Zabeležili su skor od 30 pobeda, 15 remija i samo 8 poraza, uz sjajnu gol razliku – 87:36.

Lalatović je 26. decembra 2016. postavljen za trenera Čukaričkog, sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor. Vodio je Čukarički do kraja sezone 2017/18. kada je sporazumno raskinuo saradnju sa klubom.Početkom juna 2018. godine je postavljen za trenera niškog Radničkog. Sa ekipom Radničkog je u sezoni 2018/19. osvojio drugo mesto u Superligi Srbije, što je najbolji plasman u istoriji kluba. Takođe je stigao do polufinala Kupa gde je eliminisan od Partizana. U junu 2019. godine je napustio Radnički.Nekoliko dana nakon napuštanja Radničkog, Lalatović je po drugi put u karijeri preuzeo novosadsku Vojvodinu.U finalnoj utakmici Kupa Srbije za sezonu 2019/20, Vojvodina je bila bolja od Partizana, posle uspešnijeg izvođenja jedanaesteraca. Lalatović je na taj način osvojio svoj prvi trofej u trenerskoj karijeri.Napustio je Vojvodinu po okončanju takmičarske 2020/21.

Dana 8. juna 2021. godine vratio se u Radnički iz Niša po drugi put.Međutim, niški klub nije vodio pošto je 24. juna iste godine potpisao za Al Batin.Saudijski klub je vodio na osam utakmica, nakon čega je 17. oktobra 2021. dobio otkaz.

Reprezentativna

Lalatović je 1. marta 2017. godine postavljen za selektora mlade reprezentacije Srbije.Prethodno je Tomislav Sivić sa mladom reprezentacijom izborio plasman na Evropsko prvenstvo 2017. u Poljskoj, ali je u međuvremenu podneo ostavku pa je na njegovo mesto postavljen Lalatović kako bi vodio tim na prvenstvo.Mlada selekcija je sa Lalatovićem na klupi, završila takmičenje na Evropskom prvenstvu već u grupnoj fazi. Osvojen je samo jedan bod protiv Makedonije (2:2), dok su porazi došli od Portugala (0:2) i Španije (0:1).Nakon prvenstva Lalatović je napustio mesto selektora.

Kao trener

Vojvodina

  •  
  •  

 

Djordjevic.jpg

Spoiler

Slavoljub Đorđević (Beograd, 15. februar 1981) bivši je srpski fudbaler, a sadašnji fudbalski trener. Igrao je na poziciji štopera.

 

Trenerska karijera[uredi | uredi izvor]

Đorđević je trenersku karijeru počeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Osvojio je titule prvaka Srbije u kadetskoj i omladinskoj konkurenciji, a pored toga je vodio omladince do plasmana u osminu finala UEFA Lige mladih u sezoni 2019/20.U junu 2020, je napustio funkciju trenera omladinaca Crvene zvezde, sa željom da pronađe angažman u seniorskom fudbalu.U septembru 2020. je pronašao prvi seniorski angažman, postavljen je za trenera Radnika iz Surdulice.Sa ekipom Radnika je takmičarsku 2020/21. u Superligi Srbije završio na šestom mestu dok je u Kupu Srbije ekipa zaustavljena u polufinalu od Crvene zvezde.Krajem maja 2021. je postavljen za trenera novosadske Vojvodine. Smenjen je sa funkcije trenera Vojvodine 14. marta 2022, nakon što je klub vezao četiri uzastopna poraza. Đorđević je vodio Vojvodinu na 33 utakmice, zabeležio je 14 pobeda, pretrpeo 13 poraza i ostvario šest remija.

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

300x250.jpg

Slavoljub Djordjevic novi trener Zvezde

Mrkela "Slave je odlican trener,videcete"

Djordjevic "Hvala Dekiju na ekipi i svemu sto mi je ostavio"

PES2021-2022-05-11-15-15-32-18.jpg

 

Od jucerasnjeg obracanja i ostavke trenera Stankovica dosta se spekulisalo o mogucem nasledniku na klupi C.Zvezde,koja je sada medju trenerima itekako pozeljna s obzirom na finansisko stanje,kao i stanje igrackog kadra.Mozzart6 sport prvio je izasao sa imenima potencijalnih  kandidata za klupu naseg najtrofejnijeg kluba,kako smo saznali Muslin je glatko odbio bilo kakvu mogucnost povratka na stadion Rajko Mitic,dok je Nenad Lalatovic zahvalio upravi uz obrazlozenje da zeli da se Kragujevcanima izadje u Evropu u ovoj sezoni.Izbor je pao na Slavoljuba Djordjevica(4 1).Nekadasnji kapiten C.Zvezde nije se dugo lomio i brzo je dogovorio saradnju sa nekadasnjim klubom,Slavoljub i C.Zvezda dogovorili su saradnju na tri godine.Celni ljudi kluba smatraju da je ekipa vise nego odlicna za domace okvire,isto tako konkuretna u Evropi uz nekoliko pojacanja koja ce verovatno stici u Ljutice Bogdana.Ekipa koja je na okupu nekoliko godina treba u mnogome da olaksa adaptaciju Djordjevicu,naravno u zavisnosti kakve takticke zahteve bude zeleo i kakav fudbal zeli da igra ekipa pod njegovim vodstvom.Slavoljub do sada nije imao neko takticko opredeljenje po kom je bio prepoznatljiv,ali njegovo iskustvo kao i rad sa dobrim trenerima mogu biti njegov adut u zelji za uspehom.Armija navijaca ocekuje da se trofejni niz nastavi,ocekuje se manje vise u Evropi kao i predhodnih sezona sto ni malo nece biti lako.Svakako da pred novim trenerom stoji niz vaznih odluka i izazova koje ce ova sezona nositi.Za sada se nista nije govorilo o mogucim odlascima i dolascima igraca,prioritet je da se sastavi strucni stab po eukusu novog sefa kao i dobar plan letnjih priprema.

 

"Divan osecaj biti kod kuce,zahvalan sam upravi"

PES2021-2022-05-11-15-15-52-96.jpg

"Prirodno je da sam nekada u glavi razmisljao da li bi i kako vodio Zvezdu kao prvi trener,nekako ovo je normalno za mene da sam ponovo u klubu kom pripadam.Ovde sam skolovan,ovde sam postao igrac mnogo toga me vezuje za C.Zvezdu i iskreno sam presrecan sto mi je ukazana velika cast.Uprava mi je predocila svoja ocekivanja,u visesatnom razgovoru shvatio sam da imamo dosta identican pogled na to kako bi Zvezda u narednom periodu trebala da izgleda.Ljudima se dopalo to kako je gledam na samu igru i kako bi ja voleo da sve to izgleda,lako smo se dogovorili oko svega ostalog manje od pet minuta.Osecam potrebu da se oduzim klubu za sve sto mi je pruzio,mislim da je vreme pred nama ono u kom moze Zvezda da meni pomogne dosta,ali isto tako i ja njoj.Trudicu se da dam svoj maksimum kako ja tako i moji igraci,izazovi koji nas cekaju bice sve osim laki pre svega novo takmicenje Super kup Srbije protiv vecitog rivala.Sezona ce biti teska i zahtevna za sada je najbitnije da sastavim sto je moguce bolji krug svojih saradnika,zatim da napravimo plan prip[rema i zakazemo nekoliko meceva.Vremena ima dovoljno,ovi momci su na okupu nekoliko sezona mislim da im nece biti lako da se naviknu na mene i ja na njih sto ce mi u mnogome olaksati posao.Jedva cekam da izadjem na teren da cujem taj huk sa Severa,verujte mi ovde su padale mnoge ekipe ta publika ta armija navijaca je nas 12.igrac i pozivam ih da i ove sezone budu vetar u ledja mojoj ekipi.Dosta sam pod emocijama,jednostavno sve se izdesavalo jako brzo i razumecete me."

 

 

"Prirodan je put da Zvezdu vode ljudi koji ovde pripadaju,Slavoljub ce tek pokazati sta zna"

mitar-mrkela.jpg

"Juce smo ispratili Mistera coveka koji je mnogo doneo klubu nekoga ko je ostavio veliki i neizbrisiv trag u C.Zvezdi,a danas docekujemo nekoga ko je na terenu predstavljao sigurnost i stabilnosty,bivseg kapitena sada novog trenera Slavoljuba Djordjevica.Zelim pre svega da mui pozelim dobrdoslicu,on je Zvezdino dete covek koji ovde pripada iu ovo je prirodan put da na klupu dovodimo nase bivse igrace koji su se otisnuli u trenerske vode.Slavoljub je i trenerski puty poceo ovde sa mladjim selekcijama,nakon toga radio u Surdulici sa dosta uspeha p[osle toga kratka epizoda u Vojvodini i sada je ovde sa nama.Mnogi ce negodovati kao i kada je dolazio Deki,bilo je nema iskustva uci se na Zvezdi,Slavoljub je radio samostalno i nadam se da bar takvih komentara nece biti(smeh).Odluka je donesena na odboru za hitna pitanja,gde smo se slozili da je u ovom momentu covek idealno resenje za nasa.Mislimo da imka sve preduslove da napravi dobar rezultat,igracki kadar je odlican i po nasem misljenju najaci u nasoj ligi,imamo iskustvoi igranaj u Evropi,momci imaju trenazni centra,teretanu i vestacku travu jednostavno bice mu omoguceno sve da radi mirno.Odluku oko pojacanja konacnu donosi trener to da se odmah zna,ja mogu da preporucim ali on je taj koji bira koji sece u dogovoru samnom.Rano je pricati o dolascima i odlascima ali svakako smo u situacija da ne moramo po svaku cenu da prodajemo.Struka ce videti i odluciti ko je visak a na kojim mestima treba pojacati ekipu,takodje plan priprema ce te saznati za nekoliko dana kao i potencijalne rivale.Ugovor sa Slavoljubom potpisan je na trti godine sto njemu treba da bude jos jedan podstrek u predstojecem radu."

 

Galerija slika sa promocije

Spoiler

 

 

 

Spoiler

 

 

 

 

Malo o sejvu tezini

Spoiler

PES2021-2022-05-11-15-13-01-46.jpg

Kao sto vidite igracu na 15 min,jacina top player i mozete icekivati mesecne izvestaje sa svih utakmica,znaci statistiku golove,galeriju slika sortirano po takmicenju.Velike meceve popt derbija,finala kupa,evropskih meceva bice pisani posebno.Ocekujte i dosta iznenadjenja u vidu tv emisija i ostalog.:ap:

 

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

05082016-zvezda-tv.png

Zvezda pocela pripreme,plan poznat kao i protivnici

fk-crvena-zvezda-1-815x458.png

 

Fudbaleri C.Zvezde jutros u 9h zvanicno su poceli pripreme za predstojecu sezonu,trener Slavoljub Djordjevic mogao je da racuna na dolazak svih igraca koji su pod ugovorom.Posle razgovora u svlacionici ekipa je obavila lagan trening nakon cega je vec popodne ceka testiranje svih igraca a vec prekosutra putuje se u Grcku gde ce ekipa boraviti tri nedelje.Destinaciju je odabrao licno trener koji navodi da je jeftinije od ostalih ponudjenih destinacija a uslovi su vrhunsku,uz to ostace se cak tri nedelje gde ce se komplet pripremni period odraditi u fenomenalnim uslovima.Za sada naznaka oko pojacanja nema ostaje da se vidi u predstojecem periodu.Fudbaleri ce odigrati cetiri jake kontrolne utakmice sa ekipama iz super lige Grcke i Turske.Broj putnika mogao bi biti smanjen vec nakon testiranja i poletanja,svakako da pojedini igraci nece biti po ukusu novog sefa i moprace da potraze novu sredinu.

 

Spisak pripremnih utakmica:

Spoiler

Asteras-T-1.png

Asteras-C.Zvezda 

Panetolikos-1.png

Panetolikos-C.Zvezda

Sisvaspor.png

Sivaspor-C.Zvezda

Besiktas-1.png

Beskitas-C.Zvezda (Generalka)

 

"Imamo sve uslove da se odlicno spremimo"

PES2021-2022-05-11-15-13-36-77-1.jpg

Spoiler

"Prvi radni dan iskreno sam ovo jedva cekao da pocnem da radim sa ekipom,za sada sve je proteklo u najboljem redu mogu da pohvalim momke silno su motivisani zeljni su dokazivanja i pobeda.Na prvom mestu bitno je da pripreme odradimo tako da se niko ne povredio,da se dobro uigramo i pokusamo da sto bolje udjemo u takmicarske utakmice kada dodje vreme.Protivnici su po meri,kvalitetni i sa te strane sam zadovoljan da vidim koliko ekipa moze u datom trenutku.Sve igrace sam imao na prozivci,svakako da necemo svi putovati u Grcku ali o tome sutra ili prekosutra pre leta.Sto se tice dolazaka mi analiziramo gde nam i sta treba,polako radimo necemo dovoditi po svaku cenu igrace to je sigurno.Odlazaka za sada nema,ali ponuda ce svakako biti u sta sam ubedjen tako da uprava ce odluciti da li je potrebno nekog prodati naravno sve u dogovoru sa sportskim direktorom i samnom."

 

"Svi smo jedva cekali da pocnemo,dali ostajem odlucuje klub"

PES2021-2022-05-11-15-13-36-77-2.jpg

Spoiler

"Iskreno prvi utisci su odlicni sef se jako brzo uklopio sa nama igracima i sa te strane nema nista sporno.Saopstio nam je svoj nacin rada,rekao sta ocekuje od nas i kako zamislja da Zvezda u buducnosti izgleda na terenu.Danas lagani trening sutra imamo ta testiranje i idemo na glavni deo priprema u Grcku.Imamo jake provere,dobre protivnike sto nas sve iskreno raduje i daje nam jos jaci motiv.Pred nama je teska sezona znate svi da se od ove godine igra i to novo takmicenje Super kup gde nas ocekuje veciti rival sigurno da trofej zelimo i mi i oni bice pravi spektakl.Na to pitanje sada nemam odgovor,imam vazeci ugovor i klub odlucuje da li cu ostati ili odlazim na to pitanje morace da vam odgovore oni."

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Edit Team
  • Content Count:  53
  • Reputation:   64
  • Achievement Points:  4,057
  • Solved Content:  0
  • Joined:  09/30/2020
  • Status:  Offline
  • Device:  Windows

Samo stavi razmak iza tačke i zareza, molim te. Jako se teško čita kad su ti reči spojene.

Edited by MokeBN
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

B92-logo.jpg

Djordjevic otpisao 4 igraca,Srnicu raskid ugovora

PES2021-2022-05-15-14-16-42-03.jpg

 

Fudbaleri C.Zvezde doputovali su u Grcku u vecernjim casovima,gde ce provesti naredne tri nedelje.Na ove pripreme rener nije poveo mladog golmana Marinkovica,Gobeljica,Zivkovica i Srnica sa kojim je zvanicno raskiinut ugovor .Za sada nije poznata sudbina Gobeljica i Zivkovica dok ce mladi golman verovatno put nove pozajmice.Fudbalere C.Zvezde cekace 4.kontrolna meca u narednih 21.dan.

 

Srnic detalji raskida ugovora:

Spoiler

PES2021-2022-05-15-14-18-27-75.jpg

 

Odbijena dobra ponuda za Sanoga:

Spoiler

PES2021-2022-05-15-14-13-03-07.jpg

 

 

 

300x250.jpg

Kakav nokaut vecitom rivalu!!!

Takuma Asano pojacao C.Zvezdu..

Pozajmica do zime

PES2021-2022-05-15-14-19-33-89-Copy.jpg

 

Odlican poslovni potez napravili su celni ljudi Srpskog sampiona.Danas je na stadionu Rajko Mitic promovisan brzonogi Japanac Takuma Asaano.Nekadasnji clan Arsenala ali i vecitog rivala nije bio zadovoljan minutazom u Bochumu pa je odlucio da krene put Beograda gde ce pokusati da pomogne Zvezdi u jesenjem delu kako u domacim takmicenjima,tako i na Evropskoj sceni.S obzirom da je nosio dres najveceg rivala moze se ocekivati ogroman pritisak na malenog krilnog fudbalera,medjutim Asano istice kako je presrecan zbog dolaska u Zvezdu i sanse koju mu klub ukazuje da se vrati u fudbalski zivot.

 

"Asano veliko pojacanje,trener je trazio brzog igraca koji pokriva sve u spicu"

ftutrtuztu-Copy.jpg

Spoiler

"Mislim da ne treba trositi reci na to i objasnjavati kakvekvalitete ima Takuma Asano.Igrac koji pokriva sve u spicu,poseduje strasnu brzinu,odlicno se ubacuje u prostor i donositi pregst  dobrih stvari u napadu.Zelim da mu pozelim dobrodoslicu,da ga zaobidju povrede i da  nam pomogne sa sto je moguce vise golova i asistencija.Kada se otvorila mogucnost da ga dovedemo,u dogovoru sa trenerom odmah smo reagovali i uspeli da ga obezbedimo na pozajmicu do zimske pauze.Zelimo iskorak na Evropskoj sceni i trebao nam je napadac poput Takume,uvek donosi nesto vise na terenu.To sto je igrao za vecitog rivala za nas nije bila prepreka,radi se o strancu kome je ovo posao tako da smo se lako dogovorili."

 

"Dosao sam zbog navijaca,divio sam im se i u periodu dok sam igrao za Partizan"

PES2021-2022-05-15-14-19-33-89-Copy.jpg

Spoiler

 

"Iskreno zelim da odmah stavim do znanja svim navijacima Partizana da ovaj potez i dolazak u Zvezdu nije nikakva osveta prema bivsem klubu i njima licno.Lepo mi je bilo u Humskoj i Partizan ostaje u lepom secanju,a odlaskom Save Milosevica dosta loseg su trener kao i uprava ucinili prema meni.Ovo je lepa sansa za mene da se vratim na fudbalsku mapu Evrope,dacu sve od sebe da pomognem Zvezdi da nastavi dominaciju.Iskreno Delije su razlog zbog kog sam ovde,njihove koreografije i navijanje fascinirale su me jos u doba dok sam bio igrac vecitog rivala.Smatram da uzajamno mozemo biti korisni kako ja Zvezdi tako i ona meni."

 

Galerija slika sa promocije:

Spoiler

PES2021-2022-05-15-14-18-56-29.jpg
PES2021-2022-05-15-14-18-58-43.jpg
PES2021-2022-05-15-14-18-59-77-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-18-59-77-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-03-05-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-03-05-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-04-92-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-04-92.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-06-06.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-07-26-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-07-26-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-08-63-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-08-63-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-10-54-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-10-54-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-14-69-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-14-69-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-16-59.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-21-38-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-21-38-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-22-21.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-24-02.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-28-03-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-28-03-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-31-71-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-31-71-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-33-89-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-33-89-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-41-53-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-19-41-53-Copy.jpg
PES2021-2022-05-15-14-20-21-12.jpg

PES2021-2022-05-15-14-20-21-12.jpg

 


 

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

300x250.jpg

Asteras "ocitao" lekciju Zvezdi

Pozadi "duva",kombinatorika losa

Da se tesimo da je 1.pripremna utakmica?

PES2021-2022-05-16-17-12-14-77.jpg

 

Fudbaleri C.Zvezde danas su odigrali prvu od cetiri pripremne utakmice u Grckoj rival je bio tamosnji superligas Asteras.Zvezda je od samog starta  lose usla u utakmicu,pozadi je delovala lose sa puno gresaka u pasu.Sigurno je da su noge teske,igraci jos uvek rad baziraju na fizickoj spremi,vremena da se promeni dosta toga je sve manje.Osim lepog gola Kange i par prodora Asana sve ostalo nije bilo vredno pomena.Na kraju Asteras 4-2 C.Zvezda.

 

Postave Zvezde u 1 i 2 poluvremenu:

Spoiler

prvo-poluvreme.jpg

drugo-poluvreme.jpg

 

"Svesni smo propusta,ubedjen sam da cemo vec u sledecem mecu biti bolji"

PES2021-2022-05-11-15-12-09-98.jpg

Spoiler

"Odigrali smo tu prvu kontrolnu utakmicu,osim trcanja nisam imao stvari zbog kojih bi bio zadovoljan.Mi smo u procesu rada na fizickoj spremi i sve ove greske su plod teskih nogu,pa i umora mojih igraca.Dali smo sansu vecini igraca,plan je bio da se sto bolje istrci 90.minuta u tom pogledu je sve bilo ok.Naravno da nije dobro kad primis ovoliko golova,poraz nikom ne prija ali sam igracima rekao da nema mesta ocajavanju.Ubedjen sam da cemo vec u sledecem mecu biti na znatno visem nivou igre."

 

Galerija slika sa utakmice:

Spoiler

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

300x250.jpg

Zvezda pobedila,igra dosta bolja

PES2021-2022-05-17-14-31-09-81.jpg

 

Fudbaleri C.Zvezde ovog popodneva odigrali su drugu kontrolnu utakmicu na pripremama u Grckoj,rival je bio tamosnji superligas  Panetolikos.Rezultat meca bio je 1-2 u korist naseg sampiona.Igra Zvezde bila je dosta bolja nego u prvom mecu,igraci su se dosta vise zalagali bukvalno nije bilo izgubljene lopte bez ostrog duela.Strelci za Zvezdu bili su Ohi i mladi Motika.Razloga za zadovoljstvo trenera Djordjevica bilo je dosta,sada slede jos jaci mecevi sa ekipama iz Turskog sampionata.Zdravstveni bilten u ekipi Zvezde je za sada odlican.

 

Sastavi ekipa prvo i drugo poluvreme:

Spoiler

PES2021-2022-05-17-15-09-57-83.jpg

PES2021-2022-05-17-15-09-59-48.jpg

 

"Bicemo najbolji kada bude najopotrebnije"

PES2021-2022-05-11-15-12-07-67.jpg

Spoiler

"Iskreno prija pobeda,kako igracima tako i ljudima iz mog strucnog staba.Verovao sam momcima,svakim danom ih ubedjujem u to da se vredan rad uvek isplati i da ono najbolje od njih ocekujem tek kada  krenu takmicarski mecevi.Momci su danas bili dosta pozrtvovani,u pasu smo bili dosta tacniji izasli smo visoko i pritisli rivala.Drago mi je da smo podjednako opasni kako u prekidima tako i u igri,zelim da raznovrsno napadamo rivale.Mladi igraci rade dosta dobro,Motika je postigao cak i gol sto me itekako raduje.Idemo dalje treniramo vredno,sada su na redu jos tezi mecevi.Polako prelazimo na uigravanje linija tima,pocetak sezone sve je blizi."

 

Galerija slika sa meca:

 

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

300x250.jpg

Zvezdino poluvreme za pamcenje,u drugom delu pad..

Nova pobeda,sledi generalka!

poznat strucni stab...

PES2021-2022-05-18-17-03-09-59.jpg

 

Fudbaleri C.Zvezde danas su u trecem kontrolnom mecu savladali Tursku ekipu Sivaspora 4-3.Od samog starta Zvezda je nametnula svoj stil,zaigrala kroz dobar pas cak i lako ulazila u gol sanse.Cetiri gola u prvom poluvremenu je podatak koji itekako treba da raduje Zvezdin strucni stab,plus odlicna igra i odnos cele ekipe.U drugom delu trener Djordjevic je izmenio citavu ekipu kao sto je bio slucaj i u predhodnim utakmicama na pripremama u Grckoj.Polako se naziru jasne konture u igri C.Zvezde,ekipa izgleda dosta  bolje igra se efikasno i na gol vise.Jedino sto brine trenera Zvezde jeste veci broj primljenih golova njegove ekipe,svakako da ce se na defanzivi dosta raditi.Zvezdi preostaje utakmica koja ce biti generalna proba to je mec sa Besiktasom.Jasno je da se ekipa i strucni stab Zvezde polako okrecu spremanju meca sa Partizanom u okviru Super kupa Srbije.

 

Sastavi:

Spoiler

2-poluvreme.jpg

1-poluvreme.jpg


 

 

 

"Sve ide kako treba,nadam se da mozemo dostojno da pariramo Besiktasu"

PES2021-2022-05-11-15-12-09-98-1.jpg

Spoiler

"Iskren da budem zadovoljan sam igrom mojih igraca,zadovoljan sam pobedom i stvari polako dolaze na svoje mesto.Iz dana u dan smo sve vise uigrani,on o na cemu radimo je da sve vise budemo tim tojest da nikada nema krivca,da momci izgaraju jedni za druge.Danas smo stvorili dosta sansi,dali smo lepe golove iz dobrih akcija.Stajali smo visoko na rivalu,nismo im dali da previse kombinuju,i u prvom delu igre to je izgledalo perfektno.U drugom delu zamenili smo citavu postavu i desio se odredjeni pad,ali stojim iza toga da i pored tri gola nismo bili toliko losi.Jasno se vidi gde treba jos uvek da se radi puno.Blizimo se pocetku sezone i svi smo srecni i zadovoljni sto je prva utakmica bas mec sa vecitim rivalom.Ostaje nam jos jedna utakmica sa Besiktasom,nadam se da mozemo pruziti dostojan otpor i da ce igra biti ok,potrebno je da iz meca u mec budemo bolji kako bi u toku sezone kad to bude trebalo sve izgledalo perfektno."

 

Galerija slika sa meca:

Spoiler

PES2021-2022-05-17-15-01-49-04.jpg
PES2021-2022-05-17-15-11-52-50.jpg
PES2021-2022-05-17-15-15-45-20.jpg
PES2021-2022-05-18-17-03-05-95.jpg
PES2021-2022-05-18-17-04-07-89.jpg
PES2021-2022-05-18-17-04-17-25.jpg
PES2021-2022-05-18-17-05-27-52.jpg
PES2021-2022-05-18-17-05-32-70.jpg
PES2021-2022-05-18-17-05-38-16.jpg
PES2021-2022-05-18-17-05-51-34.jpg

 

Strucni stab C.Zvezde:

Spoiler

asistent.jpg
asistent-2.jpg
pomocni-trener-2.jpg
pomocni-trener-3.jpg
pomocni-trener-4.jpg
pomocni-trener-5.jpg
pomocni-trener-6.jpg
pomocni-trener-7.jpg
pomocni-trener.jpg
kondicioni-trener.jpg
trener-golmana-2.jpg
trener-golmana.jpg
doktor-2.jpg
doktor-3.jpg
doktor-4.jpg
doktor.jpg

 

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

300x250.jpg

Zvezda tvrda,nereseno u generalci

PES2021-2022-05-20-21-04-31-93.jpg

 

Tvrda i prava takmicarska utakmica vidjena je danas izmedju Turskog Besiktasa i C.Zvezde.Prstalo je na svakom delu terena,bitka se vodila za svaku loptu,mozda za nijansu bolji turski tim.Od samog starta Zvezda je izasla tvrdo,malo povucenija ali je svaki protivnicki igrac bio zatvoren.Cesto se moglo videti kako Katai i Asano sprintaju u pomoc odbrani.Sanse su se stvarale tesko na obe strane,Turci su zapretili preko Alexa u dva navrata ali oba puta siguran Borjan,Zvezda ozbiljnije zapretila u dva navrata prodorima Asana ali golman je skidao ostre centarsuteve.Na kraju moze se reci zasluzena 0.

 

Sastavi iz 1 i 2 poluvremena:

Spoiler

1-poluvreme.jpg

2-poluvreme.jpg

 

"Prava takmicarska utakmica,spremni smo za Partizan"

PES2021-2022-05-20-21-41-12-37.jpg

Spoiler

"Danas smo pokazali da mozemo da se nosimo i sa dosta jacim ekipama,sa jakim budzetima i to je velika stvar.Trazio sam od momaka da igramo cvrsto,znam da ce i na derbiju biti takva utakmica spremao sam ih  na ono sta ih ceka.Sveli smo greske na minimum,odlicno su igrali i oni bitka se u glavnom vodila na sredini i nije bilo lako praviti sanse za gol.Mislim da je rezultat na kraju bio realan,vise od toga raduje me sto ekipa polako ulazi u takmicarsku formu.Vracamo se za Beograd,vec za tri dana igramo finale Super kupa,spremni smo."

 

Galerija slika sa meca:

Spoiler

PES2021-2022-05-20-21-04-33-94.jpg
PES2021-2022-05-20-21-04-37-97.jpg
PES2021-2022-05-20-21-05-52-62.jpg
PES2021-2022-05-20-21-05-58-11.jpg
PES2021-2022-05-20-21-06-06-99.jpg
PES2021-2022-05-20-21-06-47-28.jpg
PES2021-2022-05-20-21-06-56-48.jpg
PES2021-2022-05-20-21-07-13-78.jpg
PES2021-2022-05-20-21-11-32-77.jpg

 

 

TRANSFERI DO SADA:

maxresdefault.jpg 
 

Spoiler

Gobelja-transfer.jpg PRODAJA

Zivkovic-transfer.jpg PRODAJA

Pozajmica-Marinkovic.jpg POZAJMICA

 

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

300x250.jpg

Partizanu 1.Super kup Srbije!

Zvezda "nije postojala" na terenu

PES2021-2022-05-20-23-16-11-30.jpg

 

 

Informacije o mecu:

Spoiler

PES2021-2022-05-20-22-42-16-55.jpg
PES2021-2022-05-20-22-42-22-77.jpg
PES2021-2022-05-20-22-43-27-79.jpg

Spoiler

Statistika meca ,postave,izmene i kartoni:

Spoiler

 

PES2021-2022-05-20-22-45-25-84.jpg
PES2021-2022-05-20-22-45-39-19.jpg
PES2021-2022-05-20-23-16-24-44.jpg
PES2021-2022-05-20-23-16-32-37.jpg
PES2021-2022-05-20-23-16-44-38.jpg
PES2021-2022-05-20-23-16-50-24.jpg
PES2021-2022-05-20-23-16-52-95.jpg
PES2021-2022-05-20-23-16-54-59.jpg

 

 

Najzanimljiviji detalji sa utakmice:

Spoiler

 

 

Galerija slika sa meca:

 

Izjave aktera nakon meca:

Spoiler

"Zasluzen trofej Partizana,nismo postojali na terenu"

PES2021-2022-05-11-15-12-09-98-1.jpg

"Kao sto red nalaze na pocetku zelim da cestitam mom kolegi Stanojevicu i njegovim igracima na vise nego zasluzenoj pobedi danas.Od samog starta oni su izasli visoko na nas,pritiskali nasu poslednju liniju,bukvalno nas primoravali da pravimo ghreske u pasu.Partizan je iz tih oduzetih lopti stvorio more sansi,mogao je i ubedljivije da vodi ali je Borjan jos jednom sjajno branio i spasao nasu ekipu ubedljivijeg poraza.Razlog danasnje slabe igre kao i manjak borbe i zalaganja mojih igraca ostavljamo za svlacionicu i to ce mo resiti u nasem dvoristu.Kada prvi put sutnete u gol rivala u produzetku onda je sve jasno,nema potrebe ulaziti u dublju analizu.Najveci krivac za lose izdanje mojih igraca sam iskljucivo ja,ja sam taj koji bira ekipu i postavlja taktiku.Sav pritisak i opravdano razocarenje navijaca uzimam na svoja ledja i dok sam ja ovde uvek cu ja biti taj koji je odgovoran za igru i rezultat.Zao mi je nasih navijaca,u najmanju ruku ocekivao sam da se trgnemo u drugom poluvremenu pokusao sam sa Asanom u spicu da dobijemo na prostoru i eventualno udjemo u neku sansu,nazalost po nas nismo uspeli u tome.Jos jednom cestitam kolegi,njegovim igracima i zelim da istaknem da je danas na terenu i van njega sve bilo korektno,sportski,u zaru borbe.Okrecemo se sada startu prvenstva,pokusacemo da se sto bolje opopravimo i spremimo za duel sa Napretkom."

 

"Na sredini su nas pojeli,ocajno smo stajali na terenu"

PES2021-2022-05-20-23-16-15-24.jpg

"Glave su jos vruce tesko je bilo sta reci posle ovako lose odigranog meca gde smo apsolutno krivi mi igraci.Nase najace oruzije je bio taj vezni red,ova ekipa godinama dominira mi nismo preko noci zaboravili da igramo fudbal i zato nam ovaj poraz jako tesko pada.Izvinjavamo se nasim navijacima,krivicu preuzimamo na sebe iskusni smo i p[rosli smo mnogo toga.Partizanu cestitam jer je zaista bio daleko bolji i zasluzio trofej danas,mi moramo da dignemo glavu i nastavimo nasu borbu.Predstoje bitke u domacem prvenstvi,Evropi a tu je i kup sezona je za nas tek pocela moramo da se izdignemo i vec u narednom mecu budemo bolji i zapocnemo sampionat pobedom.Verujem u ekipu,izlazili smo i iz gorih situacija,bitno je da se izvuku pouke."

 

 

"Ovako se igra za dres Partizana,Zvezda nije znala gde bije"

15-25-27-2022050822042210393-original-ab

"Zelim da se zahvalim i da cestitam svim svojim igracima kao i ljudima iz strucnog staba i uprave,najvise nasim navijacima ovaj istoriski trofej je za njih.Mislim da je utakmica sa nase strane bila odlicna,od starta smo izasli visoko pritisli smo Zvezdu i naterali je da gresi.Zao mi je sto smo dozvolili da propustimo onoliki broj sansi,utakmicu smo mogli da resimo i u prvom poluvremenu u drugom smo morali da ih nokautiramo.Videli ste da Zvezda danas nije znala gde bije,neutralisali smo ima najbolje igrace stvarali smo sansu za sansom ali bitno je da smo pobedili i osvojili prvi trofej ove sezone.Srecan sam zbog svega sto nam se prethodne sezone desavalo,uvek kazem ima Boga i sve se u zivotu vrati.Zahvalio bi se kolegi Djordjevicu,takodje bi pohvalio fer i sportsko ponasanje igraca Zvezde.Idemo dalje sa puno elana i zelje da nastavimo trofejnu sezonu."

 

"Vreme je za slavlje,cekali smo dugo ovakvu priliku"

PES2021-2022-05-20-23-17-57-28.jpg

"Od kada sam se drugi put vratio ovde cekali smo Zvezdu da nam se zargonski receno namesti u mecu za trofej,ovo je veliki i istoriski dan za nas klub i nase navijace.Sezona je pocela najbolje moguce i mi smo zaista prezadovoljni na kako ubedljiv nacin smo savladali vecitog rivala danas.Zvezda je odlicna ekipa,imaju strasne pojedince ali smo ih neuitralisali i nadigrali u svakom smislu,mislim da smo pokazali ko je bolji trenutno.Odigrali smo onako kako je sef zahtevao od nas,pruzili smop maksimum i mislim da je vreme da se malo proslavi.Okrecemo se vec sutra pripremama za start domaceg sampionata gde takodje zelimo pehar i prvo mesto."

 

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

B92-logo.jpg

Guarin i Hanin potpisali za Zvezdu!

PES2021-2022-05-20-23-27-40-05.jpg
private image hosting

 

F.Guarin ugovor,ocene i plata:

Spoiler

Guarin-ugovor.jpg

PES2021-2022-05-20-23-27-40-05.jpg

PES2021-2022-05-20-23-27-42-14.jpg

PES2021-2022-05-20-23-27-44-15.jpg

Guarin-broj.jpg

 

F.Hanin ugovor,ocene i plata:
 

Spoiler

Hanin-Ugovor.jpg
PES2021-2022-05-20-23-27-29-48.jpg
PES2021-2022-05-20-23-27-32-56.jpg
PES2021-2022-05-20-23-27-34-38.jpg

Hanin-broj.jpg

 

 

 

B92-logo.jpg

Katai nije na prodaju!

Zvezda odbina ponudu od preko 5 miliona eura...

beta-apndn6xddw640490195020160522175556.

 

Ponuda za Kataia:

Spoiler

Ponuda-za-Katajia.jpg

 

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

download.jpg

Teska grupa Za Zvezdu!

Partizan takodje "nadrljao"

PES2021-2022-05-25-16-17-42-55.jpg

 

Grupa C.Zvezde:

Spoiler

Zvezda-LS.jpg

Grupa Partizana:

Spoiler

Grupa-Partizan.jpg

 

"Nema lakog tima u Ligi sampiona,radujem se sto ce velike zvezde doci na Marakanu"

djordjevic-izjava.jpg

Spoiler

"Iskreno pre svega velika mi je cast i zadovoljstvo sto smo deo najelitnijeg fudbalskog takmicenja u Evropi.Tezimo da se priblizimo najacim ekipama,da bi im prisao moras da igras protiv njih i da se boris.Straha ne treba da bude,rastereceno igramo ali ne znaci da necemo dati svoj maksimum i pokusati da prodjemo grupu ili prezimimo u Ligi konferencije.Igramo sa top ekipom kao sto je PSG tim koji pretenduje da osvoji ovo takmicenje,tu je odlicna Borusija Dortmund mislim da je uz svo postovanje ekipa Sarajeva najpribliznija nama i velika borba predstoji nam protiv komsija.Zelim da svaki mec bude praznik fudbala,da publika uziva i da se u Evropu posalje prava slika."

 

"Jaka grupa,dacemo maksimum"

borjan-izjava.jpg

Spoiler

"Grupa u koju smo upali ekstremno je jaka,ali kao sto je sef rekao ovde slabijih ekipa nema svi timovi imaju manji ili veci kvalitet.Ekipa PSG ima exstremno visok kvalitet i po meni pretenduju da osvoje Ligu Sampiona.Borusija iz Dortumnda je takodje odlicna ekipa,treba da se pkrecemo borbi i da bodove trazimo u mecevima sa Sarajevom.Kao kapiten ovog kluba ponosan sam sto igramo Ligu sampiona,i odlicna je stvar sto imamo dva direktna mesta u najelitnijem takmicenju."

 

 

download.jpg

Grupe nasih ekipa u Ligi Konferencija

Untitled.png

 


 

Spoiler

Cukaricki-LK.jpg

Vojvpdona-LK.jpg

Spartak-LK.jpg

Napredak-LK.jpg

 

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

arena-sport-si-media.png

Zvezda nekoliko klasa iznad Sarajeva,lagana pobeda na startu

PES2021-2022-05-26-16-14-36-32.jpg

 

 

Informacije o mecu;

Spoiler

PES2021-2022-05-26-15-45-40-48.jpg
PES2021-2022-05-26-15-45-45-89.jpg
PES2021-2022-05-26-15-45-51-68.jpg
PES2021-2022-05-26-15-45-57-05.jpg

Sastavi ekipa:

Spoiler

PES2021-2022-05-26-15-48-17-59.jpg
PES2021-2022-05-26-15-48-31-83.jpg

Statistika meca i ostalo:

Spoiler

PES2021-2022-05-26-16-17-48-05.jpg
PES2021-2022-05-26-16-17-50-93.jpg
PES2021-2022-05-26-16-17-52-90.jpg
PES2021-2022-05-26-16-17-55-71.jpg
PES2021-2022-05-26-16-17-58-39.jpg
PES2021-2022-05-26-16-18-01-67.jpg
PES2021-2022-05-26-16-18-03-81.jpg
PES2021-2022-05-26-16-18-06-65.jpg

 

Galerija slika sa meca:

Spoiler

PES2021-2022-05-26-15-46-39-56.jpg
PES2021-2022-05-26-15-46-43-88.jpg
PES2021-2022-05-26-15-46-45-09.jpg
PES2021-2022-05-26-15-46-48-53.jpg
PES2021-2022-05-26-15-46-56-66.jpg
PES2021-2022-05-26-15-46-59-67.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-05-56.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-12-45.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-15-40.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-17-97.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-21-65.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-24-96.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-28-44.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-32-46.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-33-76.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-39-85.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-43-29.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-47-71.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-53-46.jpg
PES2021-2022-05-26-15-47-57-11.jpg
PES2021-2022-05-26-15-48-01-49.jpg
PES2021-2022-05-26-15-48-05-61.jpg
PES2021-2022-05-26-15-48-08-82.jpg
PES2021-2022-05-26-15-48-12-13.jpg
PES2021-2022-05-26-15-48-15-01.jpg
PES2021-2022-05-26-15-48-43-04.jpg
PES2021-2022-05-26-15-48-45-62.jpg
PES2021-2022-05-26-15-48-47-12.jpg
PES2021-2022-05-26-15-48-49-10.jpg
PES2021-2022-05-26-15-48-51-51.jpg
PES2021-2022-05-26-15-50-15-07.jpg
PES2021-2022-05-26-15-51-14-21.jpg
PES2021-2022-05-26-15-51-20-77.jpg
PES2021-2022-05-26-15-51-43-67.jpg
PES2021-2022-05-26-15-54-52-25.jpg
PES2021-2022-05-26-15-56-05-13.jpg
PES2021-2022-05-26-15-56-08-21.jpg
PES2021-2022-05-26-15-56-16-82.jpg
PES2021-2022-05-26-15-56-19-90.jpg
PES2021-2022-05-26-15-58-43-01.jpg
PES2021-2022-05-26-15-59-24-90.jpg
PES2021-2022-05-26-16-02-51-19.jpg
PES2021-2022-05-26-16-02-57-46.jpg
PES2021-2022-05-26-16-05-03-18.jpg
PES2021-2022-05-26-16-05-26-91.jpg
PES2021-2022-05-26-16-06-45-78.jpg
PES2021-2022-05-26-16-06-53-27.jpg
PES2021-2022-05-26-16-07-27-54.jpg
PES2021-2022-05-26-16-07-29-82.jpg
PES2021-2022-05-26-16-09-18-10.jpg
PES2021-2022-05-26-16-10-45-66.jpg
PES2021-2022-05-26-16-10-56-77.jpg
PES2021-2022-05-26-16-11-00-72.jpg
PES2021-2022-05-26-16-11-28-45.jpg
PES2021-2022-05-26-16-11-44-37.jpg
PES2021-2022-05-26-16-11-46-21.jpg
PES2021-2022-05-26-16-12-55-23.jpg


Najzanimljiviji detalji sa meca:

Spoiler

 

 

"Hvala domacinu na gostoprimstvu,mislim da smo kvalitetom dosta iznad Sarajeva"

PES2021-2022-05-26-15-50-53-77.jpg

Spoiler

"Na samom pocetku zelim da se zahvalim upravi Fk Sarajevo na divnom doceku,na fer i sportskoj atmosferi i na tome sto su se plasirali u najelitnije Evropsko klupsko takmicenje.Atmosfera je bila divna,prava sportska i sto se toga tice stvarno nosimo divne utiske odavde.Sama utakmica manje vise protekla je u inicijativi moje ekipe,imali smo veliki broj sansi ali ipak sam misljenja da smo vise nego zasluzeno danas slavili.Smatram da smo kvalitetom dosta iznad ekipe Sarajeva,uopste kvalitet Zvezde,Dinama i Partizana za sada na Balkanu je najveci na zalost ljubitelja fudbala ostale ekipe iz drzava bivse Jugoslavije nisu pribliznog kvaliteta.Nadam se u buducnosti da ce i ostale ekipe iz komsijskih drzava na kvalitetu biti blize nama.Ekipa Sarajeva prvu i jeidnu veliku sansu imala je u nadoknadi i to toliko govori koliko smo bili nadmocni.Cestitam mojim igracima na pobedi jako je za nas bilo vazno da uzmemo tri boda danas,moramo pokusati da sakupimo sto je moguce veci broj bodova.Okrecemo se narednim izazovima vec za nekoliko dana ceka nas mec u domacem sampionatu.Raduje me forma mojih napadaca Pavkov je pogodio,Dioni dugo nije igrao ali odlicno trenira Bogu hvaala danas je postigao gol sto me izuzetno raduje,"

 

"Gol puno znaci na sampouzdanju,nismo u svadji koji od nas pocinje vazno je da Zvezda pobedjuje"

PES2021-2022-05-26-15-50-48-19.jpg

Spoiler

"Odlicna utakmica za moje saigrace i mene i jako bitna pobeda za nas na startu Lige sampiona.Mislim da smo se na terenu pitali tokom svih 90.minuta cak smo mogli i do jos nekog gola ali i ovako smo vise nego zadovoljni.Raduje me gol,puno ce znaciti na pshiholoskom planu,mislim da mi napadaci odlicno treniramo konkurencija je zdrava nije vazno ko daje golove bitno je samo da Zvezda pobedjuje.Drago mi je da je i Dioni pogodio,maksimalno se trudi radi i ceka svoju sansu."

 

Rezultati i tabela:


 

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

arena-sport-si-media.png

Asano zaustavio "mocni" PSG!

Gajicu crveni karton..

PES2021-2022-05-31-19-02-03-65.jpg

 

Informacije o mecu:

Spoiler

PES2021-2022-05-31-18-34-57-38.jpg
PES2021-2022-05-31-18-35-11-22.jpg
PES2021-2022-05-31-18-35-14-09.jpg

 

Sastavi ekipa:

Spoiler

 

Statistika meca i ostalo:

Spoiler

PES2021-2022-05-31-19-04-44-80.jpg
PES2021-2022-05-31-19-05-09-42.jpg
PES2021-2022-05-31-19-05-12-24.jpg
PES2021-2022-05-31-19-05-17-92.jpg
PES2021-2022-05-31-19-05-20-80.jpg
PES2021-2022-05-31-19-05-22-57.jpg
PES2021-2022-05-31-19-05-23-94.jpg
PES2021-2022-05-31-19-05-27-12.jpg
PES2021-2022-05-31-19-05-28-33.jpg

Galerija slika sa meca:

Spoiler

PES2021-2022-05-31-18-35-58-44.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-03-38.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-14-48.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-21-14.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-22-91.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-26-29.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-29-80.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-34-66.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-35-69.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-38-10.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-41-65.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-46-50.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-50-61.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-53-62.jpg
PES2021-2022-05-31-18-36-57-67.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-01-55.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-03-22.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-06-40.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-08-48.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-11-35.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-14-33.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-17-27.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-19-51.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-21-22.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-51-49.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-53-34.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-55-31.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-57-38.jpg
PES2021-2022-05-31-18-37-59-52.jpg
PES2021-2022-05-31-18-40-10-11.jpg
PES2021-2022-05-31-18-40-32-97.jpg
PES2021-2022-05-31-18-40-42-30.jpg
PES2021-2022-05-31-18-41-25-29.jpg
PES2021-2022-05-31-18-41-28-67.jpg
PES2021-2022-05-31-18-42-09-80.jpg
PES2021-2022-05-31-18-42-12-44.jpg
PES2021-2022-05-31-18-42-17-54.jpg
PES2021-2022-05-31-18-42-20-23.jpg
PES2021-2022-05-31-18-44-28-88.jpg
PES2021-2022-05-31-18-44-32-49.jpg
PES2021-2022-05-31-18-44-39-70.jpg
PES2021-2022-05-31-18-47-27-03.jpg
PES2021-2022-05-31-18-47-35-81.jpg
PES2021-2022-05-31-18-48-09-46.jpg
PES2021-2022-05-31-18-48-10-90.jpg
PES2021-2022-05-31-18-48-17-78.jpg
PES2021-2022-05-31-18-50-26-27.jpg
PES2021-2022-05-31-18-52-05-35.jpg
PES2021-2022-05-31-18-52-06-89.jpg
PES2021-2022-05-31-18-52-09-03.jpg
PES2021-2022-05-31-18-52-11-04.jpg
PES2021-2022-05-31-18-52-16-79.jpg
PES2021-2022-05-31-18-52-22-65.jpg
PES2021-2022-05-31-18-56-38-37.jpg
PES2021-2022-05-31-18-56-40-31.jpg
PES2021-2022-05-31-18-56-42-39.jpg
PES2021-2022-05-31-18-56-43-79.jpg
PES2021-2022-05-31-18-56-50-88.jpg
PES2021-2022-05-31-18-57-05-99.jpg
PES2021-2022-05-31-18-57-30-09.jpg
PES2021-2022-05-31-18-57-31-16.jpg
PES2021-2022-05-31-18-58-43-43.jpg
PES2021-2022-05-31-18-58-49-32.jpg
PES2021-2022-05-31-18-58-54-64.jpg
PES2021-2022-05-31-19-01-26-70.jpg
PES2021-2022-05-31-19-01-42-67.jpg

Najzanimljiviji detalji sa meca:

Spoiler



 

"Hrabra igra mojih momaka,zasluzen bod"

PES2021-2022-05-31-18-50-16-35.jpg

Spoiler

"Cestitam mojim momcima na takticki odlicno odigranoj utakmici,od samog starta znali smo sta je nas vilj.Donekle smo uspeli da osujetimo napade PSG,ali preozbiljna su ekipa morali su da naprave izgledne situacije to je ocekivano.Mislim da smo u dobroj meri uspeli da zaustavimo Mesija,Mpabea i Nejmara.Sada kada nabrojim ovu trojicu jasno je svima da se radi o ekipi koja cilja trofej u ovom takmicenju.Zao mi je sto Ohi iz dosta dobre situacije nije pogodio mrezu,ko zna kako bi se utakmica odvijala dalje.Primili smo gol ne krivim moje igrace,majstorstvo Mesija i sjajan gol svaka mu cast.Vise me raduje sto smo ulaskom Asana iskoristili tu sansu i pretvorili je u gol,mislim zaista da smo bod veceras zasluzili.Odlicno stojimo u grupi imamo 4.boda zadovoljan sam,ima jos mnogo da se igra.Hvala nasim navijacima jos jednu su napravili atmosferu za pamcenje.Taj crveni karton Gajicu,mislim ipak da je prestrogo dosudjen po svim kriterijumima.Bio sam prinudjen da menjam sistem i igram sa trojicom pozadi,odlicno smo se snasli bili dosta cvrsci tako da je ovo pokazatelj da mozemo jednako opasni biti u vise sistema i formacija."

 

"Steta sto nije usla,mislim da smo pruzili odlican otpor"

PES2021-2022-05-31-18-50-29-49.jpg

Spoiler

"Drago mi je sto smo u ovakvoj atmosferi uspeli da pruzimo svoj maksimum i na kraju uzmemo zalata vredan bod.Igrali smo dosta povucenije sto se i ocekivalo,borili smo se za svaki duel i takticki stajali dosta dobro.Osujetili smo ih dosta manje su bili opasni po nas gol nego sto su kroz ovu sezonu u utakmicama koje su igrali.Zao mi je sto ona odlicna lopta Katajia nije uspela od strane mene da zavrsi iza ledja Donarume,ali posle toga pogodio je Asano tako da sam srecan i zadovoljan.Idemo dalje ima jos mnoga da se igra,na dobrom smo putu."

 

Rezultati i tabela:

Spoiler

PES2021-2022-05-31-19-05-36-02.jpg
PES2021-2022-05-31-19-05-41-27.jpg

 

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   28
  • Achievement Points:  520
  • Solved Content:  0
  • Joined:  01/05/2022
  • Status:  Offline
  • Birthday:  08/16/1982
  • Device:  Android

mesec-avgust.jpg

 

super-liga.png

 

1.kolo

Spoiler

Informacije o mecu:

Sastavi ekipa:

Spoiler

Statistika i ostalo:

Spoiler

PES2021-2022-05-21-23-00-01-92.jpg
PES2021-2022-05-21-23-00-05-17.jpg
PES2021-2022-05-21-23-00-07-61.jpg
PES2021-2022-05-21-23-00-12-93.jpg
PES2021-2022-05-21-23-00-16-01.jpg
PES2021-2022-05-21-23-00-18-58.jpg
PES2021-2022-05-21-23-00-21-20.jpg
PES2021-2022-05-21-23-00-22-53.jpg
PES2021-2022-05-21-23-00-32-22.jpg
PES2021-2022-05-21-23-00-38-54.jpg

Najzanimljiviji detalji sa meca:

 

Galerija slika:

Spoiler

PES2021-2022-05-21-22-30-48-74.jpg
PES2021-2022-05-21-22-30-52-73.jpg
PES2021-2022-05-21-22-30-54-10.jpg
PES2021-2022-05-21-22-30-59-59.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-00-71.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-03-05.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-05-43.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-08-67.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-11-21.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-12-89.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-15-70.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-18-64.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-21-69.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-24-86.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-28-27.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-31-48.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-34-43.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-37-54.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-42-96.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-44-93.jpg
PES2021-2022-05-21-22-31-51-36.jpg
PES2021-2022-05-21-22-32-21-56.jpg
PES2021-2022-05-21-22-32-23-40.jpg
PES2021-2022-05-21-22-32-25-64.jpg
PES2021-2022-05-21-22-32-27-22.jpg
PES2021-2022-05-21-22-32-29-46.jpg
PES2021-2022-05-21-22-34-05-13.jpg
PES2021-2022-05-21-22-34-06-40.jpg
PES2021-2022-05-21-22-34-14-38.jpg
PES2021-2022-05-21-22-37-18-40.jpg
PES2021-2022-05-21-22-37-20-81.jpg
PES2021-2022-05-21-22-37-21-92.jpg
PES2021-2022-05-21-22-39-24-77.jpg
PES2021-2022-05-21-22-39-29-19.jpg
PES2021-2022-05-21-22-39-33-47.jpg
PES2021-2022-05-21-22-40-02-02.jpg
PES2021-2022-05-21-22-40-10-28.jpg
PES2021-2022-05-21-22-40-15-63.jpg
PES2021-2022-05-21-22-40-33-46.jpg
PES2021-2022-05-21-22-40-35-42.jpg
PES2021-2022-05-21-22-40-40-57.jpg
PES2021-2022-05-21-22-40-44-29.jpg
PES2021-2022-05-21-22-40-50-74.jpg
PES2021-2022-05-21-22-40-56-40.jpg
PES2021-2022-05-21-22-41-00-81.jpg
PES2021-2022-05-21-22-43-01-12.jpg
PES2021-2022-05-21-22-45-05-84.jpg
PES2021-2022-05-21-22-45-45-01.jpg
PES2021-2022-05-21-22-46-27-51.jpg
PES2021-2022-05-21-22-46-28-88.jpg
PES2021-2022-05-21-22-46-31-39.jpg
PES2021-2022-05-21-22-46-38-93.jpg
PES2021-2022-05-21-22-46-55-24.jpg
PES2021-2022-05-21-22-46-59-59.jpg
PES2021-2022-05-21-22-47-00-69.jpg
PES2021-2022-05-21-22-47-06-01.jpg
PES2021-2022-05-21-22-47-31-37.jpg
PES2021-2022-05-21-22-47-42-91.jpg
PES2021-2022-05-21-22-51-45-73.jpg
PES2021-2022-05-21-22-52-22-01.jpg
PES2021-2022-05-21-22-52-41-12.jpg
PES2021-2022-05-21-22-53-12-28.jpg
PES2021-2022-05-21-22-54-07-01.jpg
PES2021-2022-05-21-22-56-24-03.jpg
PES2021-2022-05-21-22-56-33-00.jpg

 

2.kolo

Spoiler

Informacije o mecu:

Spoiler

PES2021-2022-05-21-23-02-20-45.jpg
PES2021-2022-05-21-23-18-05-53.jpg
PES2021-2022-05-21-23-18-09-65.jpg

Postave ekipa:

Spoiler

PES2021-2022-05-21-23-19-45-10.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-59-95.jpg

Statistika,ocene igraca i ostalo:

Spoiler

izmene-1.jpg
izmene-2.jpg
izmene-3.jpg
oceme-1.jpg
ocene-2.jpg
PES2021-2022-05-21-23-45-47-38.jpg
PES2021-2022-05-21-23-46-07-99.jpg
PES2021-2022-05-21-23-46-09-36.jpg
Statistika.jpg

Najzanimljiviji detalji:

Spoiler

 

Galerija slika:

Spoiler

PES2021-2022-05-21-23-18-38-71.jpg
PES2021-2022-05-21-23-18-42-36.jpg
PES2021-2022-05-21-23-18-48-49.jpg
PES2021-2022-05-21-23-18-49-37.jpg
PES2021-2022-05-21-23-18-56-46.jpg
PES2021-2022-05-21-23-18-58-13.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-00-41.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-01-38.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-03-92.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-05-90.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-08-00.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-12-15.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-14-19.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-16-23.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-18-78.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-20-18.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-23-12.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-26-27.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-29-21.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-31-52.jpg
PES2021-2022-05-21-23-19-39-72.jpg
PES2021-2022-05-21-23-20-09-92.jpg
PES2021-2022-05-21-23-20-10-99.jpg
PES2021-2022-05-21-23-20-11-93.jpg
PES2021-2022-05-21-23-20-13-77.jpg
PES2021-2022-05-21-23-20-15-84.jpg
PES2021-2022-05-21-23-20-18-02.jpg
PES2021-2022-05-21-23-20-51-99.jpg
PES2021-2022-05-21-23-20-57-43.jpg
PES2021-2022-05-21-23-23-33-93.jpg
PES2021-2022-05-21-23-23-55-89.jpg
PES2021-2022-05-21-23-23-56-46.jpg
PES2021-2022-05-21-23-27-33-94.jpg
PES2021-2022-05-21-23-27-36-38.jpg
PES2021-2022-05-21-23-31-51-77.jpg
PES2021-2022-05-21-23-31-52-61.jpg
PES2021-2022-05-21-23-31-54-35.jpg
PES2021-2022-05-21-23-31-55-18.jpg
PES2021-2022-05-21-23-33-49-17.jpg
PES2021-2022-05-21-23-34-50-54.jpg
PES2021-2022-05-21-23-35-13-97.jpg
PES2021-2022-05-21-23-35-20-58.jpg
PES2021-2022-05-21-23-35-22-45.jpg
PES2021-2022-05-21-23-35-41-46.jpg
PES2021-2022-05-21-23-36-20-80.jpg
PES2021-2022-05-21-23-36-23-10.jpg
PES2021-2022-05-21-23-38-21-63.jpg
PES2021-2022-05-21-23-38-49-47.jpg
PES2021-2022-05-21-23-39-59-14.jpg
PES2021-2022-05-21-23-40-01-75.jpg
PES2021-2022-05-21-23-40-04-83.jpg
PES2021-2022-05-21-23-40-09-12.jpg
PES2021-2022-05-21-23-42-35-71.jpg
PES2021-2022-05-21-23-42-38-76.jpg

 

Rezultati i tabela:

Spoiler

PES2021-2022-05-21-23-46-15-96.jpg
PES2021-2022-05-21-23-46-19-48.jpg

 

3.kolo

Informacije o mecu:

Spoiler

Postave ekipa:

Galerija slika:

Spoiler

PES2021-2022-05-26-17-02-01-80.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-04-78.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-14-01.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-18-13.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-20-27.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-22-21.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-25-02.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-28-63.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-31-44.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-32-78.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-38-36.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-42-48.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-44-75.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-50-51.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-53-69.jpg
PES2021-2022-05-26-17-02-57-47.jpg
PES2021-2022-05-26-17-03-03-82.jpg
PES2021-2022-05-26-17-03-34-20.jpg
PES2021-2022-05-26-17-03-36-20.jpg
PES2021-2022-05-26-17-03-38-04.jpg
PES2021-2022-05-26-17-03-39-98.jpg
PES2021-2022-05-26-17-03-42-36.jpg
PES2021-2022-05-26-17-04-48-68.jpg
PES2021-2022-05-26-17-04-50-08.jpg
PES2021-2022-05-26-17-06-35-51.jpg
PES2021-2022-05-26-17-06-36-58.jpg
PES2021-2022-05-26-17-08-25-67.jpg
PES2021-2022-05-26-17-08-34-20.jpg
PES2021-2022-05-26-17-08-39-55.jpg
PES2021-2022-05-26-17-09-01-11.jpg
PES2021-2022-05-26-17-11-37-97.jpg
PES2021-2022-05-26-17-13-19-23.jpg
PES2021-2022-05-26-17-13-53-65.jpg
PES2021-2022-05-26-17-13-57-93.jpg
PES2021-2022-05-26-17-14-18-34.jpg
PES2021-2022-05-26-17-14-41-42.jpg
PES2021-2022-05-26-17-14-58-48.jpg
PES2021-2022-05-26-17-15-01-09.jpg
PES2021-2022-05-26-17-15-06-92.jpg
PES2021-2022-05-26-17-15-12-53.jpg
PES2021-2022-05-26-17-15-53-09.jpg
PES2021-2022-05-26-17-17-22-63.jpg
PES2021-2022-05-26-17-17-26-07.jpg
PES2021-2022-05-26-17-17-28-28.jpg
PES2021-2022-05-26-17-17-33-74.jpg
PES2021-2022-05-26-17-17-58-04.jpg
PES2021-2022-05-26-17-18-13-53.jpg
PES2021-2022-05-26-17-19-59-05.jpg
PES2021-2022-05-26-17-20-29-49.jpg
PES2021-2022-05-26-17-20-31-30.jpg
PES2021-2022-05-26-17-20-35-28.jpg
PES2021-2022-05-26-17-20-38-91.jpg
PES2021-2022-05-26-17-20-43-83.jpg
PES2021-2022-05-26-17-21-04-70.jpg
PES2021-2022-05-26-17-21-06-14.jpg
PES2021-2022-05-26-17-21-07-88.jpg
PES2021-2022-05-26-17-21-18-65.jpg
PES2021-2022-05-26-17-21-40-36.jpg
PES2021-2022-05-26-17-22-29-66.jpg
PES2021-2022-05-26-17-23-53-17.jpg
PES2021-2022-05-26-17-25-22-97.jpg
PES2021-2022-05-26-17-25-39-63.jpg
PES2021-2022-05-26-17-25-59-28.jpg
PES2021-2022-05-26-17-26-38-84.jpg
PES2021-2022-05-26-17-26-46-77.jpg
PES2021-2022-05-26-17-26-49-21.jpg

 

 

 

Najzanimljiviji detalji sa meca:

Spoiler

 

Statistika i ocene igraca:

Spoiler

PES2021-2022-05-26-17-28-59-93.jpg
PES2021-2022-05-26-17-29-02-60.jpg
PES2021-2022-05-26-17-29-04-48.jpg
PES2021-2022-05-26-17-29-06-95.jpg
PES2021-2022-05-26-17-29-09-19.jpg
PES2021-2022-05-26-17-29-11-23.jpg
PES2021-2022-05-26-17-29-13-08.jpg
PES2021-2022-05-26-17-29-14-51.jpg
PES2021-2022-05-26-17-29-15-85.jpg

Rezultati i tabela:

4.kolo

Informacije o mecu:

Spoiler

PES2021-2022-05-27-17-48-43-99.jpg
PES2021-2022-05-27-17-49-54-97.jpg
PES2021-2022-05-27-17-50-01-19.jpg
PES2021-2022-05-27-17-50-25-87.jpg

Postave ekipa:

Spoiler

Statistika,ocene igraca i ostalo:

Spoiler

PES2021-2022-05-27-18-24-31-83.jpg
PES2021-2022-05-27-18-24-35-11.jpg
PES2021-2022-05-27-18-24-36-88.jpg
PES2021-2022-05-27-18-24-40-53.jpg
PES2021-2022-05-27-18-24-43-41.jpg
PES2021-2022-05-27-18-24-44-81.jpg
PES2021-2022-05-27-18-24-46-05.jpg
PES2021-2022-05-27-18-24-47-82.jpg
PES2021-2022-05-27-18-24-48-89.jpg
PES2021-2022-05-27-18-24-50-43.jpg

Najzanimljiviji detalji sa meca:

Spoiler

 

Galerija slika:

Spoiler

PES2021-2022-05-27-17-51-04-30.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-08-80.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-12-68.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-17-08.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-21-00.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-22-57.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-24-34.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-25-78.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-28-15.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-29-99.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-33-17.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-35-92.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-40-53.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-42-24.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-45-15.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-50-43.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-54-25.jpg
PES2021-2022-05-27-17-51-59-47.jpg
PES2021-2022-05-27-17-52-28-77.jpg
PES2021-2022-05-27-17-52-30-71.jpg
PES2021-2022-05-27-17-52-32-75.jpg
PES2021-2022-05-27-17-52-34-59.jpg
PES2021-2022-05-27-17-52-37-00.jpg
PES2021-2022-05-27-17-53-01-94.jpg
PES2021-2022-05-27-17-53-04-68.jpg
PES2021-2022-05-27-17-53-24-28.jpg
PES2021-2022-05-27-17-53-32-82.jpg
PES2021-2022-05-27-17-54-50-01.jpg
PES2021-2022-05-27-17-54-53-92.jpg
PES2021-2022-05-27-17-55-54-82.jpg
PES2021-2022-05-27-17-57-21-73.jpg
PES2021-2022-05-27-17-59-10-27.jpg
PES2021-2022-05-27-17-59-10-60.jpg
PES2021-2022-05-27-18-01-36-69.jpg
PES2021-2022-05-27-18-01-48-76.jpg
PES2021-2022-05-27-18-01-49-13.jpg
PES2021-2022-05-27-18-01-51-30.jpg
PES2021-2022-05-27-18-04-18-26.jpg
PES2021-2022-05-27-18-04-24-42.jpg
PES2021-2022-05-27-18-04-34-65.jpg
PES2021-2022-05-27-18-05-52-93.jpg
PES2021-2022-05-27-18-05-55-78.jpg
PES2021-2022-05-27-18-05-59-99.jpg
PES2021-2022-05-27-18-08-06-84.jpg
PES2021-2022-05-27-18-08-35-24.jpg
PES2021-2022-05-27-18-09-20-15.jpg
PES2021-2022-05-27-18-09-22-56.jpg
PES2021-2022-05-27-18-10-13-11.jpg
PES2021-2022-05-27-18-10-56-40.jpg
PES2021-2022-05-27-18-10-57-90.jpg
PES2021-2022-05-27-18-12-10-14.jpg
PES2021-2022-05-27-18-12-38-16.jpg
PES2021-2022-05-27-18-12-43-43.jpg
PES2021-2022-05-27-18-13-10-29.jpg
PES2021-2022-05-27-18-13-41-00.jpg
PES2021-2022-05-27-18-14-18-18.jpg
PES2021-2022-05-27-18-14-20-69.jpg
PES2021-2022-05-27-18-14-24-42.jpg
PES2021-2022-05-27-18-14-27-16.jpg
PES2021-2022-05-27-18-15-11-14.jpg
PES2021-2022-05-27-18-15-14-95.jpg
PES2021-2022-05-27-18-15-16-39.jpg
PES2021-2022-05-27-18-15-48-87.jpg
PES2021-2022-05-27-18-16-22-71.jpg
PES2021-2022-05-27-18-16-23-72.jpg
PES2021-2022-05-27-18-16-26-15.jpg
PES2021-2022-05-27-18-16-32-29.jpg
PES2021-2022-05-27-18-16-44-75.jpg
PES2021-2022-05-27-18-16-45-92.jpg
PES2021-2022-05-27-18-17-29-97.jpg
PES2021-2022-05-27-18-17-31-57.jpg
PES2021-2022-05-27-18-17-34-21.jpg
PES2021-2022-05-27-18-17-35-32.jpg
PES2021-2022-05-27-18-18-07-46.jpg
PES2021-2022-05-27-18-18-55-07.jpg
PES2021-2022-05-27-18-20-39-81.jpg

Rezultati i tabela:

Spoiler

PES2021-2022-05-27-18-24-57-01.jpg
PES2021-2022-05-27-18-25-09-45.jpg

 

5.kolo

Informacije o mecu:

Spoiler

PES2021-2022-05-26-16-59-00-24.jpg
PES2021-2022-05-28-23-42-45-01.jpg
PES2021-2022-05-28-23-42-49-16.jpg
PES2021-2022-05-28-23-42-54-15.jpg

Postave ekipa:

Spoiler

PES2021-2022-05-28-23-42-36-18.jpg
PES2021-2022-05-28-23-44-41-80.jpg
PES2021-2022-05-28-23-44-56-88.jpg

Statistika,ocene igraca i ostalo:

Spoiler

PES2021-2022-05-29-00-09-18-75.jpg
PES2021-2022-05-29-00-09-21-36.jpg
PES2021-2022-05-29-00-09-23-50.jpg
PES2021-2022-05-29-00-09-28-89.jpg
PES2021-2022-05-29-00-09-32-14.jpg
PES2021-2022-05-29-00-09-34-14.jpg
PES2021-2022-05-29-00-09-36-01.jpg
PES2021-2022-05-29-00-09-38-29.jpg
PES2021-2022-05-29-00-09-39-66.jpg

Najzanimljiviji detalji:

Spoiler

 

Galerija slika:

Spoiler

PES2021-2022-05-28-23-43-33-64.jpg
PES2021-2022-05-28-23-43-38-30.jpg
PES2021-2022-05-28-23-43-47-20.jpg
PES2021-2022-05-28-23-43-52-25.jpg
PES2021-2022-05-28-23-43-55-06.jpg
PES2021-2022-05-28-23-43-56-07.jpg
PES2021-2022-05-28-23-43-58-17.jpg
PES2021-2022-05-28-23-44-00-31.jpg
PES2021-2022-05-28-23-44-08-24.jpg
PES2021-2022-05-28-23-44-11-86.jpg
PES2021-2022-05-28-23-44-14-06.jpg
PES2021-2022-05-28-23-44-17-01.jpg
PES2021-2022-05-28-23-44-18-18.jpg
PES2021-2022-05-28-23-44-22-43.jpg
PES2021-2022-05-28-23-44-24-07.jpg
PES2021-2022-05-28-23-44-29-62.jpg
PES2021-2022-05-28-23-44-38-45.jpg
PES2021-2022-05-28-23-45-07-59.jpg
PES2021-2022-05-28-23-46-40-74.jpg
PES2021-2022-05-28-23-46-43-78.jpg
PES2021-2022-05-28-23-47-50-72.jpg
PES2021-2022-05-28-23-48-43-82.jpg
PES2021-2022-05-28-23-48-47-25.jpg
PES2021-2022-05-28-23-48-51-30.jpg
PES2021-2022-05-28-23-49-55-01.jpg
PES2021-2022-05-28-23-57-29-01.jpg
PES2021-2022-05-28-23-57-30-08.jpg
PES2021-2022-05-28-23-58-26-65.jpg
PES2021-2022-05-29-00-01-21-07.jpg
PES2021-2022-05-29-00-01-26-39.jpg
PES2021-2022-05-29-00-01-46-08.jpg
PES2021-2022-05-29-00-03-59-45.jpg
PES2021-2022-05-29-00-04-01-46.jpg
PES2021-2022-05-29-00-04-48-31.jpg
PES2021-2022-05-29-00-04-50-93.jpg
PES2021-2022-05-29-00-04-57-05.jpg
PES2021-2022-05-29-00-05-01-91.jpg
PES2021-2022-05-29-00-05-26-09.jpg
PES2021-2022-05-29-00-05-28-17.jpg
PES2021-2022-05-29-00-05-39-22.jpg
PES2021-2022-05-29-00-06-08-46.jpg
PES2021-2022-05-29-00-06-39-27.jpg
PES2021-2022-05-29-00-06-44-69.jpg
PES2021-2022-05-29-00-06-51-26.jpg
PES2021-2022-05-29-00-06-52-77.jpg
PES2021-2022-05-29-00-06-54-74.jpg
PES2021-2022-05-29-00-07-06-68.jpg
PES2021-2022-05-29-00-07-11-03.jpg
PES2021-2022-05-29-00-07-34-48.jpg
PES2021-2022-05-29-00-07-42-24.jpg
PES2021-2022-05-29-00-07-58-02.jpg
PES2021-2022-05-29-00-08-03-20.jpg
PES2021-2022-05-29-00-08-14-68.jpg
PES2021-2022-05-29-00-08-27-25.jpg
PES2021-2022-05-29-00-08-29-20.jpg
PES2021-2022-05-29-00-08-40-92.jpg
PES2021-2022-05-29-00-08-48-33.jpg
PES2021-2022-05-29-00-08-53-72.jpg
PES2021-2022-05-29-00-08-58-60.jpg
PES2021-2022-05-29-00-09-06-53.jpg

Rezultati i tabela:

Spoiler

PES2021-2022-05-29-00-09-48-11.jpg
PES2021-2022-05-29-00-10-05-20.jpg

 

image.png

1.runda

Informacije o mecu:

Spoiler

Postave ekipa:

Spoiler

PES2021-2022-05-25-15-46-48-85.jpg
PES2021-2022-05-25-15-47-03-04.jpg

Statistika,ocene igraca i ostalo:

Spoiler

PES2021-2022-05-25-16-16-00-43.jpg
PES2021-2022-05-25-16-16-05-82.jpg
PES2021-2022-05-25-16-16-08-29.jpg
PES2021-2022-05-25-16-16-13-14.jpg
PES2021-2022-05-25-16-16-16-12.jpg
PES2021-2022-05-25-16-16-18-46.jpg
PES2021-2022-05-25-16-16-20-97.jpg
PES2021-2022-05-25-16-16-23-55.jpg
PES2021-2022-05-25-16-16-24-92.jpg

Najzanimljiviji detalji:

Spoiler

 

Galerija slika:

Spoiler

PES2021-2022-05-25-15-45-47-68.jpg
PES2021-2022-05-25-15-45-53-22.jpg
PES2021-2022-05-25-15-45-55-69.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-01-52.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-02-82.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-05-93.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-08-61.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-10-75.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-14-36.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-15-50.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-18-74.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-21-85.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-24-83.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-28-01.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-30-92.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-34-03.jpg
PES2021-2022-05-25-15-46-36-44.jpg
PES2021-2022-05-25-15-47-14-74.jpg
PES2021-2022-05-25-15-47-15-61.jpg
PES2021-2022-05-25-15-47-16-55.jpg
PES2021-2022-05-25-15-47-20-46.jpg
PES2021-2022-05-25-15-47-22-94.jpg
PES2021-2022-05-25-15-47-54-38.jpg
PES2021-2022-05-25-15-47-55-35.jpg
PES2021-2022-05-25-15-47-59-20.jpg
PES2021-2022-05-25-15-50-01-30.jpg
PES2021-2022-05-25-15-50-03-95.jpg
PES2021-2022-05-25-15-50-36-81.jpg
PES2021-2022-05-25-15-50-37-85.jpg
PES2021-2022-05-25-15-50-43-17.jpg
PES2021-2022-05-25-15-50-45-41.jpg
PES2021-2022-05-25-15-51-47-66.jpg
PES2021-2022-05-25-15-51-48-33.jpg
PES2021-2022-05-25-15-51-54-39.jpg
PES2021-2022-05-25-15-52-05-36.jpg
PES2021-2022-05-25-15-52-07-37.jpg
PES2021-2022-05-25-15-52-18-20.jpg
PES2021-2022-05-25-15-53-12-57.jpg
PES2021-2022-05-25-15-55-16-32.jpg
PES2021-2022-05-25-15-56-07-49.jpg
PES2021-2022-05-25-15-56-10-60.jpg
PES2021-2022-05-25-15-56-14-51.jpg
PES2021-2022-05-25-15-56-19-56.jpg
PES2021-2022-05-25-15-56-31-24.jpg
PES2021-2022-05-25-15-56-41-29.jpg
PES2021-2022-05-25-15-56-45-00.jpg
PES2021-2022-05-25-15-57-48-90.jpg
PES2021-2022-05-25-15-59-37-87.jpg
PES2021-2022-05-25-15-59-40-91.jpg
PES2021-2022-05-25-15-59-56-03.jpg
PES2021-2022-05-25-16-01-14-70.jpg
PES2021-2022-05-25-16-01-59-62.jpg
PES2021-2022-05-25-16-02-02-80.jpg
PES2021-2022-05-25-16-02-05-68.jpg
PES2021-2022-05-25-16-02-34-72.jpg
PES2021-2022-05-25-16-02-38-73.jpg
PES2021-2022-05-25-16-03-52-56.jpg
PES2021-2022-05-25-16-04-32-38.jpg
PES2021-2022-05-25-16-05-00-70.jpg
PES2021-2022-05-25-16-05-34-98.jpg
PES2021-2022-05-25-16-05-36-31.jpg
PES2021-2022-05-25-16-05-41-13.jpg
PES2021-2022-05-25-16-05-49-99.jpg
PES2021-2022-05-25-16-05-55-38.jpg
PES2021-2022-05-25-16-07-29-33.jpg
PES2021-2022-05-25-16-08-51-16.jpg
PES2021-2022-05-25-16-08-56-31.jpg
PES2021-2022-05-25-16-08-57-21.jpg
PES2021-2022-05-25-16-11-26-12.jpg
PES2021-2022-05-25-16-11-27-13.jpg
PES2021-2022-05-25-16-11-29-77.jpg
PES2021-2022-05-25-16-11-44-02.jpg
PES2021-2022-05-25-16-11-49-56.jpg
PES2021-2022-05-25-16-12-00-28.jpg
PES2021-2022-05-25-16-12-03-79.jpg
PES2021-2022-05-25-16-12-04-83.jpg
PES2021-2022-05-25-16-12-08-51.jpg
PES2021-2022-05-25-16-12-13-63.jpg

Rezultati 1.runde kupa:

Spoiler

PES2021-2022-05-25-16-16-33-63.jpg
PES2021-2022-05-25-16-16-37-42.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...