Jump to content
Sign in to follow this  
sourcekv

PES 2014 - Utisci

Recommended Posts

Kakvi su vasi utisci o igri? Verujem da je vecina vec nabavila i instalirala.

Iskreno moje misljenje je da sve mnogo podseca na FIFU i to mi se ne svidja ni malo. Gameplay je bolji ali ima dosta stvari koje su upropastili. Moja ocena od 1 do 10 je 6,5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kakvi su vasi utisci o igri? Verujem da je vecina vec nabavila i instalirala.

Iskreno moje misljenje je da sve mnogo podseca na FIFU i to mi se ne svidja ni malo. Gameplay je bolji ali ima dosta stvari koje su upropastili. Moja ocena od 1 do 10 je 6,5

Sto se moje strane tice,ogromno lose,face katastrofa igram na rezoluciji 1300 ,a dresovi sudija strasno losi mnogo podseca na fifu kao sto si ti rekao moja ocena ovog pes-a je 5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

previse zaostaje, kao da je lose portovano sa xbox-a meni se ovo uopste ne svidja, nisu mogli da urade neke osnovne stvari za komp kao sto su menjanje pravca gde ces da izvedes slobodan udarac ili gol aut, ako nemas dzojstik nista , ne mozes da stavis pauzu na escape nego mora na V sto je po meni nebuloza iako je to najmanje bitno, sutevi su mi nekako ocajno uradjeni, prosto su previse zagrizli sa ovim fox enginom

evo par slika:

 

 

whhv.jpg

 

alj2.jpg

 

su73.jpg

 

ztjr.jpg

 

u47g.jpg

 

5xzj.jpg

 

n9j5.jpg

 

pfva.jpg

 

uxpk.jpg

 

yyjk.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
s86j4p0608i1jx1gvwle.png

evo kako stoje stvari kod mene. :)

 

Kod mene je slicno samo sto je kod mene procesor intel dual core E5200 2.5 , graficka nvidia gts 240 - 1024mb, 3 gb rama :) medjutim nevjerovatno al mi zapinje igra spora uzasno :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igrao sam kod druga malo,dok se meni skida i mogu vam reci da nije nista specijalno,cak i lose,pogotovo zato sto je spor i na nivou fife 10... Veliko razocarenje sve u svemu. Doduse ovo je na prvi pogled,mozda i nije toliko lose :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fox motor je.e mamu a konami jos vise, grafika i sve sto nema veze sa samom igrom je extra, igra, gameplay, i sve sto je vezano za nju, pokreti igraca, trcanje, sut, jednom blagom rijeciju, katasrofa. Mozda najgori PES ikada sto se tice samog fudbala, a fudbal je ono zbog cega i kupujemo ovu igru. Ne znam kakva je situacija za konzole, ali PC je zivo smece. To je neki prvi utisak, bicu najsrecniji da za koji dan napisem ovde javno izvinjenje konamiju, ali tesko da ce to da se desi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Šta je tako loše?, katastrofa..

Ae ne spamuj.Ako imas da kazes utisak kazi a ne da izigravas moderatora.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fox motor je.e mamu a konami jos vise, grafika i sve sto nema veze sa samom igrom je extra, igra, gameplay, i sve sto je vezano za nju, pokreti igraca, trcanje, sut, jednom blagom rijeciju, katasrofa. Mozda najgori PES ikada sto se tice samog fudbala, a fudbal je ono zbog cega i kupujemo ovu igru. Ne znam kakva je situacija za konzole, ali PC je zivo smece. To je neki prvi utisak, bicu najsrecniji da za koji dan napisem ovde javno izvinjenje konamiju, ali tesko da ce to da se desi

 

totalno se slazem sa tobom, samo mnogi ljudi kazu kao zbog leka ne valja igra i tako to, ma to nema veze sa lekom, nasminakli su je (cak i to nisu uspeli u nekim situacijama) i nije pomoglo.Ne moze da se radi tako, da nemaju spremnu demo verziju pc-a na vreme, i ovo je neki budjavi port sa xboxa nisu nista mogli da urade kako treba

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ae ne spamuj.Ako imas da kazes utisak kazi a ne da izigravas moderatora.

 

ne spamuje covek, nemoj da ga napadas. Lepo pita sta je toliko lose i sta ne valja

Share this post


Link to post
Share on other sites

drzite se teme... zakljucili smo da se vecini ne svidja... previse detalja, previse nepotrebnih stvari, mnogo nasminkano a sama igra je nazadovala... mislim da je najpametnije da igramo 2013 dok Jenkey ili neko ne odradi neki gameplay ili neki dodatak jer ovo je uzasno...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Šta je tako loše?, katastrofa..

 

Kad probas igricu, napisi nam sta ti mislis, vjerujem da ces shvatiti onda sta je katastrofa, mada opet stoji da su ukusi razni. Igram PES od prvog izdanja pa sve do danas, tako da mislim ipak da ne gresim, ali neka vreme uradi svoje, mozda se treba malo navici

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa i FIFA je prilicno losija u nekim stvarima od prosle, tako da smo ove godine ni tamo ni ovamo, mada opet mozda malo vise tamo hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kod mene je slicno samo sto je kod mene procesor intel dual core E5200 2.5 , graficka nvidia gts 240 - 1024mb, 3 gb rama :) medjutim nevjerovatno al mi zapinje igra spora uzasno :)

 

ako picture quality stavis na high ici ce ti sporo,jer moras imati najmanje quad core da bi ti normalno radilo na High

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobar fudbal, posle godinu dana posta, ovo je meni za sada sasvim ok. Tesko jeste, ali mi se svidja. Nema vise smarackih faulova ili stalnih ofsajda kad hocu da krenem u akciju, grafika za 10, komentatori smor, ono sve je bas dobro. To je to sto posle nekoliko tekmi mogu reci. Sve u svemu igrace se ovaj pes 99%. Kad sam ulazio u igru podesio sam na krstic, ali kad sam krenuo da igram video sam da ce teže ići i da bolje probam da igram na pečurkicu, ali kad sam otišao na pauzu, pa na control button da podesim na pecurkicu, igrači ne reaguju. Videću sutra šta je problem. Možda što nisam podesio u setting pre ukljucenja igre, pošto sam namestao samo na krstic, suteve, dodavanja i R1,2 i L1,2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ja sam mnogo vise ocekivao od PES-a, ali kako neko rece u nekom postu gore vremenom cemo se navici ako nas Fifa ne odvuce na drugu stranu. Meni se svidjaju stadioni i publika mnogo su bolje odradjeni, ima tu jos tih stvari, aj da se izrazim lajicki 'motorika dresova' mi se svidja. Jednostavno videcemo moja ocena je 6.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nije lose ali ml je vracen kao na pes 6 samo 5 dana transferi i te gluposti... za sad sve vise razmisljam povratak sestici i trinaestki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iskreno, veliki sam bio fan pesa do proslog pesa koji je bio pun bagova, ovaj ce biti provaljen za koji dan jer ce se igrati dok ne izadje FIFA 14, iskreno veliko ***** napravljeno, grafika fanstasticna, neki igraci previse dobro, neki ni nalik sebi prvi Rafael iz MUFC-a.Igra je losa, igraci se slabo pomeraju u stranu, na proslim nisi mogao da ih uhvatis a sad se jedva pomeraju, jako los pes.. moje misljenje je takvo da jedva cekam 27. da izadje fifa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×