Jump to content
Sign in to follow this  
Johnny

Pomoć za preset tactic?

Recommended Posts

Kako da namestim da mi preset tactic 2, 3 ili 4 bude kao osnovna? Ne bih menjao prvi takiku 4-3-2-1, već bih igrao sa nekom od ostalih taktika kao da su prva. Hvala unapred! Pozdrav :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

To pitam, kako da menjam npr preset tactic2 long ball, umesto preset tactic1 possession? Ja namestim kako će koja taktika da bude, sa kojom formacijom itd, ali kako da neku taktiku zamenim drugom, kako da je sačuvam da se to odrazi na igru na terenu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa ako igras ML imas podesavanja u tvom klubu, tu namjestis i onda ostaje, ne moras svaku utakmicu namjestati

Share this post


Link to post
Share on other sites

Izvini što smaram oko ovoga, ali ili ne znam da podesim ili neće. Igram francusku ligu sa St.Etienom (nije ml, nego ovako). Preset tactic1 je 4-2-3-1 quick counter, sve ostale taktike su 4-3-3 standard. Kako da namestim i sačuvam neku od ostalih taktika sa formacijom 4-3-3, a da ne menjam osnovu pt1? Ja odem u game plan, stavim preset tactic 2 i izađem. Odem pred meč ponovo u game plan da proverim, ostala je stara taktika. Da li da čačakm po onome Leave to Manager, Simple setting, Choose manually, tactical assisstance, data manager, configured as below (ovo se pojavljuje u simple settings, u onoj drugoj opciji kod one-tuoch settings), ta je to zapravo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×