Jump to content
Sign in to follow this  
pop1806

Prvi rodjendan BalkanPesBox

Recommended Posts

Tacno je godinu dana od kako je poceo da radi moglo bi se reci jedan od najboljih foruma koji edituje Pes. Osnivaci foruma Dani i ja smo zajedno sa Maretom, Stefano i Vasketom pokenulio ovo, da bi nam se pridruzio i Belim. Za godinu dana smo napravili par odlicnih peceva(njihov download to pokazuje ) i desetine vrhunsko odradjenih stadiona sa ovih prostora. Nismo mozda najposeceniji ali smo ubedljivo naj korisniji. Hvala svima koji su doprineli da ovaj forum radi kvalitetno svoje peceve , stadione ,face , dresove itd. Hvala svima i veliki pozdrav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nek nam je sretan rodjendan!!!!

 

Zelio bi da se zahvalim svim clanovima koji nas prate od samog pocetka, hvala vam puno ave: zbog vas radimo ovo sto radimo!!!!

 

Cika Popce - Radimo ovo skoro vec deset godina zajedno i zelim da ti se zahvalim na svim lijepim trenutcima koje smo proveli zajedno i koje cemo, nadam se, i dalje provoditi ave: od prvih dresova nasih crno-belih pa sve do prvog stadiona, opet naseg, crno-belog i naravno sve druge nase zajebancije hehe ave: ave: ave:

 

Zelim posebno da se zahvalim ljudima bez kojih ovo sve nebi bilo moguce, Stefanu, Draganu, Maretu, Vasketu, Martinu, Milanu, Cukyu, Belminu, koji su krv i meso ovog sajta i bez njih nista ne vredi, hvala vam momci do kraja zivota ave: ave: ave:

 

Ino - postao si omiljeno "dijete" ovog sajta od samog pocetka i za sve sto si uradio zelim da ti zahvalim i bilo sta da napidem nece biti dovoljno da opise koliko te volimo i koliko si nas zaduzio, hvala ti brate ave: ave: ave:

 

Zelim ovom prilikom da se zahvalim i ljudima koji nisu vise sa nama i razlozi za to uopste nisu bitni, Marinju, Goranu i ostalima, za sve ono sto su doprinjeli i uradili za ovaj sajt, hvala vam mnogo za sve to ave:

 

Nadam se da nisam zaboravio nikoga a ako jesam, ne zamjerite, nije iz lose namjere sigurno, hvala i vama :)

 

Balkan PES BOX - Reality lives here !!!

 

ave: ave: ave:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Srećan rođendan i da postojimo, malo je reći 100 godina... neka postojimo dok traje PES. Cilj je da do sledećeg rođendana premašimo još ovoliko članova što ćemo postići kvalitetnim radom. Poz ljudi sve najbolje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

srecan nam rodjendan ! sa zakasnjenjem ! HVALA VAM SVIMA. Hvala Popu i Daniju bez kojih nista nebi ni krenulo hvala vam sto ste me pozvali da budem deo zajednice :) svi ste mi postali kao porodica ! Samo napred u nove pobede doveka trajali.I radili naravno najbolje stadione na balkanu :) <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×