Jump to content
Oficijalni partneri

Stouk City - Super Star


VaskeKtz
 Share

Recommended Posts


  • Group:  Members
  • Content Count:  468
  • Reputation:   11
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  09/26/1997

Novi vlasnik Stouk Sitija Mihail Fridman

 

Stoke.png

 

Ruski tajkun Mihail Fridman novi je vlasnik Stouk-a. Na aukciji je ovaj ruski tajkun kupio Stouk. Prethodni vlasnik Stouka bio je Petr Koates.

 

"Dugo sam zeleo da preuzmem neki fudbalski klub. Sada mi se ukazala odlicna prilika da kupim jedan dobar klub sa veoma dugom tradicijom. Mislim da klub ima kapaciteta za mnogo bolje rezultate nego do sada. Tek trebam jos detaljnije da se upoznam sa klubom da bih mogao reci jos neke stvari."

 

Novi predsednik kluba Demonjic!

 

Na vanrednoj sednici kluba iz engleskog grada Stouk Na Trentu izabran je novi predsednik kluba. Tu funkciju ce obavljati perspektivni fubalski strucnjak Demonjic

 

"Veoma mi je drago sto sam dosao u klub sa veoma dugom tradicijom. Ovo je drugi najstariji fubalski klub u Engleskoj, odmah posle Nots Kauntija. Nadam se da cemo postici mnogo zapazenije rezultate. Prilicno sam zadovoljan sa ovim sadasnjim igrackim kadrom, mada mislim da su potrebne i neke izmene. U svakom slucaju ce Fridman morati bar malo da odresi kesu. Vec smo poceli pregovore sa Nikolom Zigicem. Vec imamo Krauca. Dakle, potrebni su nam visoki igraci na sredini terena, u napadu, a po krilim i bokovima trebaju da deluju brzi igraci. Dakle, moja vizija Stoukove igre je tipicna engleska - bombardovanje centarsutevima."

Nikola Zigic : "Raduje me interesovanje Stouka"

 

Zigic_2492029.jpg

 

"Drago mi da cujem da se i prvoligaski klubovi interesuju za mene. Videcu da li cu ostati u Birmingemu

ili cu nastaviti negde drugde svoju karijeru. Zapoceli smo neku vrstu pregovora, ali to je tek na pocetku.

Postoje realne sanse da se preselim u Stouk." - kratko je prokomentarisao Zigic za Blic.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  1,498
  • Reputation:   14
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  07/15/2011

Bravo Vaske bombo pokazi ti njima kako se vodi klub :)

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   10
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  10/28/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  07/16/1994

Срећно брате :)

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  468
  • Reputation:   11
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  09/26/1997

Dinamo Kijev pobedio Stouk

 

Stouk Siti je izgubio od ukrajinskog Dinama 3:4.

 

Lepa fudbalska predstava vidjena je na stadionu "Britania", Stouk 2 puta vodio, ali u samom finisu ispustio prednost.

 

U 10' minutu Dzermejn Penant dovodi Stouk u prednost.

 

Jermaine+Pennant+Stoke+City+v+Wolverhampton+rpEvQ_0G0W-l.jpg

 

U 14. minutu Stouk duplira prednost. Ponovo je gol postigao, na ovom mecu, sjajni Penant; i to glavom, na centarsut Eteringtona.

 

Matthew-Etherington-Stoke-2009_1798947.jpg

Eterington

 

Do kraja prvog poluvremena Dinamo poravnava rezultat. Golove su postigli Kravets u 26. na asistenciju Alieva i Milevski u nadoknadi vremena na asistenciju Kravetsa.

 

img_32_1262982426_aliev.jpg

Aliev

 

 

 

Na pocetku 2. poluvremena, u 51. minutu Kenvin Dzons dovodi Stouk do prednosti; na asistenciju Vilsona Palasiosa. Ali, onda Sevcenko u 71. i Haruna u 84. minutu dovode Dinamo do pobede.

 

shevchenko_1516862c.jpg

Sevcenko donosi nadu Dinamu

 

Haruna-Lukman.jpg

 

Haruna postize gol za pobedu

 

 

 

 

Demonjic, predsednik Stouka o mecu:

 

"Mislim da smo solidno odigrali, s obzirom da sam pre samo nedelju dana dosao na mesto predsednika kluba. Smatram da neki igraci nemaju kvaliteta za ovaj klub. Na primer Eterington jeste bio solidan veceras, ali daleko od toga da je odlican igrac. Nama po strani trebaju brzi igraci, prodorni. Takodje, bekove moramo da dovedemo. Ovo sto sad imamo je ocaj. U napadu sam zadovoljan. Jos ako budemo doveli Zigica bice nam sigurno napad najjaca tacka tima. Asmir Begovic pokazuje svoj potencijal i mislim da nam tu pojacanja nisu neophodna. Sto se stopera tice tu i nisam nesto prezadovoljan. Imamo Apsona, Vudgejta, Sovkrosa i Dejvisa. Mislim da i taj deo tima treba sa se pojaca. Vec smo poceli pregovore sa Naldom iz Verdera. Sto se tice sredine terena, Penant je sjajan igrac, dok moramo da dovedemo nekog ko bi pravio razliku na levoj strani terena. Mislim da ne bi bilo lose ni da dovedemo i nekog defanzivnog ili centralnog veznog, ali tu necemo da brzamo otom-potom. Sve u svemu, trebamo da dovedemo jedno 5-6 igraca u ovom prelaznom roku. Necemo trositi velike pare za igrace."

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Stouk doveo Guardada!

 

Stouk Siti je potpisao jednogodisnji ugovor (nije pozajmica u pitanju) sa meksickim internacionalcem.

 

guardado.jpg

 

"Mislim da ce ovo biti dobra odluka i da cu napredovati u svom novom klubu. Stouk je klub sa velikom tradicijom i mislim da cu se ovde razvijati. Nadam se da cu uspeti da se nametnem treneru i da cu pokazati sve svoje sposobnosti, kao i da ce publika uzivati u igri i pobedama Stouka." Guardado je u Stouk presao za sumu od 10 miliona evra.

 

 

 

 

 

Potpisan profesionalni ugovor sa Simizuom

 

shimizu.jpg

 

Mladi Japanac je postao novi fudbaler Stouk Sitija. On je tri godine proveo u omladinskoj ekipi Stouka.

 

 

 

Demonjic:

 

"Resili smo pitanje krila. Sada moramo da se bacimo na potragu jos jednog dobrog centarfora, stopera i bekova. Zigic nas je odbio, i nece preci kod nas, bar za sada".

 

 

 

 

DEMONJIC OTPISAO 7 IGRACA!

 

Predsednik Stouk Sitija je izbacio iz tima 7 igraca. To su: Arismendi, Kuvelier, Sidibe, Hidzonbotam, Walters i Dejvis.

 

"To su igraci na koje Stouk vise ne racuna. Jednostavno nemaju kvaliteta za Premijer Ligu, a kamoli za Evropu. Zato smo ih izbacili iz ekipe. Sada su slobodni i mogu da nadju novi klub." - Kratko je prokomentarisao Demonjic.

 

 

Fridman ulaze 12 miliona evra u klub

 

Tokom narednih dana, vlasnik Stouka ce uloziti 12 miliona evra. Do kraja avgusta se moze ocekivati i novih 20 miliona evra, mada je mogucnost za to veoma mala.

 

"Tih 12 miliona evra su samo da se pokriju troskovi i da se pojaca uprava kluba, tj. da se dovedu kvalitetniji treneri od ovih sadasnjih." - rekao je Fridman.

Edited by VaskeKtz
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  468
  • Reputation:   11
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  09/26/1997

Stouk trenutno na 7. mestu u Premijer ligi.

 

tabela201112posle5kola.jpg

 

 

Ferguson: Stouk je strasna ekipa

 

"Moram priznati, nisam ocekivao poraz od Stouka. Izgubili smo bodove u vaznom mecu. Stouk nas je jednostavno razbio. Nismo mogli nista. Uspeo je posedom lopte da nas pobedi. Centrirali su, a visoki igraci Krauc(201) i Ribeiro(mlada nada Stouka iz youth tima 199) su lako ubacivali lopte u mrezu. Izgubiti 4:1 je jako bolno. Mislim da imaju lepu buducnost. Cestitam Stouku na zasluzenoj pobedi i srecno u nastavku."

 

 

MIHAIL FRIDMAN: Tokom zime stizu nove pare!

 

image.jpg?imageId=9682&thumb=1

 

"Iako smo pobedili veliki Mancester Junajted, necemo tu da stanemo. Mislim da su ovde potrebne nove izmene i ulagacu narednih godina u Stouk, to je sigurno. Obecao sam Demonjicu nove milione za igrace, i odrzacu rec. Zelimo da u narednih 10 godina imamo plus od bar 500 miliona evra. Dakle sa ukupno 150-170 miliona evra ulaganja mozemo da doguramo do takvog plusa.Ja necu nista da skrivam, fudbal jeste bitan i zanimljiv, ali pare su bitnije." - kontretan je bio Fridman.

 

Inace, evo nesto o Fridmanu:

Mihail Fridman: Počeo kao tapkaroš

Za samo godinu dana, Fridman je svoje već kolosalno bogatstvo od 12,6 milijardi (u 2007) povećao na 20,8 milijardi dolara. Tako je dospeo na 20. mesto „Forbsove" liste najbogatijih ljudi na svetu

 

Studentska služba za pranje prozora

 

Kao i mnogi ruski oligarsi, Mihail Fridman je dobro iskoristio vreme raspada Sovjetskog Saveza i, koristeći stanje opšteg haosa u zemlji, ni iz čega počeo da se uzdiže, da bi danas bio među najcenjenijim poslovnim ljudima, ne samo u Ukrajini i Rusiji, nego i u svetu.

Počeo je kao - tapkaroš! Osamdesetih godina, u vreme vladavine Borisa Jeljcina, teško se dolazilo do karata za velike pozorišne, baletske ili operske predstave. Ulaznice su deljene preko partijske i, ređe, sindikalne veze. Ko je bio van tih „struktura", do karata gotovo nije mogao da dođe. Fridman je shvatio da se malim žrtvovanjem sopstvenog komfora, ranijim ustajanjem i čekanjem u redu, ipak može doći do karata, a zatim ih, i po desetostruko višoj ceni, lako prodati, naročito strancima. Posao je tako dobro krenuo, da je Milton ubrzo organizovao mrežu saradnika, uključujući i ljude koji prodaju karte, pa je imao dovoljno vremena i novca da razmišlja o nekom drugom, još unosnijem, poslu.

 

 

Paničan strah od gubitka stečenog novca

 

Da bi pred zakonom ostao čist, osnovao je neku vrstu studentske zadruge i preko nje organizovao službu za pranje prozora. U Moskvi i drugim ruskim gradovima nicala su čitava naselja, pa je završna obrada tek podignutih zgrada, uključujući i pranje prozora i izloga, bio veoma tražen i dobro plaćen posao. Brzo se izborio da njegova grupa, još tad nazvana „Alfa", bude ekskluzivni partner države u pranju i održavanju svih njenih reprezentativnijih zgrada u Moskvi. Onda je na red došao izvoz jestivog ulja i uvoz kompjutera i - prvi milion. Zarađen umešnošću i znojem, ali bez krvi.

Posle je sve išlo lakše, iako je u više navrata s administracijom, pa i s Kremljem, imao dosta problema. Tako je 2004. osuđen da na ime utajenog poreza državi plati 158 miliona dolara, ali se žestoko borio i na kraju platio samo 17 miliona. U beleškama ruske obaveštajne službe, do kojih je pre nekoliko godina došao francuski ekonomski list „Les Echos", o Fridmanu je napisano da se „panično plaši gubitka onoga što ima i, istovremeno, veoma agresivno čini sve kako bi svoje bogatstvo još više uvećao".

Čim je stasao kao biznismen, Fridman je oformio ozbiljan tim saradnika, a za ličnog savetnika je angažovao Igora Gajdara, bivšeg predsednika ruske vlade i kreatora ruskog kapitalizma. Tada je, u pravom smislu, i nastao danas najveći privatni konglomerat u Rusiji - „Grupa Alfa". Bilo je to 1993. godine. Prvi je među ruskim oligarsima shvatio da su ozbiljnost i autoritet u poslu nešto bez čega se ne može.

Šta danas poseduje ovaj mlad čovek, teško je i nabrojati. Njegove poslovne aktivnosti odavno su prevazišle granice Rusije i bivšeg SSSR-a. Bankarske, telekomunikacijske i trgovinske poslove obavlja sa čitavim svetom. Posluje u Švedskoj, u kojoj poseduje veći procenat jedne telefonske kompanije, u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj... Fridmanov najdraži dragulj svakako je „VimpelCom", telefonska kompanija koja se kotira u Njujorku, a čije su akcije u prošloj godini narasle za čak 40 odsto!

 

_spacer.gif

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  468
  • Reputation:   11
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  09/26/1997

Stouk Siti poceo izgradnju novog stadiona!

 

pes20122011103112442202.jpg

pes20122011103112445276.jpg

pes20122011103112452390.jpg

pes20122011103112452877.jpg

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  468
  • Reputation:   11
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  09/26/1997

KRAJ SEZONE 2012/13! KASANO NAJBOLJI STRELAC!

-Stouk Siti je na kraju druge godine mandata predsednika Vasilija Demonjica zavrsio kao 7. u ligi, sto je i bio cilj kluba ove sezone. Sezona se moze oznaciti kao veoma uspesna.

 

-Uz to Stouk je dobio nekoliko velikih talenata na kojima ce sigurno podosta zaraditi - Tarabt, Kedira,Sovkros, Mabina, Dudsak, Simizu, Al Enezi,Adi, Ganso, Inkum,Mihael Balak pa i Djuru, Asamoa Gijan itd. Brdo talenata u jednom klubu. Zaista fascinantno.

 

-Cak se i Aleks Ferguson odusevio: "Ne mogu da verujem kako je Stouk za samo dve sezone uspeo da pokupuje ovoliko dobrih igraca. Uspeli su u nameri da naprave sistem koji je nemoguce unistiti. Uglavnom retko prodaju svoje najbolje igrace i uvek imaju puno talenata. Ocekujem da se u narednih nekoliko sezona bore cak i za titulu; i to ne samo u Engleskoj, nego i u Evropi!"

 

-Naravno, Stouk ne moze bez Patrisa Evre koji je oslonac ove ekipe i kapiten. Tu je i Jaja Ture koji je isto vazan stub ekipe, bas kao i Evra.

Za ove dve sezone Stouk Siti belezi minus od oko 50 miliona evra, jer je potroseno na desetine miliona na transfere, ali to ce se sigurno isplatiti.

 

Demonjic: " Lepo receno sa vase strane(novinara), mi smo napravili sistem i sada na primer ako prodamo nekog igraca odmah nadjemo jednu ili cak dve zamene. Ali, mi dovodimo samo mlade igrace. Izuzetak su Evra, Ture i Kasano. Oni su tu da prave veliku razliku i donose ogroman kvalitet, pa na kraju i rezultate. Drago mi je zbog Kasana sto je najbolji strelac lige. On je naporno radio i potpuno je zasluzio to."

 

Tabela:

pes20122011110113233914.jpg

 

Najbolji igraci:

pes20122011110113211060.jpg

 

Najbolji strelci:

pes20122011110113233745.jpg

Edited by VaskeKtz
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  468
  • Reputation:   11
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  09/26/1997

IZGRADNJA STADIONA NAPREDUJE! VEC URADJENA GLAVNA TRIBINA!

Munjevitom brzinom se gradi novi stadion u Stouku na Trentu. Navijaci su imali priliku da dodju na prijateljski pec Stouk Siti-Celsi koji se igra na ovom stadionu. Uskoro trebaju da pocnu radovi na ostale 3 tribine. Tribina naspram glavne ce biti gotovo identicna kao i glavna, dok ce se ostale dve tribine, one iza golova, razlikovati samo u velicini.

 

pes20122011110122171342.jpg

pes20122011110122171126.jpg

pes20122011110122172583.jpg

pes20122011110122181080.jpg

pes20122011110122165565.jpg

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   10
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  10/28/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  07/16/1994

Није лоше ово за нови стадион.Јел радиш преко Stadium Editora?

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  1,498
  • Reputation:   14
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  07/15/2011

Radi preko Rhin-a ili 3D maxa..

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  468
  • Reputation:   11
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  09/26/1997

Novi stadion gotovo zavrsen za samo 3 meseca!

Novi stadion je sada u fazi testiranja, rekli su neimenovani izvori bliski klubu za "BBC". Mihail Fridman prezadovoljan.

"Veliki je uspeh izgraditi za 3 meseca stadion kapaciteta 55 hiljada mesta. Ja sam prezadovoljan ovim poslom, jer ce donositi novac." - rekao je Fridman za "ESPN"

 

pes20122011110223372533.jpg

pes20122011110223361902.jpg

pes20122011110223352360.jpg

pes20122011110223370834.jpg

pes20122011110223373570.jpg

pes20122011110223373337.jpg

pes20122011110223363973.jpg

pes20122011110223363647.jpg

pes20122011110223363794.jpg

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  30
  • Reputation:   10
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  11/02/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  07/03/1993

kako ovo ???? kakko si uspeo samo mii reci caku :D BRAVOOO PODRZAVAM ODLICNA PRICA SAMO MI OVO NIJE JASNO :DDD pozz

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  468
  • Reputation:   11
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  09/26/1997

sta bre kako sam uspeo?

Edited by VaskeKtz
Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  468
  • Reputation:   11
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  09/26/1997

STOUK SITI PRVAK EVROPE!!!

 

757523_com_320pxuefa_.png

 

Stouk Siti je osvojio Ligu Sampiona, pobedom nad Celsijem 3:2!. Fenomenalni Ibrahimovic postigao het-trik. Simizu upisao dve asistencije.

 

U legendarnom mecu za navijace Stouka, Stouk Siti je potpuno dominirao. Za Celsi oba gola postigao Brazilac Nejmar.

 

200px-Stoke_City_FC.svg.png

 

DEMONJIC NAKON MECA: PONOSAN SAM!

 

"Stvarno nemam sta da zamerim igracima ove sezone. Sada se "bacamo" na dovodjenje Gereta Bejla, i produzenje pozajmice Ibrahimovica. Odlicno smo otvorili mec. Vec u osmom minutu smo poveli 1:0, posle desetak minuta udvostrucili smo prednost i sve je vec bilo reseno. Tesko je pricati posle ovakvog meca. Jesmo zavrsili osmi u ligi, ali smo zato osvojili Ligu Sampiona. Hvala navijacima, igracima, gazdi kluba i svima koji su pomogli da uspemo u ovome!" - rekao je Demonjic za "RTS".

 

uskoro i izjava Mihaila Fridmana...

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  468
  • Reputation:   11
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  09/26/1997

MIHAIL FRIDMAN: VREDEO JE ULOZEN NOVAC!

 

article-0-006C2DB000000258-868_468x286.jpg

 

"Ostvarili smo najveci uspeh u istoriji kluba. Cilj nam je sada da svake sezone osvajamo Ligu Sampiona i da preko tog takmicenja papreno prodajemo igrace.Ulozio sam u ovaj tim oko 187 miliona, plus 143 miliona evra za stadion. Dakle, 330 miliona evra sam ulozio u klub. Pocelo je da mi se isplacuje. Od kad sam vlasnik ukupno smo u minusu od oko 150 miliona evra, ali ja sam gotovo zavrsio sa donacijama. Vise nikada necu dati vise od 15 miliona evra godisnje. Sada trebamo da dovodimo mlade igrace. Vec smo doveli gomilu mladih igraca koje cemo za par godina papreno da prodamo."

 

sportskenet.jpg

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  468
  • Reputation:   11
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  03/06/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  09/26/1997

Trenutna ekipa Stouka:

 

ekipa201516.jpg

Link to comment
Share on other sites


  • Group:  Members
  • Content Count:  68
  • Reputation:   10
  • Achievement Points:  0
  • Solved Content:  0
  • Joined:  10/28/2011
  • Status:  Offline
  • Birthday:  07/16/1994

Екстра екипа само гази! ave:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...