Jump to content
Oficijalni partneri

Fuzinho

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

Converted

  • Location
    Slovenija
  1. I'm sorry but I couldn't figure out how to transport the stadium into the game, so i left the project stall. Later my PC got destroyed, so atm I have no file to continue the work. Maybe I'll start all over again with this or some other stadium, the new PES 13 is coming soon and I'm in sort of fever right now :)
  2. Eto, vise manje je stadion u Rhinu zavrsen, mozda bi mogao staviti po koju zgradu u pozadini, ali onda nece biti zavrsen nikad. Koliko razumem kad citam postove, tezi deo posla jos stize, a to je stavljanje tekstura u Blenderu. Znam da nije neki stadion, kojeg bi narod masovno downloadao, ali prvo treba napravit za svoj klub :) Lokacija: Celje, Slovenija Domaci klub: NK Celje Kapacitet: 13.000
  3. Uf kako je lep, tko je to radio? :)
  4. Hvala :) 25mb, sad su sve stolice i ograde na velikoj tribini iz 'mesh'.
  5. Za sad imam napravljene 2 tribine, nisu jos svi detalji (reklame, ograde,...) ali uglavnom to bi bilo to. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  6. Sad sam napravio stolice iz mesh, a file je sad velik samo 22 MB, znaci deset puta manji. Pokusat cu promenit citav stadion, mada ima puno pusla, ali isplati se, puno ti hvala!
  7. Napravio sam je sam, iz 2 layera, malo ukrivljena. Mozda je pametnije, da je samo ravan layer? A tribinu i ograde i to sam radio iz Solid prozora (cilindri i kocke).
  8. A ok, hvala na odgovoru. :) Imam jedno pitanje vezano uz editovanje stadiona, pa neznam dali mogu ovde pitat, jer neznam kud: Malo sam je poigrao programom Rhino, napravio od oka pola stadiona (2 tribine, 6000 stolica) a program mi vec ide malo sporo, a save u .3dm je velik 240 MB. Jel to normalno, oce li to radit tako sporo i u PESu? I koliko MB imaju vasi stadioni, u proseku (u .3dm)? Malo mi muka da radim stadion sa svim detaljima za bezveze, ako nece radit lepo u PESu :/ P.S: stadioni su vam vrh! :)
  9. Lepo izgleda, al nesto mi neda mira: na prvoj slici pise: "adidas all is in", ali na drugoj i poslednjoj slici pise "adidas is all in". Jel to treba da bude tako ili nitko nije primetio, samo pitam :)
  10. Pozdrav svima, osobito Marinhu koji me pozval na ovaj forum, proslo je vremena od toga ali jbg :) dolazim iz Slovenije, bio sam prije puno vremena na pes-balkanu, tu i tamo sam napravio koji dres, volim Barcu, nogomet i PES, to je to.
×
×
  • Create New...