Jump to content
Oficijalni partneri

eddy tm87

Members
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. Jel' se radi još ovaj Patch, i ako se radi kada će biti gotov ?
  2. Slažem se da je srpska liga dosta jača od naše, ali samo govorim da Željo treba biti jači od Sarajeva :D Tarik: Jel vam Osim kriv sto gubite od GOŠK-a, Leotara i ostalih ?
  3. Hvala Dani, mislio sam kupiti flešovan pa se ne bih morao sa tim muciti kasnije, a znaci ja mogu skidati igrice sa neta ako je flešovan?
  4. Ko god je tu da pomogne neka komentira. Razmisljam da kupim konzolu. Nisam bas puno upucen u ovo. Šta vi smatrate boljim, xbox ili PS3 ? Također, s obzirom na cijene igrica dosta sam zabrinut, i imam jedno pitanje. Kada se konzola flešuje da li mogu skidati igrice sa neta i postoji li neka opasnost ili nešta? Usput ionako ne bih igrao online, vec single player (ako je to opasnost flašovanja) Hvala svima ii pišiteee.
  5. Željezničar treba imati 3 zvjezdice, a Sarajevo 2 i po. Pogledajte malo rezultate, i stanje u ligi zadnje 4 godine ;)
  6. Uspio extractovat al' sad mi na instalaciji izbacuje error http://pokit.org/get/img/c29e93cd138294df391c6efc1fa6df7b.jpg
  7. Ne moze da mi se extractuje instalacija :( Poslije toga sam skinuo još jednom i ponovo neće. Je li neko imao taj problem i kako da ga riješim ?
  8. Ime: Edi Prezime: Hanjalić Godina rodjenja:1998 Visina: 176 Tezina:74 Zeljena pozicija ( napisati par opcija): Sve u veznom redu Jaca noga: Desna Boja kose: Smeđa (kratka, podignuta) Osobine: Dobar pas, precizan šut :D
  9. Hvala, tek sam prekjucer vidio da si uradio Pecaru i to mi je jaran rek'o :S
  10. @Ante zd, znam i ja da ovo nije nimalo dobro, ali ne vjerujem da je tvoj prvi stadion izgledao mnogo bolje :S
  11. @Niks posalji slike u box :D imam jedno 2 slike za svaku tribinu, tako da treba :D
  12. Legle stolice, tribina zavrsena 95%
  13. Da napomenem dio tribine s krovom nije urađen. Ostalo mi je to i stolice :)
  14. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/81/Pecara-%C5%A0iroki-stadion01040.JPG Ovo je ta tribina, kolk'o ja vidim gola nema ispred nje. A to kako vi koju tribinu zovete nema veze :D Bitno je kako ispadne za PES :)
×
×
  • Create New...