Jump to content
Oficijalni partneri

ElShaa92

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. ElShaa92

    FK CRVENA ZVEZDA

    Nakon pripremne utakmice protiv Ajaxa (2:2) Anđić je doveo 4 pojačanja: 1.Ivo Iličević - 26-godišnji Hrvat koji igra poziciju lijevog veznog pridružio se Zvezdi za 1,3 mil E iz HSV-a. 2.Vedad Ibišević- bosanskohercegovački reprezentativac došao je iz Stuttgarta.Anđić u njemu vidi igrača koji bi mogao voditi momčad ka osvajanju trofeja. 3. Senijad Ibričić-ofenzivni vezni nekadašnji igrač splitskog Hajduka. Svojim igrama zadivio je Anđića i sigurno je da će Ibričić pružat dobre partije u JSL. 4. Pavlović - 25-godišnji srpski desni bek pridružio se Zvezdi zadnji dan prijelaznog roka . Kvalifikacijska utakmica LP protiv Intera u kojem su svoj debi odigrala sva 4 pojačanja završila je neslavno iako je Zvezda pokazala puno više od europskog diva . Anđić se nije pojavio na pressici za novinare ! Vrijedi izdvojiti čak 3 stopostotne šanse Vedada Ibiševića te 2 Kasalice koji je u igru ušao tek u 80' . Iličević i Lazović su razbijali Inter svojim prodorima i ubačajima. A jedini pogodak za Inter postigao je Cassano nakon pogreške Bajkovića u 37'. 1.kolo JSL OFK Beograd - FK Crvena Zvezda 1:0 Anđića prati nesreća. Pogotkom u 90+3' OFK je slavio a Zvezdine brojne prilike ostale su samo prilike . Ni ovaj put Anđić nije došao na press konferenciju za štampu... Uzvrat na Giuseppe Meazzi priuštio je Franji Anđiću i Delijama novi šok. Nakon vodstva od 1:0 na kraju poluvremena, Zvezda se u drugom poluvremenu rasula i nakraju je talijanska momčad slavila s 3:1 ( Ibričić 39'; Rocchi 48', Milito 77',Palacio 89') Idućeg dana Franjo Anđić je sazvao izvanrednu pressicu za novinare. Nije odugovlačio,već je prepustio riječ novinarima . Novinar: Zašto ste zamenili Ibričića već u 60om minutu utakmice? Tim je tada još ima šanse za prolaz ? Anđić:Pff kad smo primili taj pogodak za izjednačenje,Ibričić se doimao izgubljeno u napadu i činilo mi se da je vrijeme da ga zamjenim Kaduom. Njih dvojica su odlični igrači ... mislim tako sam vidio po treninzima, ali tu sam očito pogriješio ... Novinar 2 : Tri zvanična meča bez pobede! Jeste li razgovarali s vodstvom kluba ? Jeli vaša pozicija poljuljana ? Anđić:Jesam,razgovarao sam ... Složili smo se da trenutno momčadi ne ide najbolje,ali otkazi se ne djele odmah na početku sezone . Stoga smo se uprava kluba i vodstvo dogovorili da .... Kroz deveti mjesec popravim rezultate ... inače sporazumno raskidamo ugovor.... Konferencija za novinare trajala je sat vremena ,a pričalo se i o pojačanjima,starim igračima,budućnosti,a i o idućem kolu protiv FK Smedereva... Anđić je objavio sastav : BAJKOVIĆ Mikić Krneta Maksimović Mladenović Milijaš Mihajlović Lazović Iličević Dimitrijević Kasalica
  2. ElShaa92

    FK CRVENA ZVEZDA

    Bit će i slike samo dok instaliram patch ( prva instalacija je završila neslavno pa moram ispočetka ;) ) Hvala na komentarima i podršci ;)
  3. ElShaa92

    FK CRVENA ZVEZDA

    Nakon što je Robert Prosinečki napravio veliki posao u Crvenoj Zvezdi (kao trener osvojio kup nakon dugih godina bez trofeja) ponovno je zavladala suša trofeja i uprava Zvezde se odlučila na jedan nevjerojatan potez- Franjo Anđić,mladi hrv. trener imenovan je trenerom FK Crvene Zvezde... Na pressici za novinare Anđić je rekao: Sigurno je da neću uspjeti napraviti više za Zvezdu negoli je Robert kao igrač i kao trener,ali mogu ga stići i omogućiti nogometašima ali i Delijama prvenstveno povratak osmijeha na lice i trofeja u ormare. Ispred mene je puno rada,truda ali siguran sam da pred Zvezdom i Delijama stoji svijetla budućnost i nastavak onoga gdje je legenda (Prosinečki) stala ... Ne mogu jamčiti da će moji rezultati odmah biti vidljivi ali ove godine vam jamčim osvajanje bar jednog trofeja i velike borbe za ostale . Franjo Anđić je dosada trenirao Liku 95 iz Korenice te FK Borac iz Drvara i zasigurno pred njim stoji veliko iskušenje,ali i prilika da se dokaže na pozornici Marakane ;)
×
×
  • Create New...