Jump to content
Oficijalni partneri

geniusmisa

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by geniusmisa

  1. Jel moze neke uputstvo sta i kako treba da se uradi. Instalirao sam juce ponovo cistu igru,odradio update iz igre,zatim instalirao V3 pa 3.1,4,5,6 ali ne znam gde sta dalje treba da podesim.Kad udejm u folder Konami/PES 2013/Balkanleague13 sta treba dalje da radim. Vidim da tamo ima config.exe,Gameplay config.exe pa me zanima sta treba da podesim.
  2. Uspelo,doduse kad sam igrao drugu trecu utakmicu poceo da mi baguje zvuk ali nadam se da nece da se ponovi.
  3. Instalirao PES normalno i nakon toga instalirao patch,nakon instalacije patcha nisam brisao nista jer vidim da to brisanje vazi samo za one koji imaju prehodnu verziju.Imam NEt framework 4 instaliran i ni meni nije jasno zasto nece ali nece.Inace imam Win 7
  4. Sory,nisam znao da ce ispasti onako mala slika.Evo link mada ni ova nije bas sjajna ali se bar vidi. http://imageshack.us/photo/my-images/716/slikafolderapes13.png/
  5. Evo slike foldrea gde sam instalirao ali nece da mi pokrene patch,igru pokrece normalno.
  6. Instalirao sam ovaj patch na cistu instalaciju PES-a ali kad hocu da pokrenem patch prijavljuje mi gresku nece da pokrene.Sta da radim.
  7. Ne vidim zasto mislis da je ideja bez veze.Bas ovih dana igram ML sa Partizanom9malo sam modifikova lige unutar igre koliko to sama igra dozvoljava)i desilo mi se to da mi u Ligi Sampiona u grupi dodju Real i dva Portugalska tima i to dva prosecna.A u celoj ligi sampiona ima nekih 5-6 portigalskih ekipa.Zato mislim da bi onakav patc kakav sam predlozio delovao znatno realnije. Sro se tice editovanja moje znanje nije bas veliko,narocito sto se tice grafike ali bih oko svega ostalog mogao da pomognem.
  8. Skoro mesec dana stoji ovaj post,bilo je 144 pregleda i niko zivi nije napisao ni jednu jedinu rec sta misli o mojoj ideji. Jel ovaj forum mrtav ili je moja ideja glupa.
  9. Imam ideju za pravljenje jednog patcha koji bi obuhvatio sve vaznije Evropske timove ali buduci da nisam narocito vican pravljenju patcheva trebala bi mi pomoc ali naravno za pocetak misljenje ostalih clanova foruma i zainteresovanost za pravljenje patcha. Naime,u igri nije moguce menjati strukturu nekih liga koju imaju manje atraktivne timove(Francuska i Holandija)Moja ideja se svodi na to da bi recimo mogli da iskoristimo postojece lige za kombinovanje. U Premier ligu bi dodali Celtic i Rangers umesto dva slabija kluba. U Primeru bi ubacili Portigalske klubove koji su jaki(Porto,Benfika,Braga,Sporting i eventualno jos neki koji predloze clanovi) U Seriju A bi ubacili jace Francuske klubove. U Nemacku ligu bi dodali 4-5 timova iz Holandije koji su najbolji. Na taj nacin bi nam ostale 3 prazne lige (Portugalska,Francuska i Holandska)koje bi mogli da popunimo nekim manje atraktivnim prvoligasima iz tih liga i timovima koji su u Others Europian a recimo da geografski pripadaju tom regionu. U Holandsku bi mogli da ubacimo timove iz Severne i zapadne Evrope koji su u Other Europian ili ih nema u igri,npr neke Belgijske,Svedske,Finske timove i sl. U Francusku i Holandsku ligu bi ubacili timove iz srednje,istocne i juzne Evrope koju su nama najatraktivniji i za to bi iskoristili i ligu B za ML. Mislim da bi ovakav patch bio atraktivniji za ljude sa ovih prostora ali naravno bez kompletnih regionalnih liga koji bi sadrzale 80% slabih timova sa kojima igranje nije interesantno. Takodje bi i ML Hide igrace mogli da iskoristimo za ubacivanje aktivnih igraca ciji se timovi ne bi nasli u patchu. Izvinjavam se sto je post malo duzi ali molim za strpljenje da procitate i date vase misljenje.
  10. Imam instaliran Unreal patch 4.0 i zanima me kako da mi igraci koji su u timovima iz Copa libertadores budu dostupni za kupovinu kad igram ML.Kad trazim igrace i odem u grupu other american teams dobijem samo 10-ak ekipa.
×
×
  • Create New...