Jump to content
Oficijalni partneri

Mitke92FSO

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

About Mitke92FSO

  • Birthday 03/22/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.serbia-football.com
  • Skype
    dimitrije.mitic92

Converted

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Mislim da si malo nerealan brate...Partizan i Crvena Zvezda imaju po 3 zvezdice,mislim da su Sarajevo i Zeljo dosta losiji od takozvanih klubova iz "velike cetvorke",srpska liga je dosta losa,ali mislim da je liga u BiH jos losija,ne bih dao bosanskim timovima vise od 2,5 zvezdice....moje licno misljenje...;)
  2. Trebaju mi mp3 fajlovi navijanja,ali ne duzi od 15,20 sekundi...ovih dana trebam da sredim ta navijanja pa ako neko hoce da mi pomogne nek mi se javi...
  3. Izgleda da grafika nece biti drasticno izmenjena...to me raduje,zbog edita najvise...
  4. Planiramo Prvu Ligu Srbije ali problem je sto i dalje nisam uspeo da izvalim kako da povezem PLS sa JSL-om....ali svakako radice se verovatno.... Lige Sampiona niti Lige Evrope nema u Fifi 13,postoji nesto slicno ali uspeli smo da promenimo imena takmicenja i pehare,takodje ubacili smo LS scoreboard a bice i za LE scoreboard da se zameni,isto ubacili smo reklame za LS i LE tako da ce izgledati kao da se stvarno igraju LS i LE...
  5. Zavrsismo i taj JSL V.2 patch,veceras prolaze konacne provere i radi se instalacija. Na JSL V.2 patchu ce se naci: Transfer update za JSL i ostale svetske lige by Mitke92 i Filip Lukic Preko 200 lica za srpske a i strane igrace by Voja_SRB i ZikaJeSrbin Minilica za ceo JSL by Devilish Soldier Dresovi (Home,Away,GK,Third) by ZikaJeSrbin Scoreboard za JSL,Ligu Sampiona i Ligu Evrope by Pop 1806 Transparenti i zastavice za ceo JSL by Mitke92 JSL Pozadine Manager Mode i Tournament mode totalno funkcionalni,uz to da reprezentacija Srbije normalno radi u Manager Mode-u Grbovi za JSL i grafika za Manager mode i Tournament mode by Filip Lukic Navijanja trenutno nemamo jer ne znamo i dalje kako da ih ubacimo u igru. Stadione JNA i Marakana trenutno radi Pop 1806 i oni ce doci kao dodatak V.2 patchu kada budu gotovi.
  6. Srecan rad na ovom projektu,od mene ocekuj transparente,takodje i ako je potreban bilo kakav savet u vezi db-a tu sam.
  7. Cisto da objavim ovde da ce JSL patch V.2 biti u toku sledeceg meseca i da ce svi crashovi i bugovi biti ispravljeni,bice uradjen novi scoreboard itd... Takodje da pohvalim pop-a 1806 i da mu se zahvalim jer radi stadione za nas projekat,i da napomenem da svi krediti idu njemu i Balkan PES Box-u za stadione! Pozdrav svima i posetite takodje nas forum i FB stranicu,uglavnom sve u vezi Fife mozete naci kod nas.
  8. Pozdrav svima,dolazim sa Fifa Serbia Online zajednice na kojoj sam i admin,zovem se Dimitrije i nadam se da cemo ubuduce lepo saradjivati iako smo po ukusima razliciti.Pre svega igra i editing PES-a i FIFE je zabava i zadovoljstvo,barem meni! Pozdrav!
×
×
  • Create New...