Jump to content
Oficijalni partneri

matey

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. I koji stadion mijenja grbavica ? Posto ja kada upalim ono f1 nema mi grbavice
  2. matey

    FK ŽELJEZNIČAR

    Bit će za sljedeće kolo
  3. matey

    FK ŽELJEZNIČAR

    1.kolo: FK Željezničar-FK Sarajevo Već u prvom susretu prvenstva sastali su se gradski rivali Željo i Sarajevo. Pred utakmicu je grad bio obojen u plavo-bordo boje, a kapije stadiona grbavica su se otvorile u 16 sati. Utakmica je pocela u 18 sati a na grbavici je bilo oko 16 hiljada gledatelja, gostujuci tim je bodrilo oko 2 hiljade navijaca. 1.Poluvrijeme: Prvo poluvrijeme je bilo katastrofalno, a to dokazuje i statistika da je bilo svega 3 udarca, i to sva 3 pored gola. 2.Poluvrijeme: Na samom pocetku drugog poluvremena je Adilovic propustio zicer, ali se iskupio svega 7 minuta kasnije kada je prosao 3 igraca Sarajeva i dodao loptu Srđanu Staniću koji je izvrsnim udarcem matirao Bandovića i donio slavlje "Manijacima". Do kraja utakmice nismo vidjeli vise golova ni vecih šansi. Kada je sudija odsvirao kraj igrači su potrčali prema svojim navijačima i proslavili pobjedu. Intervju-Stanić: Da budem iskren nisam očekivao da će drugo poluvrijeme biti bolje od prvog, ali kada je Srđan pogodio bio sam sretan. Želim čestitati navijačima i jednog i drugog tima koji su odlično navijali. Slike:
  4. matey

    FK ŽELJEZNIČAR

    Evo napisao sam, nego sam slucajno stisnuo enter pa sam sad editovao
  5. matey

    FK ŽELJEZNIČAR

    Nove vijesti: Danas je održana pres konferencija na kojoj je za novog šefa stručnog štaba FK Željezničar izabran ne toliko iskusni Matey Stanić. Do sada je vodio ekipe: FK Famos Hrasnica(1 sezona) i FK Dinara Knin(1 sezona). Evo i intervju sa Stanićem: Veoma sam iznenađen ovom odlukom, ali obećajem da ću na grbavicu donijeti barem jednu titulu ove sezone. Navijam za Želju od 4.godine i često idem na utakmice. Nadam se da će me "Manijaci" primiti jer znam da im je teško pao odlazak Osima.
  6. e rijesio sam problem, sve je ok. samo jos da pitam,posto nemam prijasnje verzije sta da radim za stadione? ne moram valjda skidati V1 samo da bi imao stadione ?
  7. nemogu da vjerujem, ali uspjelo je. Radi mi patch, ali sada su mi imena klubova,grbovi, i prezimena netocna . sta da radim ?
  8. sve, ali bas sve uradim po uputstvima ali opet isti problem. evo sad sam izbrisao sve i ispocetka uradio ali opet mi izlazi: pes is not installed
  9. e znam da sam dosadan ali hajde mozes li mi korak po korak instalaciju objasnit ?
  10. A gdje da ga iskopiram ? I gdje se nalazi taj dll
  11. pokretao sam obicni pes, radi bez problema. a nece opet mi izbacuje isti problem
×
×
  • Create New...