Jump to content
Oficijalni partneri

iMarin

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imam editor od ejogc327 pa cu samo namjestit mislio sam da je i ostalima ovako zato sam i poslao.
  2. Svi klubovi koji nemaju grbove. https://yourimageshare.com/ib/Ekqvs0XRgT https://yourimageshare.com/ib/BmnBd3NUym https://yourimageshare.com/ib/YiWUFxg4Hi https://yourimageshare.com/ib/Zj8WmVBM5E https://yourimageshare.com/ib/L9fLxXviJs Barem ih nema kod mene provjerite.
  3. Moja greska nasao sam hvala puno na odgovoru svakako.
  4. Gdje se moze download? Dodatni sadržaj (opciono):
  5. UPDATE Pokrenio sam patch preko drugog patcha malo zvuci suludo ali funkcionira. Ovim putem se ispricavam kreatorima bpb patcha i prisezem da necu otkriti koji sam patch umijesao da bi igrao krekiranu piratsku izvedbu. Prvo treba ti brdo slobodnog prostora na hard disku. Znaci kada raspakiras bpb 9.0 u ovom slucaju sve instaliras u poseban folder ne direktno u igricu. Kada se sve to instalira prebacujes fileove koji su ti potrebni npr. livecpk itd. Sve to upises u svoj sider.ini pokrenes ga i tek onda igras preko svoga exe-a. Puno posla ali isplati se ako zelis da igras.
  6. Ne moze moras imat original igricu neradi preko piratske verzije. Dijelimo istu sudbinu ni ja nisam na vrime kupio igricu i sad kosta previse jer je nema vise. Jedina opcija ti je ako imas mozda neku zanimljivu igricu na steamu tradeat se s likovima i ponudit im svasta za pes21. Vidia sam da postoji jos jedna opcija koju bi prvo tribalo testirat kako bi mozda cak i pokrenia preko crackane. Ostavit cu ovdje screenshot ako nije dozvoljeno neka admin obrise slobodno. https://prnt.sc/VsLXL3RELy9_
  7. moze li se igrati s ovom metodom i ako je igrica krekirana. https://evoweb.uk/threads/pes-2021-account-steam-offline-my-method.93221/
  8. Moja zamisao je bila da prebacim sa balkan pesboxa 1hnl na football life 2023 kompletnu ligu umjesto srpske. Nisam se izrazio precizno.
  9. Jel se mogu di nabavit fileovi database itd za 1hnl sta ce mi srpska liga kad neigram snjom uopce
  10. Ako netko moze podijelit fileove za 1hnl transfere itd zamjenio bi ligu za srpsku na football life 23
  11. Zasto ne postoj torrent fileovi za skinit patch?
×
×
  • Create New...