Jump to content
Oficijalni partneri

CroTiger

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zanimljivo je kako uvijek oko Hrvatske lige ili reprezentacije ima neka greška, u prošlim nastavcima zastava naopako, a sada liga pod švicarskom zastavom. O ocjenama Hrvatske reprezentacije je bolje ništa ni ne komentirati.....
  2. Pozdrav, pitanje za znalce.... kako ubaciti dodatne classic igrače poput torresa, eto-a, xavi alonsa, gerrarda jer ih u ovome nema a u proslom patchu je bilo. Našao sam neki download na internetu ali me strah to ubacivati, ima li tko kakve ideje. Evo naziv za classice koji sam našao sa kompletnim igračima " Abdulaziz's Legends Pack Update 5.0 Datapack 6.0 ".... molim nekoga za pomoć. lp.
  3. Kako je dobar Maksimir :) bravo bravo i hvala !!
  4. Jel postoji mogućnost ubacivanja još legendarnih igrača u patch?
  5. Nažalost presejvo sam cim sam prosao datum, ali mislim da moram igrati uzvrat protic arsenala pa ću postaviti opcije u sider kako su bile i prije da vidim hoće li se isto ponoviti. mogu ti poslati save nema problema samo reci di.
  6. Probao drugi puta i neće. pozdrav
  7. ne znam oboje mora biti, znam da sam prvi puta krivo postavio pa sam probao i drugačije ali nije išlo. hvala na pomoći sada radi :)
  8. Sa razmakom između znaka ; i prvog slova na crveno označenim redovima sam upalio i prošao load. sada sve radi normalno. kada probam samo sa jednim ili drugim neće moraju biti oba dva sa znakom ; , a ovaj team je već po defaulte samo sam dodao razmak. samo me zanima jel što gubim tijekom igre ako to tako ostavim, npr hoće li se neke face isključiti i koji intro? kada riješim arsenal probat ću vratiti na prijašnje stanje pa da vidimo kako će se ponašati. Imam u sjecanju da su znali biti problemi sa facom od igrača C.Bacca i vidim da je u arsenalu možda je to.
  9. Nažalost sve isto. Kako drugima ide treća sezona?
  10. U exhibition modu je normalno ušlo u utakmicu i radi sve super. Vratio sam se u sezonu prije jer napravim save prije svakog prelaska u drugi klub i umjesto u barcu uzeo inter. preko skim match sam dosao na isti datum samo da vidim hoće li normalno raditi i prošlo mi je taj datum i sve radi normalno ali u saveu od barce u spanjolskoj ligi nece uci. imam osjecaj kao da treba pokrenuti video jer je prva utakmica knockout faze lige prvaka i samo vrti loading.
  11. Sredina treće sezone, utakmica lige prvaka između arsenala i barce, zašteka na loadingu i ne mogu proći dalje
  12. Hrvatska zastava je za vrijeme igre gdje piše ime igrača naopačke okrenuta
  13. Riješio crne crte, hvala na odgovoru. sve piše samo treba čitati :) tnx
  14. Stadion Borusije i Reala ima crne crte po terenu
  15. Pozdrav, kako ubaciti u classic teams torresa, adriana, beckama, gerrarda, eto-a ?.
×
×
  • Create New...