Jump to content
Oficijalni partneri

Nišlija

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Reputation

11 Neutral

About Nišlija

  • Birthday 11/14/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Niš

Recent Profile Visitors

1,121 profile views
  1. U najzanimljivijoj sezonu u super ligi u poslednjih 7 godina. A vi nemate patch
  2. Jel postoji neki drugi link za stadione? Nema smisla jer MEGA ogranicava download i trazi account.
  3. Nastavak fudbalske simulacije ne nosi vise ime PES vec je sad Efootball 2022, mozes da proveris igru na stimu (besplatna je xD) Inace BPB je ostao veran PES-u, barem do leta sledece godine i izbacice svoj update za pes 2021 ( ne zna se datum ;( izlaska) Inace pes 2021 mozes da kupis jeftino na internet sajtovima za prodaju igara. pozdrav
  4. Jel moguce vratiti default konamijev gameplay za patch. Jer taj mi najvise odgovara, ovaj sa evoweb-a mi je previse nezgodan.
  5. Iste sam probleme imao sa tom *zloglasnom verzijom* kojoj treba *lek* da bi radila. Ta verifikacija svaki put i naravno master liga nije radila. Onda sam odlucio da kupim igru za nekih 18e i sad sve lepo radi i cekam BPB patch. Javi se Javier, mozda i nadjemo neko resenje za tebe ako ti se ne kupuje igra ali za te male pare ipak vredi ako ces stalno da je igras.
  6. Jel bi mog'o da se uradi addon za BPB patch kao sto ima na novom PES-u team editions za nase timove (Partizan,zvezda,radnicki....)
  7. Pa i ne bas. Inace ja sam veliki Partizanovac a cekam novi BPB patch.
  8. Pozdrav svima na forumu, Ja nisam nov clan registrovao sam se pre 7 godina ali sam sad resio da se predstavim. PES igram of pes-a 4 a prvi patch je bio meridijan super liga za PES 5.
  9. Nišlija

    QPES patch V6

    izvinjavam se za post od malopre ali ja sam nov ovde i dok stignem do 50 postova izaci ce v9 i kad ce izaci linkovi za nas obicne smrtnike ?
  10. Nišlija

    QPES patch V6

    meni nisu poslati linkovi:place:
  11. Uvek oni izbace torrent-e 2-3 dana posle patch-a
×
×
  • Create New...