Jump to content
Oficijalni partneri

coolactive

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. Svaka cast na unreal (Balkan Box) patchu, samo imam jednu zamerku, nisu 100% updejtovane ocene kao sto pise. Ja sam imao nesto slobodnog vremena i odradio sam nove ocene, ima tu dosta igraca iz razlicith klubova, npr Vilser, Van Persi, Arsavin, Klisi i Scesni iz Arsenala, zatim Bale, Ozil, Muller, Tino Costa, Raul, Di Natale... Najvise ima iz srednje nemackih klubova koje obozavam da uzimam, krenuli su aktivno da ih rade na psd-u, promenjena je vecina igraca iz Leverkuzena, Majnca, Hanovera, Frajburga, Hofenhajnma, Verdera i Volfsburga.

    Evo ti poslacu ti moj OF za V4, ti vidi kakav je, pa u sledecoj verziji ako hoces ispravi te ocene, ja sam ti olaksao, sad mozes samo neke igrace da prekopiras preko editora.

    Ovaj patch je najbolji upravo zbog ocena, a sto se mene tice mogle bi sve naredne verzije da budu samo sa novijim option fajlovima...

  2. Zdravo, ime nije bitno, bitno je ono što radimo i ostavljamo ovde... moj nick je coolactive, na svim forumima pod istim nickom. Radim ocene za PES zvanično od 2008 na sajtu foruma pesstatsdatabase gde sam i moderator za South-Mediterranean Region. U saradnji sa Milanom84 prosle godine radio sam OF za MC-patch, ove godine za Unreal i ... videćemo šta još Veliki pozdrav svim fanovima PES serijala !
  3. Pozdrav svima ! Matori stat-maker sa pesstatsdatabase konacno medju vama. Nadam se da cemo super saradjivati
×
×
  • Create New...