Jump to content
Oficijalni partneri

Katai10

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral
  1. Znate li kada ce otprilike izaci update? I kako cete rasporediti timove u super ligi i prvoj ligi? Jer sada ima po 16 timova, a u pecu po 20.
  2. Da li planirate da uradite tranafere od ovog leta, pa da izbacite apdejt negde u septembru?
  3. Pozdrav, ne mogu da pokrenem PES 2021, jer mi izadje greska (0xc000007b). Zanima me da li neko sa foruma ima vremena da proba da mi resi to preko team-viewera?Hvala
  4. Nije bas usko vezano za pec, ali imam original pes 2021, i svaki put kada hocu da pokrenem igricu mi izadje application error 0xc000007b. Nedavno mi je odradjen sistem na kompjuteru, pa verovatno fali neki program ili nesto. Je l imao mozda neko ovaj problem? Pogledao sam 10ak tutorijala na youtube-u, i instalirao Microsoft DirectX, i jos neke programe, ali nista ne radi.
  5. Pozdrav, novi sam na forumu. Mozda malo odstupam od teme, ali samo zelim da kazem da ste odradili fenomenalan posao sa ovim patch-om. Nedavno me lupila nostalgija, prisecajuci se kada sam igrao PES 12, 13 sa dodatkom JSL lige. Videh da za PES 20 i 21 ni nema patch SLS, reko vise se to ni ne pika kao pre, kad ono naidjem na ovo cudo. Stvarno svaka cast momci, naspram starih patch-eva gde je bilo 3, 4 nasih stadiona i nekoliko faca za manje klubove ovo je zaista neverovatno.
×
×
  • Create New...