Jump to content
Oficijalni partneri

miodrag1999

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Isao kroz generator opet na DLC 5, sad evo radi. Ako neki bude imao isti problem eto rjesenja. Pozz
  2. Nece meni da ucita utakmicu u Master Ligi nikako, sve je sad ok ali kad idem da igram utakmicu samo ucitava na onom dijelu Game Tips. Sacekacu vas update.
  3. Cuo sam se sa autorom stadiona pa cemo pokusati naci rjesenje, zato sam i napisao mozda je samo do mene pa da provjerim. Sada je jasno da je do mene, hvala svima na odgovoru. Vjerovatno je losija graficka GTX 660, igram na kombinovanim podesavanjima od low do high, kako bi imao sto veci fps. Na ostalim stadionima je sve ok, samo na ovom imam problem, a naci cu neko rjesenje uglavnom.
  4. Pisao sam prije nekoliko dana ali nisam dobio konkretan odgovor. Stvarno je "neigrivo" na stadionu FK Radnik Bijeljina. Isti je perfektno odradjen ali igra previse sjecka (laguje) kada se igra na spomenutom stadionu. Nadam se da to mozete rijesiti kako bi ugodjaj bio upotpunjen. Sigurno ste vec provjerili to, ili sam ja izuzetak, da je problem samo kod mene? Druga stvar, manje bitna, ali eto bode oci. Na dresovima FK Borac Banja Luka prezimena su na cirilici pa se desavaju problemi sa slovima Lj, NJ. itd. Na primjer: ZILJKIĆ - ЗИЛЈКИЋ, VRANJEŠ - ВРАНЈЕШ. Moguće da je ista stvar i kod ostalih klubova kojima su natpisi na dresovima na cirilici, ali posto igram Master Ligu sa Borcem to sam zapazio.
  5. Amire okaci nam koju sliku kako teku radovi, da smo malo u toku. Svaka cast jos jednom za dosadasnji rad, a nisam ni sumnjao, sjecajuci se naseg edita PES-a i FIFA-e davnih godina.
  6. Nadam se da ce se neko uzeti Bijelog Brijega, ako se ne varam osnovica je jos iz PES 6, ali igrivo je. Sad sam instalirao update i jos jednom da kazem svaka cast, mada nisam ni sumnjao. Ako moze jos neko da provjeri samo da li ima sjeckanja (lag) igre na stadionu Radnika iz Bijeljine, ili je nesto do mene, posto kad igram na tom stadionu, koji je svakako odlicno uradjen, imam blagog sjeckanja u igri. Hvala. PS. Jedva cekam Tusanj od majstora @amirpjanic7 PS 2. @milos987 znamo se odavno ti i ja, ako se sjecas European Edit Team-a i tvojih i mojih zajednickih pocetaka ;)
  7. Upravo ubacujem, pa se oduzilo prebacivanje fajlova, ali ne sumnjam u vas rad, uskoro pisem utiske. Ako je neko online moze li brzinski da mi kaze sta je uredjivano na Stadionu pod Bijelim Brijegom (Zrinjski), posto vidim neke fajlove u ovom novom apdejtu.
  8. Bravo Amire, svaka cast. Da li ce Tusanj biti u sljedecem update-u?
  9. FK Olimpik trenutno domace utakmice igra na Kosevu, pa mozete i to ispraviti.
  10. Mislim da tema nije otvorena vezano za Superligu u fudbalu vec za BPB Patch, pa vas molim da se vratimo stvarima vezanim za PES i Adria Patch.
  11. Pozdrav, posto su ostale teme zakljucane onda cu u ovoj da pohvalim patch i da kazem da je ovo jedan od najkompletnijih domacih/balkanskih dodataka za PES serijal ikada. Davno sam bio aktivan i ovde i na PES-Serbia forumu, mozda ce se neko sjetiti mozda ne, nije ni vazno, i sam sam se bavio editovanjem i znam koliko je kompleksan posao, a posebno za nove serijale. Od PES-a sam odustao sa izlaskom 14-ke, jer se nas dosta razocaralo u igru, ali prije nekoliko dana uhvatim vremena da prelistam malo YouTube, naletim na neki snimak ovog patcha i odlucim da instaliram igru samo zbog Adria Patcha i malo je reci da sam odusevljen, ocjena 10/10. Svaka cast momci i nastavite ovako. Sto se tice novog updatea ja bih ipak da bude kao dodatak na ovo, nikako AIO, jer nema svako perfektan net, dva tri dana sam skidao 1.1 jer mi je stalno download pucao, izgubio bih volju da opet moram jos vise od toga. Ali naravno ako bude mogucnosti najbolje bi bilo i update za nas koji vec imamo prvi dio, a i AIO za one koji prvi put skidaju.
×
×
  • Create New...