Jump to content
Oficijalni partneri

Emir Arapovic

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Emir Arapovic

  1. nije boga mi da te lozim, ozb te pitam ne mogu da se setim posto imam jos naloga na drugim forumima ovih dana sam u trci nekoj pa se ne mogu setiti, posalji na pm ili napisi ovde.
  2. Emir Arapovic

    Ban?

    Zbog cega, sta sam napisao ne mogu da se setim, a ispraznio sam inbox.
  3. BH Derbi Patch 2013 / PESEdit.com Patch – Pro Evolution Soccer 2013 by European Edit Team FK Borac Banja Luka, FK Sarajevo, FK Željezničar ubačeni umesto (Sparta Prague, Wisła Kraków, BATE Borisov) Ispravljeni dresovi, postave i formacije za BH klubove Patch je baziran na PESEdit.com 2013 Patch 3.2 - Spor Toto Süper Lig & DLC 4.00 #08/03/13 Face za FK Borac Banja Luka, FK Sarajevo, FK Željezničar Navijanje za FK Borac Banja Luka, FK Sarajevo, FK Željezničar PS3 džojstik i dugmad Stadion Grbavica (FK Željezničar), Gradski stadon Banja Luka (FK Borac Banja Luka), Koševo (FK Sarajevo) * Zahvaljujemo se: Горан, w!Ld@, barcafan i http://www.balkanpesbox.com DOWNLOAD: BH Derbi add-on for PESEdit 3.2
  4. Imam jedan prijedlog za Edit Tim. Ako bi mogli da isravite stadion Jagodine jer je ruglo, i ako bi mogli da konvertujete stadion Slavije iz PES 2011 u PES 2013. I da ubacite Slaviju, jer je u trci za Ligu Evrope ove godine, i bolje je plasirana nego Borac. :)
  5. Instalirao sam, svaka cast. Odlicno je samo promenite snimak u glavnom meniju previse je mutan.
  6. to je bilo slucajnu, nece se ponovit. ja mislim.
  7. ako si nesto lose shvatio, ovo se odnosilo na njih. ;) samo sam rekao, jer ne mogu da skontaju normalno. ok dogovoreno.
  8. pa nemojte smarati samo izaberite u jenkeyevom toolu game settings tamo gde stadion birate i izaberete stadion i igrate.
  9. shvatio sam kasnije nakon sto sam postavuio pitanje da mi nije 1.03 patch, mislio sam da ste vi sve spakovali u instalaciju. znaci do toga je problem. cim uhvatim vremena uradicu to. ;) hvala u svakom slucaju.
  10. Kako instaliran tako i izbrisan pec, porto i benfika se alaze u balkanskim ligama, ne rade zastave za makedoniju i za srbiju. mutan video u glavnom meniju. znaci izmesani grbovi i timovi, i dresovi. nisu ispravljena imena klubova EPL, negde su velika slova negde mala. :( lose skroz, nisam ocekivao ovo.
  11. oce li biti stadion slavije istocno sarajevo ili pecara?
  12. Dostavili smo vam face Borca,Sarajeva i Zeljeznicara.
  13. Tamo gde ste stavili za download u download sekciji ne moze da se skine stadion borca. pise da se treba registrovati na nesto da bude mejl @balkanpesbox.com
  14. dobro onda cu ja sad uzet balkan pes boxov pec i napisat balkanska liga by emir arapovic
×
×
  • Create New...