Jump to content
Oficijalni partneri

Strudla

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Moze li pomoc, posto mi je na ssd-u nestalo prostora instalirao sam pes i pec na hdd. Sve sam uradio normalno ali kad ulazim preko sidera ulazi mi kao na obican patch. Zna li neko rjesenje?
  2. Pozdrav, da li se mogu ubacivati pjesme i muzika umjesto ovih sto su fiksne. Volio bih ubaciti neke nase hitove da dok se pravi postava da se slusa i nesta normalno tipa Koktel ljubavi a ne ovo strano sranje
  3. Pozdrav, faca Ahmetovica (Sarajevo) nije u redu kad se igra utakmica, nekad mu je citava faca crna a nekad crvena, a kad npr prikazuje usporeni snimak neka sansa ili njegov gol onda mu je u redu faca. Da li je do mene mozda jer nisam vidio da je neko spominjao ovo, a i prije nekoliko mjeseci sam pisao istu gresku za njega i Boju iz Zelje.
  4. Pozdrav, koja je razlika kad ugasim antivirus i kad ne ugasim antivirus prije startanja pesa?
  5. Pozdrav, na update-u od februara u toku igranja utakmice kada se gleda iz daljine face Ahmetovica i Boje su crne kao da imaju masku, a u Olimpiku fali igrac Curjuric, pa eto ako mozete to popraviti i ubaciti u novom update, hvala na razumijevanju i pozdrav, najbolji ste!
  6. Pozdrav, zao mi je zbog spominjanja piraterije ali stvarno moram pitati, skinuo sam cpy pes i kad skinem patch odlicno radi sve, ali onda kad skinem update za patch izbacuje mi error i suport link neki. Da li neko ima rjesenje. Hvala unaprijed
×
×
  • Create New...