Jump to content
Oficijalni partneri

BojanSRB

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jel moze neko da mi posalje scoreboard Lige Sampiona koji se koristi u Exhibition modu jer mi pokazuje default PES-ov u istom?
  2. Pozdrav Luka, jel mozes da uradis face Theophila i Atiemwen-a iz Dinama posto barem koliko sam video niko ih nije uradi?
  3. Jel menjate ime i prezime Kange i njegov broj godina u update-u?
  4. Hvala majstore radi savrseno. Imam samo jos nesto da pitam da bude sve savrseno kad je i sam patch savrsen. 1. Da li bi mogao da mi posaljes isti ovakav fajl i za FIFA World Cup, Euro i Euro Qualifiers. 2. Da li je moguce namestiti da kad recimo upalim Exhibition mec sa scoreboard-om Lige Sampiona da mi pokazuje adbroads Lige sampiona a ne adbroads domaceg kluba kojeg sam uzeo?
  5. Definitivno je resen onaj problem sa stadionom WBA i Fulama ovim update-om. Medjutim, prosli put sam zaboravio da pitam za jos jedan problem koji imam a to je sa scoreboard-om. Naime, kada igram lige za koji je postavljen automatski scoreboard nemam nikakav problem (Engleska, Francuska, Italijanska, Srpska, Hrvatska, Bosanska) ali kada hocu npr da igram Bajern Liverpul i kad postavim scoreboard Lige sampiona pokazuje mi Default Pes scoreboard ali kod imena igraca pri dnu ekrana stoji plava boja koja bi trebala da pokazuje Ligu sampiona (dakle kao da se polovicno javlja, nemam scoreboard a imam taj deo koji idu uz njega kod imena dole). To mi se desava isto sa Euro qualifiers, Fifa World Cup, Euro dok kod ostalih liga sve radi normalno. Zanimljivo je da radi i Liga evrope i Uefa super kup. Hvala unapred.
  6. Pozdrav, imam jedno pitanje koje se vise tice stranih stadium kreatora a odnosi se na staru verziju patcha na stadium add-on. Od svih stadiona iz Premier Legue nedostaje mi samo stadion Fulama (pise da je Craven Cottage ali izbacuje default Konami stadium). Svi ostali stadioni iz ostalih liga su tu. Glavno pitanje je da li se to samo meni desava i da li ste vi imali isti problem koji je mozda resen kroz novu verziju (trenutno je downloadujem)? Inace patch je fenomenalan, sve pohvale za trud. Najaci ste.
×
×
  • Create New...