Jump to content
Oficijalni partneri

LaGumina

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Reputation

21 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozz, moze li link ili uputa do teme gdje se nalazi ovaj najnoviji add-on? Imam samo onaj glavni, nisam ovaj najnoviji inst., najvise zelim zbog ovih novih faca.
  2. Također, treba shvatiti da svi ovi momci to rade iz ljubavi prema domacem fudbalu, i ja sad da se stavim na njihovu poziciju, samo bih radio igrace i srbijanske lige i ponekog iz bhtpl. Naprotiv, momci su nam uradili mnoštvo faca i hvala im na tome, čak ispunili i zelju nama navijacima Sarajeva. Ne pada mi napamet ista im ruzno govoriti jer je sve ovo volonterski i dobronamjerno. I da, ne ulizujem se nikom, nisam usao na Pes radi obaveza ima 2mj, ali mislim da je ovo moje misljenje 100% tacno.
  3. Malo postovanja nije na odmet. Iskreno mene bi bilo stid i napisati komentar da je losa faca i sta ja znam. Konta i on da nije najbolja, ali realno izvukao ja maksimum, nema bolje slike od Alispahica. Samo rokaj @srem, ja sam ti prije svega zahvalan sto radis "moju" ligu.
  4. niđe veze ti je ta priča al hajd, Zamarate se glupostima.
  5. Ma nije to uopste ratna zastava, koristila se od Kotromanica u Bosni nekada davno, pa je u ratu valjda ponovno vratili, ali nebitna stvar, misljenja sam da ne trebamo na forumu iznositi nikakve stavove u vidu vjere, nacije i tih ostalih gluposti, pa i bilo kakve zastave. @slaninarsrem, ubijas s facama brt, nemoj mislit da ti se ulizujem ili nesto, al fakat su odlicne s obzirom da si ih nedavno krenuo izbacivat :D
  6. Kud bas Veselog brate, to je igrač kojeg se Kone žele riješit kako znaju i umiju, ne vole ga ni navijaci nikako hahahaha. Salim se, faca je odlicna kao i sve tvoje dosad :D
  7. Nije pola igraca napustilo ligu, vec je Siroki napustilo 5-6 igraca i napustili su ih neki najbolji (tipa Cipetic i Maric - oni su u Lokomotivi ZG tako da sto se tice patcha nista se ne gubi), imaju remont ekipe trenutno, a u ostalih ekipa se vecinom kostur ekipe nije mijenjao, vec neki slabiji igraci. Pozz.
  8. Ovaj covjek ce nam cijelu ex yu popunit facama :D, svaka cast, i to su face baš baš odlične.
  9. Odlican Posavec! Svaka cast.
  10. Sta zelis da postignes s time? Najvise titula u BiH, 2 titule prvaka Jugoslavije, 3x zaredom evo prvak, 90% i 4. put. Da nije mozda Zeljo najveci, igraci vam bez plate igraju godinu dana, nemate titule 8. godinu hahahahaha. Nemoj mi se vise obracat na ovom pdf.
  11. Ma hajde bitno je da svi imaju stadion, tj sto vise timova, kasnije ako se moze stici ispravljat :D. Ali ne sumnjam ja u Amira, Vrapcici i Tusanj izgledaju brutalno iako nisu jos u fullu, pogotovo Tusanj.
×
×
  • Create New...