Jump to content
Oficijalni partneri

RvP

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Puno hvala, evo baš sam vidio dodatan video od Volun-a i objasnio je to isto, sad mi je Talys uspio pa ću na taj način rješit i druge, puno hvala što si odvojio vrijeme i odgovorio.
  2. iskoristio sam dinotem da vidim ID iz 2021, našao podudarajući ID za pes 2020. GZS tool za unpackat face.fpk, i HxD hex editor za relinkat ID. Probao sam za grezdu, koji već postoji kao igrač u pes 2020 sa ID-om(116344). Našao sam BPB facu i relinkao je, sve napravio po guide-u i ispada mi ovo. Sa fake KONAMI igračima mi uopće ne radi, tj. ostaje onaj generičan face bez ikakve promjene. ovo je guide koji sam slijedio https://www.youtube.com/watch?v=RyqH3T3tWC0
  3. Imam problem sa par faca koje su dosle u novom patchu. Zna li itko ID od igrača osijeka npr. da ih mogu relinkat sa hex editorom, jer trenutno čak i nakon 2 instalacije i provjeravanja svega, dosta njihovih faca je sivo, kao da im fali sourceimages ili nešto. Hvala unaprijed na pomoći, i postoji li .txt sa ID-ovima balkan pes patch igrača ili ne?
  4. Puno hvala na objašnjenju, sad funkcionira. Dresovi su vrhunski btw
  5. Imam problem sa par kitova u kitserveru, naime Osijek, rijeka, gorica, buducnost te jos par. U kitserveru u njihovim kitovima nema .ftex fileova, niti ih ima u modules folderu koji sam skinuo odavde. Jesu li oni negdje drugdje ili sam ja nešto krivo napravio? Greška se javlja u tome što mi pokazuje one generične KONAMI dresove, i dresove liga koje su zamijenjene u patchu, npr. za Osijek mi stoji neki švicarski tim. Jedino što imam u fileu svakog pojedinačnog dresa jest config.txt file. https://gyazo.com/af55aa95423f2350b9ffe7afd368a460 to izgleda ovako meni hvala unaprijed na pomoći
  6. Šteta, znaš li možda koji je Osijekov team ID, htio bih vidjeti kakvi su im novi dresovi što ste ih napravili za 2021 patch, pa da ih samo ubacim manualno u moj 2020 bpb patch.
  7. Ako je itko pitao ranije, ispričavam se. Je li 2021 adria patch kompatibilan sa pes 2020. Nisam se prebacio na 2021, no želim isprobati novi patch. Ako netko možda zna.
  8. RvP

    >>>>Faces by bogi888

    Ne znam je li ovo pravo mijesto za pitati, ali postoji li .pdf, epub ili .txt sa listom svih faca iz BPB patcha i koji igrači su pod kojim ID-om. Želim se okušati i napraviti par vlastitih faca za osobnu uporabu, ali nemogu naći ID igrača. Mogu li kao kod Evo web patcha resetat igrača na default i onda tražiti njegov ID?
  9. RvP

    >>>>Faces by bogi888

    Vrhunski odrađeno, evo sad sam DL patch i broj originalnih faca je nevjerovatan. Jedino ako može suggestion. Dinamo ih baš i nema puno, jedino Oršić i Petković koji su dobili KONAMI face. Pa ako može npr. Hajrović, Gavranović, Mišić
×
×
  • Create New...