Jump to content
Oficijalni partneri

ikac

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ikac last won the day on July 5 2023

ikac had the most liked content!

Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Gde si nasao Dawnold, kada ga nema...
  2. Dali neko ima stadio Red bull lajpciga.. bio bih mu zahvalan
  3. Pozdrav Stadion Red buii laipcig mi je crn. kako to da resim
  4. Njih imam, ali nemam novog napadaca, golmana Crvene zvzezde, tj ima taj napadac sto je dosao Kraso, ali mu je faca konami, glezera nemam. obrisao sam sve, i opet ubacioj apdejt i isto je.
  5. Kod mene ih nema, jedino da nisam nesto dobro instalirao... Zaista ne znam
  6. U kojem apdejtu ce biti.
  7. Pozdrav, samo jedno pitanje, vidim da dosta ima maje igraca i timova nego u prdhodnom, dali nisam nesto dobro instalirao ili je to tako.

    1. Show previous comments  3 more
    2. ikac

      ikac

      Pa desavalo se par puta da me samo izbaci iz igre, i kada igram Mozzart super ligu stoji zastava Rusije. i tipa ako dovedem igraca u editu pre pocetka lige, nestanu .

    3. milos987

      milos987

      Drugo i treće nisu bagovi. Da bi stajala zastava Srbije mora se izmijenjati nacionalnost u čitavoj bazi između Rusa i Srba, klubovi, treneri, igrači, moraju se izmijenjati repke, himne i sve ostalo, prevelik posao i prevelik rizik zbog sitnog detalja.

      Da bi ubacio igrača mora se koristiti ejogc editor i to je jedini način kako bi sezona u Master Ligi mogla početi 2022. godine. Dakle ili ubaciit igrača u editoru i namjestiti mu godinu ugovora do 2023/2024 ili ugasiti u sider.ini startyear modul.

      Što se tiče random izbacivanja, ako imaš par situacija napiši, odigrali smo svi iz edit tima po par sati niko za sada nije prijavio nikakvo izbacivanje iz igre, pretpostavljam da imaš original igru.

    4. ikac

      ikac

      Da na orginal igram, to se desavalo ali ne stalno, tipa juce sam igrao ceo dan i sve je okej radilo.

  8. postovanje, dali brisem stari petch, pa instaliram ovaj novi ako neko zna. hvala.
  9. Pozdrav. dali mogu da se ubace stadioni [PC] - e[ovo je]football 2021 BPB Patch Adria Edition - Stadium Server Add-on na ovom patchu [PC] BPB 22 Patch Hvala Dali neko zna
  10. Pozdrav. dali mogu da se ubace stadioni [PC] - e[ovo je]football 2021 BPB Patch Adria Edition - Stadium Server Add-on na ovom patchu [PC] BPB 22 Patch Hvala
  11. Pojavi mi se greška pri raspakivanju. 1 bvp ptch22installer part 01 rar. CRC faled Bdb 22 patch installer 41bin. Šta da radim. Može li neko da mi pomogne?
  12. Postovanje, dugo vec igram ovaj patch i sve je radilo super. ali polsle rusenja sistema, ne mogu da raspakujem verziju 0.9.0.0 probao sam preko win rara kao i ranije ali tu nedozvoljava u opste, pa sam probao preko power iso. tu hoce ali kada dodje do kraja tj 99 % izbaci kako fali fajl 5 i to je kraj. ako moze pomoc
×
×
  • Create New...