Jump to content
Oficijalni partneri

SavoS22

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Steta. Jer vise nema pesa na steam-u...
  2. Posto vise nema Pesa na steamu, moze li da prodje krekovana verzija? Jer sam pre koristio onu Lite verziju i ubacio neki bypass i bila bi ko original.
  3. Pozdrav! Vec sam ubacio my team modul u Partizan ba bih krenuo neku drugu Master ligu.E sad ako pocnem novu npr sa nekim PL timom, da li ce oni nositi trenerke Partizana, ako ce nositi kako to mogu da izbacim?
  4. Kako mogu ubaciti stadione 2. lige Engleske.Samo iz jednog map teamsa u drugi ili kako?Posto cini mi se nema foldera za 2. ligu Engleske?
  5. Pozdrav! Pregledao sam tu stranicu na kojoj je objasnjeno to sto se tice stadiona.Mislim da sam skapirao.Samo me jos jedna stvar zanima.Posto je celokupno ekstrakovanje preveliko, da li ja mogu extraktovati samo folder sa engleskim stadionima i map_teams? I lepo iz map_teams kopiram onaj deo sa engleskim stadionima i paste u map_teams gde mi je instalirana igra.I naravno ubacim folder England pored foldera Other i ostalih koji se tu nalaze.Znaci, da li mogu ekstraktovati samo folder England i map_teams.Da li ce raditi ako ne ekstraktujem sve?Hvala vam unapred.
  6. Pozdrav, da li mogu kada skinem stadione od 9gb da extractujem i ubacim samo npr. englesku ligu jer ne zelim sve;?
  7. Koliko gigabajta iznose svi stadioni kada se extraktuju iz win rar fajla.Hvala unapred.
  8. DA, imas detaljno objasnjeno na euro edition pecu od prosle godine.Isto je kao i za PES 2020.
  9. Cestitke.Odlican pec.Nikad bolji.Uzivanje je igrati ga.Lagana instalacija, dodao sam i one specijalne grefike za ML i prezadovoljan sam.Jos ako budu imali neki noviji transferi do sledeceg updatea i neki stadioni koji fale + neke sitnice da se ubace i bukvalnno nema sta vise.Jos jednom vam hvala na ovom pecu i samo napred!!!
  10. Da li ce biti trenera, Stanojevica, Stankovica itd.I zanima me da li ce pec biti dostupan pored pes 21 i za pes 20.
×
×
  • Create New...