Jump to content
Oficijalni partneri

ivann80

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Resio sam problem, iskopirao sam parti.fpk iz verzije patcha 2.0. Jeste da je na stadionu Partizana dupli red reklama, ali previse bode oci :)
  2. Struktura fajlova za PC i PS4 je ista. Kao bazu korisitim kompletan smoke patch SP3 2020 za sezonu 20/21, tu su vec ubaceni Partizan i Zvezda. On radi bez problelama na PS4 samo treba da se prepakuje kao pkg, bez ikakve potrebe da se modifikuje bilo koji fajl. Svi fajlovi u smoke patchu su cpk. Naravno, jedino ps4 mora da bude hakovan da bi se ubacivale modifikovane stvari, ne pricam za pirateriju :) isto bi radilo i sa originalnim diskom. Stadion Partizana i C. Zvezde, koji sam skinuo odavde je iz : e[ovo je]football BPB 2020 Euro 2020 Edition Patch. Jedina stvar koja mora da se uradi je da se uz pomoc PES Stadium ID Changer Tools promeni id stadiona u odgovarajuci. Za Partizanov stadion je ostalo par st046 ostataka, za Zvezdu st002 koje sam morao rucno da promenim i da se nakon toga generisu novi stadium.bin, stadiumorder.bin... fajlovi. Nakon svega toga generise se novi cpk fajl, u smoke patchu postoje 16 empty extra cpk fajlova koji mogu da se koriste za ubacivanje novih stvari. Addboards isto rade, samo me ovde zeza parti.fpk zbog duplih reklama, ako iskoristim onaj sls.fpk onda radi dobro, jedino su reklame drugacije.
  3. Prebacio sam stadion Partizana i C. Zvezde na PS4, adboards sa BPB patcha.. sve to lepo, fino radi. Samo me iritira, iako je tako na Partizanovom stadionu, dupli addboards. Sta treba promeniti najverovatnije je to u fajlu parti.fpk: bill_anime.json ili neki od onih .fmdl fajlova u folderu scenes. Previse je komplikovano nasumicno menjati na PS4 jer svaki put moram da repakujem ceo patch da bih proverio da li radi. Hvala.
×
×
  • Create New...