Jump to content
Oficijalni partneri

Nemke_99

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nemke_99

  1. Da li neko ima steam acc gde ima efootball 2021. i da hoće da mi acc
  2. Što se tiče onog za vreme jedino je što se slažem sa tobom. Da na najvaljulju mnogo prerano. Što se tiče da svake kraj druge sezone kreša. Skini ponovo pač i obrati pažnju da li ti se sve precabilu. Uradi više puta 101% neće više krešati druga sezona. Koristim BPB još od mog starog kompa koji sam imao još kada je PES 2012 nastajao i uvek sam sikda preko BPB i imam samo reči hvale za njih.
  3. Dobar dan. Imam jedno pitanje što se tiče transfera. Da li je moguće da u narednom apdejtu podesi da ako neki fudbaler doće i ima eksploziju od sezone pa da kada prelazi u drugi klub da mu se vrednost toveća za 5puta? Znm da je to moguđe sa mladim fudbalerima a da ima 28,30,... i nije. Pa zato pitam. Ako kapirate.
  4. Sad ne ali za naredni patch. Brišite sve (Slabije) lige i ubacite sve EX-YU. Pa ako može i da napravite Konferenc ligu i Kup Jugoslavije.XD Samo sam se šalio za drugi deo. A za prvi samo ako hoćete.
  5. sta to treba da zanci da je onda zaslužio oko 80 overald posto u PES (JSL) 2013 kada mu je bio prvi mandat imao je oko 78 overald
  6. Može li Miljković(Partizan) da se smanji na 2 overall biće mnoooooooooogo reanije.
  7. Da li ćete ubaciti i sponzore? Igram vaš patch još od kad je izašao i kako sam primtio ima uglavnom svi sponzore sim EX-YU klubova. A ovako mi se sviđa patch od 1 do 10.Ocena 22.
  8. previše tražite a malo želite da date. možete da imate običan pes za 27gb ili sve iz (današnjeg) ex-yu za 166-200gb
  9. koko skinuti meni izlaze 100 sajta kada kliknem na taj link
  10. Meni je bitno samo da imam Peč neka mi puca još 1000001 samo da ima da se igra
  11. u kolko izlazi peč. Sinoć sam stavio komp da mi se ponovo skida pes da mogu da skinem peč.
  12. ja imam 1.1.0 DP 2.0 da li je to može da sadri peč
  13. Najavljen je ??.12.2020. tako da imaju još pola sata da ne bude sutra već danas. al oni će vrv u ponoć da bi mogil svi da skinemo pa sa društvom dok igramo BPB da čekamo novu godinu.
  14. Mene sad zanima koja je ocena od F. Stevanovića kada mu je vrednost svo vreme 8. miliona Iznad 80 vrv
  15. Kako ćete postaviti vrednost igračima po TransferMarktu ili kako?
  16. Ako bude kao PES 20 peč da se skida skinite preko ZONE ja sam odtle skidao svaki PES i super rade i uspeo mi je svaki peč da skinem uključujući i 20 sad čekamo za PES 21. Da li ćete staviti SLS umesto Francuske Lige 1? Pošto ste rekli da ćte Prvu Ligu Srbije umesto Francuske Lige 2. A Francuska Ligu 1 umesto Turske Lige?
×
×
  • Create New...