Jump to content
Oficijalni partneri

MrApex - GaćePeč

Members
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    28

Everything posted by MrApex - GaćePeč

  1. FK Partizan MaxBet https://www.mediafire.com/file/jm8poxzb9n71wf7/Fk+Partizan+-+MaxBet.rar/file
  2. Najverovatnije da necu raditi nikakve apdejte. Promenio sam komp, morao bih sve iznova, a nemam nista ni od fajlova ni od predhodnog rada. Trebalo bi mi dosta vremena da sve poskidam sta mi treba i da opet krenem sa radom. A vremena nemam od posla i porodicnih obaveza.
  3. TSC Backa Topola 23/24 https://sharemods.com/tbyt0rmoi4rg/FK_Tsc.rar.html
  4. Uradio si kako treba, neke face koje su na slikama nisu dostupne za unofficial patch.
  5. FK Voždovac, away kit 2023/2024 https://www.mediafire.com/file/xg75q72g5c1pv0w/Fk+Vozdovac.rar/file
  6. Evo jos jedan link za v2 ovde a bice i u prvom postu ubacen posto vidim da nekima ne moze da se skine sa google drivea. Nemam vise gde da uploadujem, nadam se da ce da sljaka svima https://www.mediafire.com/file/cr3fizgn4y0djj6/V2_update_by_Mr._Apex.rar/file
  7. Nova verzija dresova Crvene Zvezde bez MTS logoa na ledjima i sa novim shtucnama https://sharemods.com/9t2mfw01o5cm/Fk_Crvena_Zvezda.rar.html
  8. Proveri ponovo ID ove. Ako si svoje dresove imenovao po IDu Akademije Pandev i ubacio tamo u kserv, ne bi trebalo da imas problema. Ako si preimenovao folder Akademije u kservu u ime tvog kluba, probaj da vratis staro ime foldera "Aakademija Pandev". Proveri ponovo da ti imena fajlova budu npr " u1234p1.ftex , u1234p2.ftex, u1234g1.ftex, u1234g2.ftex" isto tako za "back, leg, name". Sa druge strane nekad igrica u toku Master lige ucitava dresove iz windx11 kada samo listas timove tamo kad hoces na primer da dovedes nekog igraca pa ti prikaze Akademijine umesto tvog tima. U tom slucaju fajlove dresa ubacis u " livecpk\Kits\Asset\model\character\uniform\texture\#windx11"
  9. Auu izgleda da sam ga obrisao nehoticno Dobro je da si primetio, sad cu da ga ucitam databazu i vratim. Bice fix Edit: Messi fix, https://sharemods.com/hn08gu4as07i/Database.rar.html Ubacite database folder u livcpk, ali obavezno obrisati edit.bin iz Konamijevog foldera save u my documentsu.
  10. Nema lista, najbolje ti je da ides tim po tim preko kserva, preko dresova mozes da vidis IDove timova. Udjes u folder tima koji ti treba i otvoris config.txt, pri dnu se nalazi ID.
  11. Ne znam sta je problem sa imenima IMTa i Zeleznicara. Otvorio sam databazu milion puta, u editoru je kako treba, u igri je kako treba. Evo probajte da ubacite ovaj potencijalni fix, raspakujte i ubacite u folder "livecpk" , tamo gde je instaliran patch. Ovaj sam bukvalno direktno uzeo iz instalacije. Ako posle ovoga i dalje vam ostanu imena Kolubare i Mladosti onda nemam ideju to mora neko iz edit tima da nam odgonetne. https://sharemods.com/4xwbo4qiy6hk/Database.rar.html
  12. ne treba, samo ubaci njegovu. Ali izgleda da je isti problem kao i sa ovom sto sam ja nasao. Bele ruke, crna glava. To vec ne znam. Ako neko iz tima facemakera zna da odgonetne bilo bi top
  13. Ejogc Editor, kartica Teams. Tamo gde je zakljucano "names", chekirati box "active" preimenujes i sacuvas.
  14. Apdejti su radjeni za steam verziju ako vam nestaju igraci iz celih timova to vam je zbog non-steam verzije. Kolubara i Mladost su vec promenjeni u IMT i Zeleznicar, ne znam zasto nekima i dalje stoji Klolubara i Mladost, mozda su vam se izmesali fajlovi iz foldera Database. Najbolje je da obrisete ceo folder Database iz foldera livecpk, i prekopirate Database iz V4. Kad sam rekao base copy P. Kohna, to uradite u igri u editu. Ne treba vam ID igraca, screenshotujte statse, Jovanovica, pa idite dole na Base Copy, pa nadjite Kohna u Monaku, i podesite rucno statse. Preporucujem vam da uzmete facu De Medine koju je radio SebastianKranjacha, ova sto sam ja ubacio je jedina koju sam nasao na netu, i lose je spakovana, lik ima crnu glavu, belo telo.
  15. Najbolje je da Jovanovica Base copy uradite od P. Kohn-a iz Monaca, da se ne mucimo. Ja sam pokusao, nzm meni nekim cudom radi. Sacuvajte statse, samo mu izgled promenite. Moze samo v4, ali u nece biti nekih faca za Partizan i Zvezdu, u V2 su ti dakodje novi dresovi za ogroman broj timova evropskih, lige petice su pokrivene, Turska itd.
  16. Сад нек их ишћера :D Ja sam napravio De Medinu, bice u database kad zavrsim apdejt pa mozes odatle da uzmes ;)
  17. OŠ DA PRAVIŠ BILJU OBRADOVIĆ I VAZURU ?
  18. Ne bavim se facama ali pokusacu, svakako sto se tice Jovanovica samo hteo da uzmem facu od Philippa Kohna, golman Monaka. Nisam hteo da koristim base copy jer sve radim preko editora. Ako uspem da se snadjem sa relinkovanjem faca, sredice se nesto. Samo polako, radim na v4, cupam neke fajlove iz prethodnog patcha. Bice vam odradjen IMT i Zeleznicar.
×
×
  • Create New...