Jump to content
Oficijalni partneri

coffeedzic

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Postoji li način da se naštima da ekipe iz naših liga manje kupuju strance iz inostranstva, a više igrače iz Srbije/BIH/Hrvatske? I generalno je li moguće podesiti transfer politiku u PESu?
  2. Zamijenjena su navijanja za Velež i Čelik, to je jedina greška koju sam do sada uočio.
  3. Patch je vrhunski! Super odrađeno za sada. Imam jedino jedan problem sa igrom, neće da mi locka FPS na 60 već se penje na 500-600 i onda igra zastajkuje. Ovo se počelo dešavati kako sam instalirao ovaj patch.
  4. Treba se preznojiti, ali kada igram ML sa Željom meni nije pojačanje npr Bajić, Duljević, Bešić, Šehić. Zakarić ima overall 75, a Duljević 71 i Stevanović 72. Hebibović ima overall 74. Ognjen Vranješ ima overall 72, a štoperi Želje i Sarajeva 70-71. Moje mišljenje je da bi top igrači naše lige trebali imati overall 70. Tipa Ahmetović, Štilić, Sušić, Ermin Zec, Bilbija, Vranješ. (Tu negdje oko 70). Tada bi na realnosti dobila i ML, a i igranje u Evropi. Primjer: Željezničar: Kjosevski 66 ; Stevanović 66, Jovanović 69, Kosorić 67, Pavić 67 ; Alispahić 69, Sadiković 68, Štilić 72-73, Veselinović 68, Ramović 68, Lendrić 68. (Prvih 11) Klupa: Erić 66, Stanić 65, Osmanković 67, Ikić 66, Jamak 65, Bojo 66-67, Zajmović 65, Subašić 64, Ermin Zec 70 (Injury C)
  5. Da li vi mislite da su ocjene igrača u ove tri lige malo prenapuhane? Konkretno mislim na BHT Premijer Ligu jer ju svakodnevno pratim i mislim da su ekipe mnogo bolje predstavljene nego li je to slučaj u stvarnosti. Amer Gojak je slabiji od pola ovih boljih igrača u Premijer ligi, Riad Bajić koji igra u Turskoj je mnogo slabiji od Ivana Lendrića. Ibrahim Šehić koji je odličan golman je tek mrvicu bolji od Filipa Erića. Srđan Stanić ima overall 75+ (nerealno). I isti je slučaj sa skoro svakim igračem u našoj ligi. I isto je i sa FK Željezničar, FK Sarajevo, Zrinjski, Široki, Borac... Btw. sve drugo je veoma super i želim Vam puno sreće u daljem radu!
×
×
  • Create New...