Jump to content
Oficijalni partneri

Beli98

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Beli98 last won the day on March 17 2020

Beli98 had the most liked content!

Reputation

3 Neutral

About Beli98

  • Birthday 09/20/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bosna i Hercegovina.
  • Interests
    Football, gaming.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zna li neko u čemu je problem?
  2. Premijer liga Bosne i Hercegovnije nije vise u trokruznom formatu? Sinoc kad sam testirao patch ugledah ono "first six" i "bottom six". Mislim da je u nekoj od ranijih verzija bio trokruzni sistem ubacen (pes 2020 ili neki drugi) Tad je cini mi se bio zamijenjen sa Skotskom ligom, znam da je uvijek padala kisa haha.
  3. Opet ja haha, izvinjavam se ako sam dosadan. Zanima me da li da ubacujem ove vase .exe fajlove koji su dosli uz patch ili nema potrebe?
  4. C disk, steam. Btw, isao sam skip i zanimljivo kad uporedim ovaj tunnelarch_uefa_el koji je kao "prebacen" u game folder i ovaj orginalni, oba zauzimaju isto. Nasao sam rjesenje u medjuvremenu na internetu.
  5. Pitanjce, je li problem ako su moji fajlovi "ekstraktovani" u posebne foldere a ne u jedan kao u onom video tutorijalu? Konkretno, svaki fajl (other, boots gloves, adboards, kits, faces etc) ima poseban svoj folder. Pa sam ih tako mislio kopirati jedan po jedan u game fajl PES-a. I jos jedno pitanjce, koliko tacno zauzima ovaj data pack 2.0 fajl? 13GB je RAR, koliko je na disku?
  6. Pozz momci, hvala za patch. Zanima me ima li kakva "lite" verzija patcha? Konkretno u mom slucaju, koristim samo premijer ligu Bosne i Hercegovine tako da mi nista vise nije potrebno xd PS: Ako nema, nema veze, instaliram ovaj onda.
  7. Možeš muziku i sam ubaciti. Meni je trenutna muzika ekstra i ne bih volio da mi patch to mijenja.
  8. Hvala na odgovoru. Mislio sam da sam možda nešto zeznuo tokom instalacije.
  9. Jel se vama miješaju zvukovi himni i običnog navijanja? Evo sad sam instalirao patch i prva tekma sa Sarajevom ide obično navijanje i u isto vrijeme se čuje himna.
  10. Bravo za update ! :) Jedno pitanjce, ja i drug smo krenuli ligu (obična liga) dok je bio v2 patch. Hoće li ovaj update ikako uticati na to, mislim da zezne nešto. Ako hoće, volio bih onda prvo završiti sezonu sa drugom pa onda krenuti novu sa v2.5. Hvala.
  11. Odgovaraju li ona dva nova klipa za himne koje sam poslao? Ako nisu ok da potrazim jos...
  12. Navijanja ste odradili ekstra sto se tice BH klubova. U Borca ima jedna pjesma koja se bas ne razumije a ostale su top. Evo vam par prijedloga ako ubacivali jos pjesama. Ove su jako popularne: Sarajevo: Nanananana , Svi u napad jedan je Hase , Zeljeznicar: Dunavom brodovi plove , Trpajte levate Ako budete radili himne: FK Zeljeznicar , FK Sarajevo. A evo i jedne slikice, ja i drug poceli ligu danas :) Atmosfera je ekstra kod ovih klubova koji imaju navijanje. Prava uzivancija za igranje <3 PS: Ja vodim Sarajevo :P
  13. U BHT PL lige ne prikazuje imena trenera na grafici i rezultat na poluvremenu i na kraju utakmice. Nista strasno ali cisto da vam prijavim. Btw, postoji li mogucnost da ubacite pjevanje himni za klubove koji to prakticiraju? (Sto se nas u BiH tice, Sarajevo i Zeljeznicar)? Znam za navijace Barce da pjevaju himnu na pocetku utakmice. Nisam siguran ako ima jos nekih klubova. Ako je izvodivo uopste da se to napravi. Msm da bi bilo ekstra. Sto se faca (lica) tice mozete u BHPL napraviti ove bolje igrace za pocetak: Stilic, Vranjes, Lendric, Ahmetovic, Susic, Kovacevic, Jakovljevic itd.. Ako vam treba jos kakvih savjeta/prijedloga vezano za nasu ligu pitajte. :)
×
×
  • Create New...