Jump to content
Oficijalni partneri

raca86

Members
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by raca86

  1. To mozes i sam uraditi,to se menja u configu gde se nalaze dresovi a menjas ih ovde kao sto je kod mene na slici obelezeno. A samo ukucas u googlu html colours codes i nadjes kodove za sve boje.
  2. da je made in china mozda bi i razmislio o kupovini,al iz turske,to je fals :D
  3. jel imas od zvezde ovi novi dresovi,kitpack?
  4. patch bi valjalo izac u februaru tek,jer sad traje transferni rok...pa kad prodje,da se vidimo ko je gde otisao i resi se to i buum dodje patch :D
  5. kako se zove folder u koji si usao u te stadione? kako vidim pise ti EnglandNew :D OBRISITE OVAJ moj komentar,slucajno 2x izbacio.
  6. kako se zove folder u koji si usao u te stadione? kako vidim pise ti EnglandNew :D Moras pogledat sve tacne putanje do tog stadiuma da bi ti valjao
  7. ja vec 6.sezonu igram sa AC Milan,ne znam sto vama sve nesto crasha,ne loaduje,zapuca itd..
  8. u folderu stadiums imas wordpad gde pise map_teams,i gledas gde ima losu putanju....tamo kako pise za stadium,tako mora biti i naziv foldera gde je stadium NPR 101, 052, Emirates Stadium, Konami\Emirates Stadium # Arsenal ako tako pise,onda folder mora imati naziv Emirates Stadium i da se nalazi u folderu Konami ako pise 101, 052, Emirates Stadium, Konami\NEWEmirates Stadium # Arsenal a folder samo Emirates Stadium ,dolazi do greske i crno bude...ja sam ispravio mnoge,ima i malo duplikata sa tim "NEW",pogledaj unutar toga svega kako sta gde,skontaces sam...tako sam i ja skontao sve sam.....sam sam sve odradio kako face,kopacke tako i oko stadiuma,mnogo ja stvari sam promenim sto se meni svidja i sklonim sto mi se ne svidja...vremenom naucio...gledao yuo tube tutoriale.... Ukratko : naziv mora biti isti svudam da bi znao odakle da pokrene stadium....to ti kao kad hoces da nazoves kuci na fixni kucas poziv za mob a ne za fix...pa dodje do greske...nadam se da si razumeo.
  9. u map treba staviti isti naziv foldera...ja sam preimenovao i sad mi valja svaki stadion
  10. sta 15 min? vreme tekme kad sam izasao je bilo 23.min a namesteno na 5 min. toliko :D
  11. ovaj novi "pes" ..ne zelim ni najgorem neprijatelju...ajte ljudi molim vas...patchujte 21...ovaj novi je katastrofa! :D
  12. Nisam primetio za problem ovaj da je neko imao,pa cu pitat jel zna neko o cemu se radi...zavrsim polufinalnu utakmicu lige sampiona i kad idem dalje on pomera datum na sl tekmu i onda pocinje da ucitava..ali samo se krugic dole levo vrti i nista se ne desava...znaci loaduje beskonacno...wtf?
  13. dal neko moze da mi posalje svoj folder gde se nalazi San Siro i Giuzeppe meaza stadion,imam neke bugove na njemu kao i na giuzepe meaca,na travi mi se javljaju neke linije,tamo gde se trava sece.....jel jos neko ima tih problema?
  14. nisi instalirao kako treba...pokrenes sider i on sam pokrene igru i patch...pogledaj tutorial opet
  15. Sve to stoji druze,nikakav,problem,ali mogu i drugi admini da budu pristojniji i na lep nacin reci neke stvari a ne pretit sa banom....za ovog sto psuje nema opravdanja niti mu opravdavam ponasanje,i treba ga kaznit ali trebas i malo uprostijit svoje.
  16. Objasnio ti covek iznad,ali ja sve skinem sa neta i nadjem za livecpk i samo izmenjam sto treba...itd..tako sam i kopacke promenio neke i rukavice..
×
×
  • Create New...