Jump to content
Oficijalni partneri

Vdvlada012

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vdvlada012

  1. Jel može ovaj Edit fajl na BPB PES 22? Hvala. Pozdrav...
  2. Pošto mi izbacuje iz igrice stalno kad igram ML, hteo bi da instaliram prethodnu verziju Patcha. Tad mi je radilo sve kako treba. Jel bi mogla mala pomoć oko redosleda instaliranja? Pozdrav...
  3. Samo da pitam-hoće li biti Classic Players u nekom narednom apdejtu. Pozdrav. Odličan Patch...
  4. Opet ja. Sad sam instalirao PES sa ovog sajta i ažurirao igricu i sad mi je sam izašao iz igrice. To mi se sad prvi put desilo od kad igram PES.
  5. Da li možda treba nešto da se promeni u sider.ini fajlu?
  6. Video sam da neki imaju problem ili su imali problem u drugoj sezoni ML. igra se samo LS i sa reprezentacijom. Kako je resen taj problem? Imam Pes koji je skinut sa torrenta pa je nadogradjen na Steamu. Pozdrav jos jednom...
  7. evo sad čitam tvoje objave na forumu. Sad sam stavio da se skidaju fajlovi 10,11,12 i 13. To kad se skine kopira se u BPB Stadium/Other?
  8. 109, 021, Estádio Santiago Bernabéu, Other\Estádio Santiago Bernabéu # Real Madrid. Ovako mi piše u stadion map
  9. Drugari, dešava mi se da kada počnem utakmicu sve bude crno, a na vrhu ekrana su mi samo svetleće reklame. Što se to dešava?
  10. Kod mene kad udjem u igricu piše Version 1.07 Datapack 6.00. Nešto sam zabrljao. Inače radi bpb patch... Jel treba da ubacim ponovo neki fajl?
  11. Jel moze da oste Option File ili mora sve ponovo?
  12. Znači da nema igranja dok ne izadje v3.0? OK. Čekaću. Pozdrav...
  13. Sad kad mi se ažurirao PES i ubacio sam bypass 1.07, neće da se pokrene BPB Patch, pokreće običan PES 2020. Pokrenuo sam ga na sider.exe i neće da radi. Da li da instaliram ponovo v.2.5?
  14. U Master Ligi kada se udje u Database - Competition Info - pomešane su zastave nekim državama. Npr. Belgija ima srpsku zastavu, Škotska ima bosansku zastavu, Švajcarska hrvatsku, PEU League imaju nemačku zastavu...
  15. U Master Ligi - vodio sam ekipu C. Zvezde, kada sam promenio ekipu idalje se pojavljuje Zvezdina sala za predstavljanje.
  16. Hvala vam na svemu uradjenom. Sve radi normalno. 1.06 dlc 6.00. Radi bez novog OF. Jel to sve od apdejtova za PES2020?
  17. Jel neće ništa da se menja u My Documents/Edit?
  18. Hteo sam nekim Zvezdinim igračima da promenim ocene i pozicije, pa nije hteo da prihvati to... Stamu iz Classic Players sam hteo da smanjim godine i neće da sačuva
  19. Kada nekim igračima promenim ocene, neće da sačuva te podatke. Piše Unable to save. U čemu je greška?
  20. Hoće li biti neki Classic Team kao u bpb v2.5 2019?
×
×
  • Create New...