Jump to content
Oficijalni partneri

MatejaPES12

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. da li moze neko da mi kaze zasto kada skidam patch na mediafire imam jebeno 100 kb po sekundi, dok kad sam skidao pes 2021 na steam imao sam 4 mb po sekundi??? Jel nesto to do mene ili????
  2. MatejaPES12

    Stadioni

    jedno pitanje da li treba da skinem svih 13 parta ili?
  3. Imam jedno pitanje. Da li bih mogao ja da pri pomognem u izradi patcha? Ako treba nesto da se pomogne rado bih prihvatio voleo bih da probam nesto novo. Ako vec ima ko da radi na samom patchu onda nema veze
  4. Jedva cekam kada izadje patchhhh. P.S. Da li ce te da radite update na 3.0V patch ili ce da izbacite totalno novi patch 3.5V?
  5. da li ce biti fixovan problem sa tetovaza u novom patchu?
  6. koje su ti specifikacije komp? I ja sam imao taj problem dok sam igrao na low end pc, sada sam trenutno na ryzen 5 3600 i nikad nisam imao crash
  7. e ljudi samo da javim popravio sam bag u patchu da neki igraci nemaju kopacke, ali neki igraci imaju problem sa tetovazama evo konkretno Verrati nisam primetio da jos neko ima problem da im se tetovaze ne vide lepo i imaju dosta boja na rukama a nekad im je ruka skroz crna, da li ja nisam nesto lepo uradio ili je do patcha? P.S. Sada sam igrao i imaju dosta igraca u ligama petice problem sa tetovazama, dok u nasoj srpskoj ligi nema niko problem sa tetovazama.
  8. Ne koristim by***s imam original igricu, probacu opet da skinem vrv sam ja ness zajebao
  9. Imam problem sto se tice ovog najnovijeg updejta za 8.00 sve sam lepo skinuo ali neki igraci uopste nemaju kopacke. Dok mi je prosli patch za 7.00 verziju odlicno radio. Takodje skinuo crnogorsku ligu pored srpske i bosanske.
  10. @Ski85E brate izvini sto te smaram nego da li ce raditi map_teams sa ovog linka? Ili treba neki drugi map_teams. Ako treba da li bi mogao da mi das link.
×
×
  • Create New...