Jump to content
Oficijalni partneri

Stefkoni

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Stefkoni

  1. 4 hours ago, MatejaPES12 said:

    Imam problem sto se tice ovog najnovijeg updejta za 8.00 sve sam lepo skinuo ali neki igraci uopste nemaju kopacke. Dok mi je prosli patch za 7.00 verziju odlicno radio. Takodje skinuo crnogorsku ligu pored srpske i bosanske.

    Ako koristis bypass onda iz updejta skidas sve sem OF

  2. 20 minutes ago, AngelusKaneThunder said:

    Buraz, mislim da se ne razumemo. :) 

    Dakle, ja nemam nikakvu instalaciju, ništa nisam instalirao, već imam samo kopirane fajlove koje sam skinuo iz ona 2 txt fajla koja si okačio. Rekao si da obrišem peč i skinem taj poslednji, obrisao sam komplet PES 2020 + taj stari v1.01 patch, instalirao PES ponovo i onda skidao EURO 2020 edition. Dakle, ono što sam ja uradio jeste uzeo PRVI txt fajl (bez update-a), poskidao rarove, pratio tvoj tutorial od prve do poslednje sekunde i kada sam to završio, otvorio sam drugi txt fajl u kom stoje informacije za update, kao što si i sam rekao, to nema u tutorialu. Sve sam uradio kako treba, ušao u PES i nemam patch. 

    Verujem da je razlog taj što nemam sider uopšte u PES instalacionom folderu kao ni pojedine fajlove u instalacionom STEAM eFootball PES 2020 folderu koje ti imaš, kao što vidim na tutorijalu. Imao sam ga kad sam prethodni patch instalirao, sad nemam jer sam prethodni patch izbrisao. Zato te pitam, odakle to da pokupim da bih uspešno mogao da launchujem taj EURO 2020 patch? Okačio sam 2 slike da vidiš poređenje mog Steam - eFootball PES 2020 foldera i tvog sa tutorijala. Download link: https://we.tl/t-U6k0bjJIEH

    Izvini ako nisam bio jasniji i detaljniji u prethodnim porukama.

    Hvala unapred na odgovoru. 

    steam pes folder.PNG

    pokusavao sam da ti kazem da sve to ponovo raspakujes pa ce se tad mozda pojaviti sider i sve biti uredu

  3. 1 hour ago, AngelusKaneThunder said:

    Izbrisao sam sve što nije rar iz foldera gde je raspakovano. Šta tačno treba da obrišem iz PES foldera? Pošto sam ja instalirao i ono prvo i sve po instrukcijama za update kao što i piše u skinutom .txt fajlu. Bez ovih fajlova (označeno žuto na slici gore) koje ti imaš u PES instalacionom folderu, ulazi mi u regularan PES, data pack 8.00, bez bilo kakvih dodataka kao ti npr. kad pokreneš igru u tutorijalu. 

    ako ti je instalirano kao meni u EFootball PES 20>BPB 2020 onda obrisi sve iz tog foldera ako ti nije tako instalirano onda imas u mom videu da vidis kako izgledaju fajlovi pesa i sve koji nisu ti obrises,kad to uspes raspakuj prvo sve iz prvog txt fajla pa onda sve iz update kao sto sam napisao ranije

  4. U mom videu nema deo za update jer sam video izbacio pre dve nedelje kad jos nine bilo updatea pa probaj da prvo samo raspakujes fajlove iz mog videa ubacis ih u pes i onda onaj update,prvo izbrisi ovo iz pes foldera i ono sve sto si raspakovao pre ubacivanja u pes ondosno sve sto nije rar izbrisi u folderu gde si sve to raspakovao.

×
×
  • Create New...