Jump to content
Oficijalni partneri

kara11213

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

kara11213 last won the day on November 14 2020

kara11213 had the most liked content!

Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jel se zna da li će se moći patchovati ovaj novi PES ili kako već se zove za mene je PES? Tj. da li će se moći uraditi Balkanski patch u PESU 22 pošto nema Master Lige?
  2. Pozdrav, da li neko ima texturu za novi Partizanov dres bio bi voljan da ga ubacim u igru? Naravno i druge texture nasih dresova su dobro dosle. Hvala
  3. Pozdrav, zelio sam da ubacim dresove od Crvene Zvezda za sezonu 1991. i kad sam ih ubacio u kitserver u folder p4 kada sam usao u igricu imao sam samo 3 dresa. Kako da ubacim vise od 3 dresa za neki tim? Takodje i za druge timove koji imaju 2 dresa zelim da ubacim treci dres pa me zanima kako? Hvala!
  4. Da li neko zna kako da ubacim dres za neku ekipu, a kad hocu da ubacim taj dres umesto vec postojeceg pise da ne mogu editovati taj dres?
  5. Pozdrav, Pitanje mozda nije vezano za sam BPB Patch ali me zanima da li neko ima link od face za Nikolu Marasa iz UD Almeria? Hvala
  6. Ne zezam se. Od ovog patcha imam 60fps konstanto (doduse samo po noci i clear weather) dok su temparature normalne. Ni sam ne znam kako haha. Evo recimo u League of Legendsu jedva izvlacim stabilnih 50fps, FIFU nema sanse da mogu pokrenuti, CSGO jedva stabilnih 60fps pa cak i Minecraft ne izvlaci stabilnih 45fps. Jedino mi PES radi kako treba haha
  7. Ne znam kako da ti pomognem ali imam da kazemo svoja iskustva sto se performansi tice, naime imam ove specifikacije (slika dole) i igra mi radi inzvanredno na ovom patchu, sto nije slucaj kod drugih. Na ostalim patchevima (EvoWeb, Pessmoke, Dream Patch) sam uvek imao oko 30-40fps, dok na BPB Patchu imam konstantno 60fps ni sam ne znam zasto. Eto kod tebe obrnuta situacija. Ja ti ne mogu pomoci ali sam zeleo da kazem svoje misljenje. Pozdrav.
  8. Pozdrav i tebi, mozes mi reci koja je Crvena zvezda na tabeli kod tebe? Posto sam do sad 3 puta simulirao celu ligu i uvek je bila poslednja na kraju. Pa da vidim jel i kod tebe slucaj. Takodje mozes mi reci kako da ubacim logoe za Prvu i drugu Yugo diviziju kao i kup i superkup?
  9. Pozdrav, kako napreduje ML sa nekim EX-YU timom? Ja evo igram sa CZV drugu sezonu, prvu sam osvojio, kup ispo u polufinalu, ispo u LP u grupi. Pa da pitam ostale kako njima napreduje.
  10. Potrudi se da ti verzija bude 1.03 i 3.0 datapack. Vjerovatno ce na toj verziji biti patch
×
×
  • Create New...