Jump to content
Oficijalni partneri

hoolbgd

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imam samo instaliran čist pes za sada, još ga nisam pokrenuo, ali reko malo možda da igram, ali onda ovaj sad peč neću ni skidati bzv i instalirati, igraću ovako pes dok ne izađe novi peč, pa ću onda obrisati ako treba ceo pes i opet instalirati i krenuti da skidam taj novi peč.
  2. Kakva je vaša preporuka sad, pošto imam originalnu verziju, da li da čekam novi peč pa tada da krenem ML pošto vidim da nekima crashuje, i da li uopšte instaliram ovaj poslednji vaš peč, da li će raditi da ovako igram i zabavljam se dok ne izađe novi peč zbog ovog data pack 7. Hvala unapred na odgovoru.
  3. Samo da prijavim stadion Vozdovca kad izvodim korner ne vidi se teren od tribina...za sada samo to sam nasao ovo ostalo sve je vrh svaka cast!
  4. Nadamo se svi sto pre, cekamo master ligu mesecima ponadali se sad kad je izasao ovaj novi pec al izgleda opet nesto zeza, ja sam poceo master ligu al nisam jos imao problema, ali sam poceo ovako bzv da vidim kako i sta...nadam se da kad izadje taj 2.5 verzija da ce biti sve ok...
  5. Momci citao sam sve ovo ovde na brzinu, pec je ekstra. Samo mi recite dal da krecem sa master ligom posto igram obicno sa stranim klubovima, ili da cekam taj v2.5, jel radi master liga kako treba ili ima nekih problema? P.S Probao sam jednu tekmu sa Radom bzv onako, navijanje znaci ekstra pogotovu radovci bas pravi dozivljaj, i stadioni i sve svaka cast za pec stvarno.
×
×
  • Create New...