Jump to content
Oficijalni partneri

JacksonvilleJaguars

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ubacis sve foldere stadiona u bpb stadium server, al uz te stadione treba da dobijes .txt fajl, gde su napisane putanje stadiona tj ko na kom treba da igra, samo prekopiraj tekst iz tog txt fajla u .txt fajl koji se zove map_stadiums, nemoj slucajno da prekopiras preko postojeceg, nego sckroluj na kraj i tu nalepi, i imaces stadione.
  2. Izbacite uz V 2.5 neki add on za "COVID19" preko sidera da se switchuje ako moze, da budu prazne tribine al da se cuje ambiance kao da se pika "Training mod" :D, bilo bi TOP!
  3. Isprobao sam Patch i nemam sta drugo reci sem svaka cast! Nemam bas vremena da cesljam forum, pa ne znam da li je neko prijavljivao. Naisao sam na par nekih stvari, samo ne znam jel do mene ili patcha. 1. U ML, sa Partizanom (npr), nema sponzora kad trener ima intervju, stoji logo PESa, konami itd 2. U ML, Kada idem na Database/Compatitions za Linglong stoji srpska zastava ali pise belgium, za premier stoji bosanska ali pise scottish 3. Poceo sam ML sa Chelseom bezveze samo da skipujem prvenstvo do zime, da bi presao u Partizan i krenuo od zime, cim sam promenio klub, grafika u pozadini, kada odem na My Team, ili database, grafika ostaje is Premier League, onaj lav. A trener mi i dalje nosi majicu sa Chelsea grbom.... Ostalo sve super!
  4. Ne znam, ne bih rekao. Mozda je fora u renegotiatinsu, kakvi se uslovi menjaju. Da li je plata,bonusi, cena transfera. Neki igraci koje sam pokusao da dovedem u prvom prelaznom pa pukne igra, u drugom prelaznom bez problema dolaze. Ili ako iz test razloga pokrenem ML sa nekim drugim timom koji je bolje plasiran na rang listi svih timova, tipa Real, Barsa itd, isto dolaze bez problema :/ . Na primer Bogosavca sam pokusao iz Cukarickog u Partizan, pukne. Startujem novu ML sa "Large" budzetom, ne pukne Bogosavac. Ili pocnem sa Bajernom, odmah u prvom roku ga dovedem bez pucanja :/
  5. Editori, ako vec niste saznali. Pucanje MLa tokom pregovora se desava samo kada se radi "renegotiations". Ako vam ovo sta pomaze za nalazenje leka. Ako dovodite igraca, a klub i igrac odmah prihvate vase uslove, tada ne puca igra. Ali ukoliko daju neku kontra ponudu bilo da je klub ili igrac tada puca. Isto vazi i kada prodajete igraca, ako odmah prihvatite/odbijete ponudu ne puca, ako promenite uslove, cim vam odgovore, tada puca igra. Ostalim PESomanima mogu da porucim jedino kako da zaobidju razlog pucanja, a to je da iskljucite auto-save jbg i da manuelno cuvate progres. Pa kad radite transfer, ako vam upali iz prve onda ok, ako posalju kontra ponudu, ucitajte poslednji save pre nego sto ste pokrenuli pregovore i nemojte da pregovarate sa tim igracem. A mozete i da u slucaju da vam daju kontra ponudu neku, da ne ulazite u "Negotiations/other teams", odmah, nego pokrenite pregovore sa nekim drugim igracem koji bi presao bez kontra ponuda, uglavnom su vam to igraci koje skauti nadju. Kada ovi prihvate ponudu, idite u My Team, i sortirajte igrace po ocenama, od vece do manje ili obrnuto. Pa ako taj novi igrac kog dovodite ima vecu ocenu od onog zbog kog vam puca ML, on ce vam biti prvi na listi u OTHER teams, i onda samo nemojte da idete na ovog dole zbog kog puca,vec prihvatite ili odbijte pregovore sa ovim prvim. A ukoliko taj drugi koga dovodite ima manju ocenu od ovog prvog, onda sortirajte igrace od najmanje do najvece ocene, pa ce vam taj biti opet prvi na listi. Tako ja za sad prelazim jbg, kad se zavrsi transfer window, svakako se otkazuju pregovori sa ovima sto pucaju, i nece ih vise biti u other teams. Onda pokusajte te iste da dovedete u sledecem roku, mozda tada prihvate vasu ponudu bez kontra ponude. Ja sam tako Subotica doveo u Partizan , tek na leto, jer mi je pucao na zimu.
×
×
  • Create New...