Jump to content
Oficijalni partneri

NikolaB

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NikolaB

  1. 49 minutes ago, milos987 said:

    Neće, nismo dirali ni to, ni transfere, ni trenere, da biste mogli igrati ML do narednog apdejta sa transferima, čekamo Konami, čekamo Evo Web, čekamo neki strani peč za MLS/Japan. Nadamo se krajem mjeseca taj apdejt (BPB Data Pack 2.0). BPB Data Pack 1.0 kroz koji dan, samo dok saniramo probleme sa forumom.

    Znači u ovom apdejtu dolaze trofeji i šta još? 

  2. 11 hours ago, milos987 said:

    Može da se uradi, spustićemo i overall, ali morate znati da onda i u Realu, PSG i Bajernu će se isti ti pojavljivati u Youth. Ali i ja mislim da je totalno nezanimljivo da youth tim čine igrači koji su puno bolji od igrača po domaćim timovima i koji za 5-6 sezona doguraju do 85.

    Što se tiče toga da će se isti pojavljivati u Realu, Bajernu... Znam da smaram, ali da li možete npr. da postavite kada izađe V2 da imamo opcionalni download edit fajla, da jedan edit fajl bude sa domaćim igračima u Youth teamu, a za one koji to ne žele da ostavite ovako da i oni imaju download fajl i da nemaju domaće igrače u Youth teamu. Ne razumem se uopšte oko editovanja pesa pa zato i pitam. 

  3. 1 hour ago, rasovukadinovic said:

    Koji su ti mnogi igrači, Popović je možda završio karijeru pa se pojavi ko omladinac

    Nasao sam i Marka Jevtovica koji je imao 28 godina, a sad u drugoj sezoni ima 16 godina i igra za Konyaspor. Isto i npr. Negredo, Drincic, Putincanin, Dante, Blascikovski, Tomovic, Turan i jos oko 800 igraca ima 16 godina i igra u timovima u kojima su igrali pre pocetka nove sezone ili su free agenti.

×
×
  • Create New...