Jump to content
Oficijalni partneri

NikolaB

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NikolaB

  1. Pozdrav svima, da li neko zna kako da postavim da mojim igračima piše ime iznad glave. Mogu da protivnicima namestim, ali kod mojih mogu da stavim samo staminu iznad glave i ništa više. Ne znam da li sam ja slep pa ne vidim opciju ili šta??
  2. Onda najbolje izbacite apdejt 04./05.03. da sve bude kompletno, i samo pitanje da li ce u apdejtu biti jos neceg sem transfera?
  3. Primetio sam jednu grešku u ofk beogradu. Počeo sam master ligu sa njima i Mirković koji igra CB ima overall 60, i u pozicijama piše da jedino može CB da igra, a na svim drugim pozicijama ima ocenu 64,65 i tako, bukvalno na svim, ne znam za golmana.
  4. znam nego mislim na bpb update da se prilagodi na novu verziju ma apdejtovalo mi se vec, nego pitam kada izlazi bpb update
  5. Samo nemojte da bude preko 10 - 15 gb imam samo ssd od 240gb pa zato
  6. Samo da pitam, znam da mnogo smaram, izvinjavam se, već sam i pitao to ali možda je došlo do nekih promena, znate li kada će update izaći i koliko će zauzimati?
  7. Što se tiče toga da će se isti pojavljivati u Realu, Bajernu... Znam da smaram, ali da li možete npr. da postavite kada izađe V2 da imamo opcionalni download edit fajla, da jedan edit fajl bude sa domaćim igračima u Youth teamu, a za one koji to ne žele da ostavite ovako da i oni imaju download fajl i da nemaju domaće igrače u Youth teamu. Ne razumem se uopšte oko editovanja pesa pa zato i pitam.
  8. Da li postoji mogućnost da igrači iz youth team-a u V2 budu sa naših prostora? Mislim da im sredite samo imena i nacionalost. Mislim da većina nas to želi.
  9. Video sam da data pack 4.0 izlazi 11.februara ili oko 11. sto znaci da update mozemo ocekivati oko 15.februara?
  10. Nasao sam i Marka Jevtovica koji je imao 28 godina, a sad u drugoj sezoni ima 16 godina i igra za Konyaspor. Isto i npr. Negredo, Drincic, Putincanin, Dante, Blascikovski, Tomovic, Turan i jos oko 800 igraca ima 16 godina i igra u timovima u kojima su igrali pre pocetka nove sezone ili su free agenti.
  11. Zavrsio sam prvu sezonu sa Partizanom u master ligi, i sad kad sam krenuo drugu npr. u Zvezdi golman Popovic ima overall 62 i 16 godina, i jos mnogi igraci isto Jel to do mene nesto ili?
  12. Hvala na odgovoru, pitam jer imam u kompu samo ssd od 240gb, a od igrica samo PES igram, pa da znam da li ću imati problema sa updateom. Sve u svemu peč je vrhunski.
  13. Ima jedan ovakav i u Breši u drugoj italijanskoj ligi, ne znam kako se tačno zove sada.
  14. Imam narodnu verziju, v1.03 i data pack 3.00, kad sam počeo master ligu sa Radničkim iz Pirota i igrao kup, bilo je sve normalno.
  15. Imam jedan problem, igram master ligu sa Partizanom, i sad u kupu igram protiv Borca, pobedim i kad idem next kada mi prikaže rezultate utakmica, samo stoji ekran kao za kup i ne pomera se ništa, izašao sam iz pesa, odigrao utakmicu opet, i opet isto. Imate li neko rešenje?
×
×
  • Create New...