Jump to content
Oficijalni partneri

AntePES

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

822 profile views
  1. Ne radi vam V1.1 Patch. Sve se vrati na normalan PES osim imena klubova, imena lige, i dreseva, a imam originalnu verziju. Popravite to!
  2. V1 Patch vam radi, no V1.1 Patch vam ne radi. Sve mi se izmješa u PES-u kad god ubacim i zamijenim fajlove, a imam original PES. Kopenhagen bude umjesto Dinama, vrate se igrači iz danske Superlige, sve u svemu popravite taj V1.1.
  3. Link što sam napravio u ovih sat vremena :https://www.pesmaster.com/user/?kits&game=2018 Ne znam hoće li otići drito na saved kits, ali barem sam pokušao.
  4. Super! Ja sam napravio nove uniforme Hajduka preko PES MASTER Kit creatora. Sve nove regularne. Također sam napravio i četvrti dres Dinama. Smijem li vam pokazati, ako smijem kako?
  5. Imam još jedno pitanje. Ako sam kupio PES 19, mogu li ubaciti patch i ako mogu hoću li idalje moći igrati Online? P.S. Napisao sam gore u EDIT-u, ali niste primjetili.
  6. Ne smiješ imati dupli folder. Prekopiraj sve fajlove što ti se instaliralo od BPB tamo gdje je PES, i tu onda ubaci fix da ti ML ne bude corrupted. Izbriši dupli folder i to je to.
×
×
  • Create New...