Jump to content
Oficijalni partneri

Elvedin

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Najljepša hvala na trudu i zalaganju. Konačno ... Balkan liga :) here I come
  2. Moj acc nema permisije da skine ovaj file... u čemu je problem ?
  3. Čestitam na riješenju Samo, iz ovih slika se ništa konkretno ne vidi.. šta si uradio, splitovo file... ne kontam ?. Izgleda kao da je u pitanju način instaliranja, što mi je prilično nelogično ali hajde.
  4. Ma nema od tog ništa. Jer i V3 nije mogao biti fixan. Najblja opcija je da stave prosle (ispravne ) verzije Peča, jer svakako se može dodatno editovati. Bitno je da ima Liga. Ja ga nisam ranije igrao, zato ga nemam.. a vidim da je skinut sa ovih google drive linkova.
  5. A mogu li se negdje skinuti raniji pečevi... npr V2 ako nije pucao ???
  6. Mislio sam na patcheve za Balkan ligu V1 ili V2 bilo koji. Google drive linkovi javljaju da su fajlovi pobrisani sa lokacije ???
  7. Da li je moguće da se negdje uploada Balkan pathc V2 (ako je sve u redu s njim ) . Pokušao sam ga tražiti svugdje, ali linkovi vode na google drive, sa kojeg je vjerovatno skinut. Jer vidim oteglo se ovo sa V4 . . . a tako mi se igra Master liga. Bio bih zahvalan ako bi to kako moglo.
  8. Strpljen spašen :) Ludilo je ovaj patch... ja igram samo master ligu... i stvarno bih volio da hoće da pređe u tu drugu polusezonu... zato sam i tražio starije patcheve balkan lige, ali oni linkovi ne rade. U svakom slučaju čekamo taj DLC 4.0 ... Dobro je da se neko javio.. ja mislio da je forum napušten :D
  9. Ja sam sve probao... instalirao sam i Konamijeve DLC ove do verzije 3. Jer vidim da na pachu piše da je dlc 3.0 Al opet ništa ... Ostaje još jedino, da probam varijantu da instaliram prvo sve dlc-ove .. pa onda PTE pachove i na kraju Balkan V3 pach. Ako uspijem javim.
  10. Da li je moguće negdje skinuti ranije pacheve, obzirom da su oni linkovi u download sekciji za google drive prazni. Tj fajlovi su pobrisani ? Kontam da to moze rijesiti problem padanja igrice. Pošto vi kažete da vama sve super radi.. mislim da je mozda do toga.
  11. Na žalost ne radi. Čitao sam da na nekim forumima da je problem crack. Moram vidjeti kako da kupim igru jer je odlična, posebno ovaj Balkan Pach je predobar. Ako neko zna, kako da naručim original, neka mi javi da sad ne googlam :D
  12. I mene je izludio ovaj crash na polu sezoni... Mislim da treba biti instaliran neki patch ali ne znam koji... jer u mene je samo Pes 2018 i onda sam instaliro balkan i sve super... ali Master Liga crashuje na polu sezoni ??? Valjda trebaju ovi PTE Patchevi od 4.0 pa nadalje... probaću
×
×
  • Create New...