Jump to content
Oficijalni partneri

Aleksa547

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. Pozz, nije prikladno što se javljam ovde i nema veze sa pečom, peč nemam instaliran zbog onlajna već je na drugom računaru i akauntu... Ali jutros mi se na stimu gde igram isključivo online ovo pojavilo kad sam pokušao da uđem u my club ili bilo koji online mod...Da li nego zna u čemu je problem, bukvalno ništa nisam uradio jedino me izbacivalo iz mečeva povremeno zbog blue screen-a na računaru, ništa namerno. Da li se dešavalo nekom možda. Hvala na odgovoru i izvinite što se javljam na ovoj temi ali nisam uspeo da nađem drugu aktivniju :)
  2. Instalirao sam ponovo, sve je kako treba sad, ne znam šta sam noćas pogrešio a sigurno da nešto jesam, sve najbolje.
  3. Ušao sam u običan meč, a što se tiče instalacije ja mislim da sam kako treba odradio, tamo gde je install peč a onda Option fajl u dokumentima, konami pa onda folder sa brojevima, pokušaću opet.
  4. Upravo sam instalirao peč, sve je odlično odrađeno, stadioni koji su dodati itd..Svaka čast. Samo imam jedan problem ne znam da li samo kod mene ali nema Željka Gavrića u Zvezdi, na toj poziciji igra Todorovski a Gavrića nema nigde ni na klupi. Pozzz
  5. Поздрав, занима ме да ли су у плану стадиони за балканске клубове или бар за Звезду и Партизан у наредној верзији или било кад? Хвала на одговору.
×
×
  • Create New...