Jump to content
Oficijalni partneri

bojanredstar

Edit Team
  • Posts

    225
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    79

Everything posted by bojanredstar

  1. Aleksandar Pešić: (izbrisati staru facu i podesiti veličinu glave prije ubacivanja nove face) DOWNLOAD
  2. U prvenstvu je cirilica a evropske varijante (od play-off pa na dalje) su latinica
  3. Podrska za rad samo nemoj da brzas, obzirom da nas patch ima mozda i najbolje dresove u odnosu na komplet edit zajednicu, obrati paznju i na najsitnije detalje. Evo ja sam na prvu ovako primjetio da ti kod domaceg pruge ne idu do kraja dresa, kod gostujuceg ti nedostaje macron sivi logo u dnu i na kragni bijele linije gore umjesto na sredini, kod treceg uopste nemas bijelu liniju na kragni. To sam ovako preko tel. primjetio da nisam ni raspakovao i pogledao savove i ostale detalje.
  4. Auuu koliko pitanja, legendice nase drzite se! Ovaj patch se radio godinu dana uz gomilu prethodnog iskustva a vi bi sve da editujete u fazonu odoh pitati. Imate google i youtube a ako vam je to previse komplikovano onda tek nece niko odgovoriti na forumu jer ne ide to bas tako, ni u kafanu se ne ide bez nekog predznanja.
  5. Predrag Rajkovic (face & tattoo): DOWNLOAD
  6. https://www30.zippyshare.com/v/d2R2ZhS2/file.html
  7. U nastavku mozete da skinete nove/doradjene face sa tetovazama: Stefan Marjanović: DOWNLOAD Mihailo Ristić: DOWNLOAD Nemanja Radonjić: DOWNLOAD Nemanja Motika: DOWNLOAD Aleksandar Mitrović: DOWNLOAD Marko Arnautović: DOWNLOAD
  8. Nazalost nismo mogli da izvucemo navijanja za Istru i Sibenik iz starog chant pack-a jer ne znamo preko kog slota je stavljeno, dobro je sve navedeno.
  9. Trenutno se radi update domacih navijanja da budu kompatibilna sa poslednjim Predatorovim V5 chant pack-om. Razlog za tako nesto je sto u novoj verziji je ispravljeno dosta stvari kod navijanja za strane klubove jer neka nisu radila, kao i jos novih navijanja za iste, povecan broj timova sa 10 i vise slotova i td. Timovi koji nemaju navijanja: SLS: TSC, Radnik, Kolubara, Mladost, Metalac, Proleter Mtel liga: Radnik, Rudar, Siroki, Tuzla City, Leotar, Posusje HNL: Lokomotiva, Slaven, Dragovoljac, Istra, Sibenik Za ove timove mole se svi da pomognu i kace u temu youtube linkove od navijanja gdje se mogu izvuci bar po cetiri navijacke pjesme. Takodje, bice dodata navijanja i za Olimpiju i Maribor. Ostale zelje i pozdrave u smislu treba Zelji nova ili Zvezdi nova ili ne valja stara, nemojte dzaba pisati. Cilj je da se kompletira chant pack a kasnije neka svako sebi dodaje ili kroz server ili nauci ovako.
×
×
  • Create New...