Jump to content
Oficijalni partneri

lazanet

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.pes-serbia.com

Converted

  • Biography
    Moderator PES6 na pes-serbia.com
  • Location
    Beograd
  1. Mozes li da razmislis pa da mi javis :)
  2. Odlican stadion :) Aj da ti predlozim, ne vezano za ovo, posto pravis odlicne modele, da li bi zeleo/mogao/hteo da nam nekako pomognes oko sakupljanja stadiona za PES6 (da ubacis svoje modele - Nis i Vozdovac u PES6 ili da mi posaljes model pa da ih ja ubacim)? Naravno, stadion ostaje tvoj, samo ces ti biti potpisan kao covek koji je napravio stadion (nece ti ga niko ukrasti :)), samo bi vise ljudi imalo priliku da koristi tvoje stadione :) Ako si za, dogovoricemo se preko fejsa/mejla/foruma nije problem :)
  3. Govorio sam samo sta treba oko modela, ostaje mu posle da nauci kako se ubacuje u PES, sto je i samo veliki posao. Ja znan za PES6, za PES13 mora da pita ili nekog ko zna to da radi, ili da vidi sa sxsxsx na evo-webu, on je pisao blender skriptu za export, i tamo ima i objasnjenje.
  4. Aj vako, teksture ces morati ponovo da radis, ali ces imati gotov, i mnogo bolji model, imaces realniju okolinu (ti si stavio neku nasumicnu kucu), ti naravno uvek mozes da doradjujes. Pogledaj kako izgleda tvoj model i kako izgleda njegov pa vidi sta bi vise voleo (+ sto su ove slike sa jako losom rezolucijom posto je iz SIE slikao a ne iz igre). Mozes ako neces ti da radis da cimas ove sa evo-weba, ja radim samo za PES6 :) Mogu eventualno da ti iscupam 3ds model i teksture, ali to mozes i sam ako skines Stadium Importer Exporter za PES6 ;)
  5. Jel si nepismen ili sta? Pa napiso sam da je za PES6, ne za PES13, u PES6 se ubacuje u kitserver
  6. Uradio covek za PES6, moze da se iscupa model:
  7. Mogu da vam posaljem tutorijale, skripte i programe za export u SEF i kasnije u BIN, pa da vi to odradite. Ne vidim trece resenje :)
  8. Ja sam moderator PES6 Podforuma na pes-serbia. Pre izvesnog vremena, na evo-webu su provalili kako stadioni iz PES13 mogu da se konvertuju u PES6. Mi imamo vecinu stadiona vec odradjenu, fale nam Kragujevac, Donji Srem i Novi Pazar, dok je Uzice u izradi. Da li bi mogli da se dogovorimo da clan RavenFCB sa evo-weba dobije modele stadiona da ih iskonvertuje (naravno uz credits na svim zivim mestima, a ukoliko zelite i na samom stadionu)? Pozdrav i hvala unapred :)
  9. Opet kopiras bez credits posta. Smeta mi posto sam i ja jedan od autora. Credits:
  10. @dani12o82: Molim te, posto si administrator, pogledaj malo i videces da ja nisam otvorio ovu temu vec je neki klinac Disident bez potpisa i bez linkova iskopirao post za MOJ patch. Obrisi ovu temu pa cu ja lepo u MOJOJ temi napisati sta treba bez postavljanja linka na drugi sajt.
×
×
  • Create New...