Jump to content
Oficijalni partneri

Alexander_The_Great

Members
  • Posts

    279
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alexander_The_Great

  1. Bice i brojevi, zajedno sa ovim ostalim ekipama. Sutra cu vam to dostaviti.
  2. Ovo je prvih 11: Rezerve: Kopitovic stoper, Padovic desni bek, Kamberovic desni bek, desni vezni, Raickovic centralni vezni, Medenica ofanzivni vezni, Tomkovic stoper, Flavio ofanzivni vezni, desni vezni, Mugosa centarfor, Nikac poluspic, centarfor, Kurbegovic levi vezni, Ljuljanovic golman, Rogosic ofanzivni vezni, centralni vezni. Za ove ostale videcu da vam iskopam veceras ili sutra.
  3. Bacih samo pogled na Buducnost i ove crnogorske ekipe, ima dosta igraca koji su otisli, nisu vise u klubu. Dragojevic, Djikanovic, Orahovac, Tatar, Vucic. Cicmil je stoper, itd. A i fali dosta igraca. Ove ostale nisam zagledao ali dosta su stari sastavi ekipa sa njihovih sajtova, slabo se to azurira.
  4. Ne moze, Skendija je sampion Makedonije :p
  5. Meni izbacuje this file contains invalid data. Edit: radi sad sve.
  6. Ne moze biti bolja, svima je mutno jer je tako napravljena igra za ovaj Demo. Petkovic je crnac propustom edit tima, bice ispravljeno u sledecem update-u.
  7. Proveri jesi li instalirao patch u folder u kojem ti je PES 2012 instaliran.
  8. Ma ker lokalna dzukela, otkinuo bi mi glavu kad bi me mogao dohvatiti. [video=youtube;hedzeQam15k]
  9. U sobi mi komarci a pod prozorom laje ker. *** ti zivot
  10. Citao sam utiske na ostalim sajtovima i uglavnom svi kazu da je patch do jaja ali da im se kamera ne svidja pa bi valjalo da pitate jenkeya da vrati staru ili da barem ima opcija da biramo izmedju normalne i ove pa ko kako voli nek izvoli.
  11. Kazem ti ja da se proku*cio od kada je dobio moda. :)
  12. Aha, kapiram, ono ovako http://1.bp.blogspot.com/_krh-Zm5gJhU/TLzxgZx9P_I/AAAAAAAAAVw/PAWAA4UK6Bo/s1600/thumbs-up.jpg
  13. Bravo za update sad sve radi perfektno bez izbacivanja ave: I samo da pitam, ima li nacina da se vrati stara kamera jer jbg ne mogu se navici na ovu? :)
  14. To sam upravo hteo, ajde Dani seci ovo The Great da ostane samo Alexander :)
×
×
  • Create New...