Jump to content
Oficijalni partneri

Dzoni007

Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Dzoni007 last won the day on June 16 2015

Dzoni007 had the most liked content!

Reputation

15 Neutral
  1. moram priznati da je ovo interesantan potez EA sporta :D
  2. ne tu u igri tu nemoze,posto je +1 mnogo sporo,a +2 previse brzo treba mi nesto izmedju,gde ima da se podesi van igre ?
  3. kako da povecam brzinu fudbala +1 ili smanjim +2 negde u pesu ne kad se udje u igre nego u pesu gde se povecava i smanjuje brzina ?
  4. ko oce tezu loptu i normalno loptu u prazan prostor da nema onog kruga,neka ide u seting pa oba na basic,imam samo 1 zamerku cini mi se da su u v1 igraci brze reagovali na loptu i da je speed fudbala na +1 bio brzi,sad je na +1 spor a na +2 previse brz,samo to ako moze da se uradi na v3 ovako je sve ok :wavetowel2:
  5. istaliro sam patch i sve je ok,ali nemoze da se igra balkanska liga nego samo master liga,kad odem dole da igram league pise mi league online,to mi nije u obicnom pesu vec samo u patchu sta da radim kako da igram normalno ligu da iskljucim ovo online ?
  6. provalio sam,nemoze da se skine preko crome vec preko opere sam skino croma ne dozvoljava dobro je ))
  7. meni ovo nece da se skine na google cromi skine do kraja i onda stavi failed netvork error ne znam dal je to do linka ili do crome 3 puta sam skido,probacu preko opere da nebudem da spamam nesto nije ok
  8. kod mene nece da se skine patch pise failed netvork eror,a skine do nule i onda izbaci to
  9. jel danas izlazi patch i dali treba v1 ili se v2 instalira direktno ?
  10. pozdrav,koji dlc da istaliram posto ovaj PESEdit.com 2014 Patch 3.0 ne radi download,jel moze neki drugi i koji da skinem ?
  11. realno kada se rade stadioni samo po reklamama se razlikuju i ovako se nevide celi stadioni tako da nema potrebe da ih pravite samo reklame da se urade,ne razumem sta je onda izmenjeno u v2 kad nema stadiona nisu reklame uradjene sta je razlika ?
  12. pa dobro stadioni su uradjeni u v1 skoro svi da se poprave reklame i da se doda jos vojvodina,buducnost podgorica i onaj makedonski vardar i to bi bilo to uradili ljudi sve :Jumping:
  13. to brate do 15 bi bilo super,samo da se urade stadioni sa reklamama i oni stadioni sto fale i to bi bilo to :wavetowel2:
×
×
  • Create New...