Jump to content
Oficijalni partneri

pocrte

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

Contact Methods

  • MSN
    simunovicante@yahoo.com
  • Skype
    simunovicante

Converted

  • Location
    Dubrovnik, Hrvatska
  1. Da li je netko zainteresiran za igranje na online turniru? Predložite termin odigravanja.
  2. Pozdrav! Molim te ako mežeš da mi nešto pomogneš. Imam od prijatelja koji je u drugom gradu CD-kay od originala, user name i šifru sa konamija preko koje on igra online. Da li je ikako moguće da i ja igram preko njegovih podataka?

  3. Odličan Maksimir, svaka čast! Zašto su igrači Dinama u teniskama bez čepova? Je li to da se poskliznu koji put da ne bi opet bilo 5:0? Borielo Kako mi stadion napreduje?
  4. Ante, svaka čast za Maksimir. Daj postavi negdje da ga smožemo skinuti, pa da razbijam sa Dinamom na našem stadionu, a ne da sam stalno u gostima.
  5. Sve pohvale za Maksimir! Svaka čast majstore!
  6. Pope svaka čast za Kantridu! Uplaćujem 20 eura onome tko mi napravi igralište kako sam zamislio. Nije stadion, već obično seocko igralište po mojim naputcima.
  7. Pope Mislio sam da napraviš obićnu livadu sa drvenom ogradom i par reklama, ruglom od kućica za rezerve i lošu svlačionicu. Od onih slika ubaciš što se može, a što nemože nema veze. Ako nemože, nema veze, svejedno zahvaljujem. Može li se, naprimjer, učitati neki mali stadion i skinuti tribine i atletsku stazu? Pokušat ću naučiti i napraviti sam.
  8. Pope legendo, jesi li dobio i vidio one slike što sam ti poslao? Valja li ono išta? Je li moja zamisao prezahtjevna?
  9. Zahvaljujem unaprijed! U kojem formatu bi trebale biti slike?
  10. Samo sam odgovorio na provokacije! Nisam nikog peglao, niti gnjavio.
  11. Majstore, baš si jeftin! Može li 200 eura? A s kravama? Hoćete li stvarno napraviti, da ne stavljam bezveze slike? Budući da su cijene prevelike plaćanje otpada. Netrebaju mi prave krave i magarci, a ni teren. Nismo se dobro razumili!
  12. Molim vas ako je netko voljan da mi napravi stadion, ali bez tribina. Trebalo bi mi igralište okruženo reklamama ( po mom izboru) sa bodljikavom žicom okolo, nekoliko navijača, krava, magaraca i sl. U pozadini bi trebalo postaviti sliku koju bi poslao. Ako nema nijedan dobrovoljac spreman sam i platiti, samo napišite koliko.

    Hvala na pomoći!

  13. Molim vas ako je netko voljan da mi napravi stadion, ali bez tribina. Trebalo bi mi igralište okruženo reklamama ( po mom izboru) sa bodljikavom žicom okolo, nekoliko navijača, krava, magaraca i sl. U pozadini bi trebalo postaviti sliku koju bi poslao. Ako nema nijedan dobrovoljac spreman sam i platiti, samo napišite koliko. Hvala na pomoći!
×
×
  • Create New...