Jump to content
Oficijalni partneri

nikolapfc89

Members
  • Posts

    152
  • Joined

  • Last visited

Reputation

11 Neutral

Converted

  • Location
    Нови БеГе
  1. Braco, da ne skidam ceo patch ajde neka mi neko upload: Dresove i navijanja (Olimpija Ljubljana, Maribor, Mura). Hvala puno!
  2. Moze neko da okaci samo navijanja za Sutjesku? Hvala.
  3. Pa sad,na prvu ruku tako izgleda,ali... Za nas socijalne slucajeve,sto se tice cipovanja,daleko je pogodnija kutija,lakse je,ima vec razradjen sistem i dobro radi bez problema. I ono sto je meni mnogo bitno,jeste to da mozes sa simulatorima da igras na 360 igre sa xbox classica (to je xbox 1),sege,snes-a,nintenda itd.Cak mislim da moze i PS1. :) Zato sam i uzeo konzolu,za PC stalno treba para da bih iole malo zbudzio zbog neke nove igre,ovako sam miran bar neko vreme,plus ekskluzive,plus nema brige sa FPS-om niti seckanjem i glupostima. :)
  4. Cim budem nasao vremena,odradicu navijanja. A ovako kad stignem,bar jedan po jedan tim.
  5. Ti se razumes u konzole,isto kao sto igras fudbal :P Ako ti treba nesto,pitaj,ja imam xbox,i sve sto te zanima cu ti odg.
  6. Mogući protivnici u kvalifikacijama za lš 2 kolo od poznatijih Željezničar i Vardar. Bože molim te,daj nam Želju ave:
  7. Ovo su najavili kao veliku stvar. Bilo bi dobro da odrade za sve igrace,jer ima dosta koji moraju imati svoj identitet tj da lice na sebe.
  8. ave: ave: ave: Legenda odradila legendu!
  9. Ne diraj River gospodski klub,ne kao oni ljigavci sto se svi loze na njih :d Nadam se da je ova vest pouzdana,sto bi bilo odlicno,svake godine povecavaju broj liga a samim tim i slotova.
  10. Daj odradi neki Juve 30 titula wall ili Del Pjera,zaslužio čovek posle svega.
  11. Koji si ti indijanac,gde si nestao? Đuro,duvaj ga. PS:Nije bio fon kod mene.
  12. Pričaju dva papirića,pita jedan drugog: Kad će Zvezda da igra LŠ,i ovaj drugi se pocepa od smeha. --------------------- Kako se zove cigan iz Amerike? From.
×
×
  • Create New...