Jump to content
Oficijalni partneri

Darcoolio

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

About Darcoolio

  • Birthday 06/12/1982

Converted

  • Location
    Caraboorma

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. sad je na engleskom, jedino ne bi bilo loše da neko ko je radio patch napiše šta se sve nalazi u tom folderu, da ne obrišem nešto što će prouzrokovati krešovanje igre.
  2. ne može tako da se prebaci na engleski, jedino da izbacim dt05e iz kitservera?
  3. kako da vratim igru na engleski? i pretpostavljam da će biti full psd u sledećim verzijama?
  4. 2 pitanja: kako da vratim na engleski? jel će i za manje klubove biti update ocena u nekoj od sledećih verzija? i naravno, ovo je fenomenalno! :)
  5. Kao i prošle godine-savršenstvo! Biće i PSD ocene, pretpostavljam?
  6. jel će biti ubačen ovaj novi konamijev patch?
  7. Ako se bude ubacivao fajl za uklanjanje blura, jel postoji šansa da se ubaci ovaj http://www.mediafire.com/?c331nix9csma05o fajl što je radio tunisou ili kako se već zove lik, onaj sa exe fajlom secka povremeno. Inače, ovo se čeka, pez psd ocena pes nije prava stvar, a domaća radinost kida gospodu "od preko" :)
  8. tunizizou-ova verzija ovoga za demo radi i za full, a mnogo je bolja, tako da vam je moj savet da skinete taj fajl i ubavite u kitserver.
  9. Dva pitanja: 1. Kako ja da skinem ovo čudo? Na prvom linku nema ništa, dok na drugom ima samo fajl od par mb. EDIT: Skine se taj exe, pa ko zna francuski skida deo po deo. 2. Da li su ocene default ili PSD?
  10. Ljudi, jel ima još neko problem da ne može da prebaci na PSD ocene?
  11. - Fix show C. A Boca and River Plate in exhibition - Update face & hair: Messi, Robinho - Update kit: PORTSMOUTH FC ,BURNLEY FC, QUEENS PARK RANGERS, MIDDLESBROUGH, A.E.K… - Update newest transfer. Don’t need 1.6.1 but need 1.6 All in One http://www.filesonic.com/file/1352214374/Fire_Patch_update_1.6.2_firepatch.tk.rar
×
×
  • Create New...