Jump to content
Oficijalni partneri

DelijaHool

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

About DelijaHool

  • Birthday 09/27/1992

Contact Methods

  • AIM
    ДС1989

Converted

  • Biography
    Алкохол,стадион и жене!
  • Location
    Ин Мај Хаус
  • Interests
    Испијање пивета
  • Occupation
    Скул
  1. Ае молим те,некако набуџи да се финале Лиге Еворе не игра на Хајдуковом стадиону,ако је икако могуће ave:
  2. Ето имате доушника сада,шалим се! hehe
  3. http://www.dodaj.rs/f/S/8q/1hC3P3X4/pes-serbia-patch-2012-pe.png http://www.dodaj.rs/f/1c/11h/17lriNae/pes-serbia-patch-2012-pe.png http://www.dodaj.rs/f/43/JC/11D2gDQu/pes-serbia-patch-2012-pe.png http://www.dodaj.rs/f/3q/LF/4RHQiTFA/pes-serbia-patch-2012-pe.png http://www.dodaj.rs/f/42/fL/4VvZoc8U/pes-serbia-patch-2012-pe.png Ево мајсторе,успео сам некако! Хехехе :Yeehaa:
  4. Не знам,нећу да се мешам у то. Је л' ће бити исправљен тај баг или?
  5. Имају само Маракану и ЈНА,али не верујем да су то украли од Вас,јер Ви много боље правите..овде трава на Маракани је јако бледа..Сад сам сконтао зашто су неки играчи ћелави. То је баг јер кад,лупам,променим позицију роналда. Ставим да му је примарна ЦБ,онда се остали помешају и фризуре и фаце. Ако ме разумеш шта хоћу да кажем. Ае усликаћу ти стадионе ако ми кажеш како се то ради,јбг..нуб сам,ок! ppp
  6. Сад је изашао Пессербиа ЈСЛ 3.0 и могу ти рећи да је феноменалан,чекам Ваш па да видим чији је бољи!
  7. Не могу сада свега да се сетим,ал' ето ти горе 2,3 поста види..Обрисао сам печ,јер сам се изнервирао кад сам видео Месија ћелавог итд hehe
  8. Кад да очекујемо ЈСЛ 3.0 ? :)
  9. Аха,хвала на одговору. Ма ви радите страшан посао,свака вам част. Нервира ме што има пуно дуплих играча,што се финале лиге европе игра на хајдуковом стадиону,меси је био ћелав,много фризура које не одговарају итд. Моје искрено мишљење је то да сте прошле године мнооого боље урадили ЈСЛ. Али ко ради има право и да греши..
  10. Је л' може неко да ми појасни мало у чему је разлика између JSL patch-а од PESSERBIA и од BALKAN PES BOX? Знам да питање нема везе са темом,ал' ме јако занима! Видим да Ви правите феноменалне стадионе,а читајући коментаре и овде и тамо да њихов печ има мање багова? Хвала!
  11. Здраво радни људи! Нисам био одавно активан..занима ме кад ће фикс за нови длц 3.0? Хвалааа:krsti:
  12. Увек сам ту да помогнем!prstenjak Хахаха
  13. Људи шта се дешава? Нешто сте статични,кад ће нови ЈСЛ? Поздрав!
×
×
  • Create New...